Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
hány elõfizetõ van eddig?! van-e esély a Camelbakre? mármint nem minimális..

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Akár a jövõ havi számba is mehetne:

http://www.dself.dsl...le/tricycle.htm
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Szerintem meg nem rád gondolt(ak)...;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Emberek! Nagy félreértés van a fejekben!
Én nem szapultam Rémhörit, semmi bajom nincs vele, még csak nem is ismerem. Irigy sem vagyok rá, nem is irtam pályázatot, nem is érdekel a merida. Jól elvagyok a sajátommal. Emlékeim szerint (ami lehet hogy csal),
gyors ütemben zuzta az alkatrészeket. Igy még talán õ lesz a legalkalmasabb teszt ember. Elnézést mindenkitõl, akit megbántottam, vagy felháborotottam.
Rémhörinrk pedig sok sikert a teszthez.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szerintem pedig nála bírja a legtovább a mûanyag össztelós. ;)

Grat Rémhöri, akik pedig abban a stílusban fejezték ki irigykedésüket, hát .......

de a vázon kívûl semmi :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

ne keverjük.....aki átlag havonta leamortizál egy bringát az Dante kolléga :)

Szerintem pedig nála bírja a legtovább a mûanyag össztelós. ;)

Grat Rémhöri, akik pedig abban a stílusban fejezték ki irigykedésüket, hát .......

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Afene, afene. Igazad van. Ezekbõl nagyon sok mindent kihagytam, az, hogy szerelni tudni kell, evidensnek tûnt, a százalékos terepeloszlás és a gimis irka-firka próbálkozások kifejtése meg már kimerítette a "túl bõ lére eresztés" kategóiáját. :-/
Legközelebb okosabb leszek :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Néhány (random):
- mióta és éves átlagban mennyit, százalékos eloszlásban milyen terepen teker
- publikált-e már valahol
- stílus, grammatika
- fényképeezés és felszerelés
- szerelési tapasztalatok

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Kikerülted a kérdést, ezekrõl én is sejtettem, h fontosak ;) A kérdés az, h mik adták a további ~10 szempontot. Már én is kíváncsi vagyok Höri pályázatára, lehet lesz mit tanulni. Olyasmire pl. hogy mennyire volt közvetlen a stílusa, vagy mikre tért ki.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Zorg, amennyiben publikus, hogy mik voltak ezek a szempontok, úgy megírhatnád õket, hogy legközelebb ezekre odafigyelve írjuk már a pályázatokat.
Ahogy én ezt kisakkoztam, jelen esetben azon felül, h senki ne legyen mondjuk 160 vagy 220 magas, és 100 kiló, meg egyéb technikai feltételek, amiket írtatok, nem árt, ha teker egy ideje és sok kerót hajtott már, hiszen így van rálátása és viszonyítási alapja. Egy versenyzõ is lehet ilyen szempontból bukta, ha ez mondjuk a második v harmadik bringája. Meg menjen sokat vele, hogy a nem evidens dolgai is elõbukkanjanak a gépnek. Meg képes legyen érthetõen és jól leírni a tapasztalatait. Mi van még?

Két olyan dolgot is írsz, ami lényeges volt, ám nehezen teljesítik a pályázók - általában.
Páran azon hasaltak el, hogy eleve értékelhetetlen volt a pályázat, mivel: nem küldtek képet vagy nem küldtek "teszt-tesztet". Noha az idõ elég rövid volt, ám ebbõl is látszik valamelyest hogy "kinek mennyit ért meg" a pályázat...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Zorg, amennyiben publikus, hogy mik voltak ezek a szempontok, úgy megírhatnád õket, hogy legközelebb ezekre odafigyelve írjuk már a pályázatokat.
Ahogy én ezt kisakkoztam, jelen esetben azon felül, h senki ne legyen mondjuk 160 vagy 220 magas, és 100 kiló, meg egyéb technikai feltételek, amiket írtatok, nem árt, ha teker egy ideje és sok kerót hajtott már, hiszen így van rálátása és viszonyítási alapja. Egy versenyzõ is lehet ilyen szempontból bukta, ha ez mondjuk a második v harmadik bringája. Meg menjen sokat vele, hogy a nem evidens dolgai is elõbukkanjanak a gépnek. Meg képes legyen érthetõen és jól leírni a tapasztalatait. Mi van még?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Nyilván - 8000 kilométert bele kell tenni a gépbe, hogy lássuk mi marad belõle.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
zOrg
gondolom az sem hátrány, hogy egyetemista az alany...
meg a 4-5 éves kerékpáros múlt...
stb...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
20 szempont figyelembevételével és pontozásával választottuk ki a gyõztest, ebbõl egy (1 darab) volt, hogy mennyit versenyez...

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Hamar össze fogja törni. Régebbi h.sz.-ban mindig arról irt, hogy 1-2
hónap alatt leamortizálja az alkatrészeket. Amit más esetleg évekig használ, azt ö pár hónapig. ( ha nem jól emlékszem, akkor elnézést kérek).
Kiváncsi vagyok meddig birja a merida:) Egyébként gratula!

És ha igen?akkor max megtudjuk hogy az új váz is...
Ilyen bringát szerintem két ember vesz, az egyik a gazdag sznob túrázó, a másik meg aki versenyezni fog vele, ha versenykörülmények között nem bírják az alkatrészek rajta az szerintem gáz. Most majd kiderül:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

hónap alatt leamortizálja az alkatrészeket. Amit más esetleg évekig használ, azt ö pár hónapig. ( ha nem jól emlékszem, akkor elnézést kérek).

ne keverjük.....aki átlag havonta leamortizál egy bringát az Dante kolléga :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nehogy mar magyarazkodnod kelljen basszus....
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ööö, nem tudom, régebben sok alkatrész potyogott le a bringáról, fõleg mert tavaly minden verseny sáros volt és a bringa sem újan került hozzám. Ezzel szemben idén nem tört semmi, csak lánc szakadt, meg az elsõ versenyen a hátsóváltó, de az a kopott hajtás miatt volt.
Nem hiszem hogy 1 év alatt ki lehetne végezni egy csont új bringát, ami ráadásul nem is agyonkönnyített. /amin persze nem az értem h. nem könnyû, mert az, de mégsincsenek rajta "tuned" alkatrészek./
Csak már lenne nálam... :serduszka
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

a sportszerûség megkívánja hogy gratuláljak, de azt nem mondta senki hogy olyanok az esélyesek akik versenyeket is nyertek. sajna mivel kiskoromban hatszor mûtöttek mert nyitott hasfallal születtem, így nem fogok soha olyan kondit szerezni hogy megnyerjek egy maratont, bár idén lett egy 3-ik helyem. no de azért három mûszak mellett, letekertem a 10 000 km-et és jövõre mégtöbbet fogok. a tanulságot levontam, az ilyen pályázatokat hanyagolom a jövõben.

GRATULÁLOK! - persze mivel pályáztam, én is csalódott vagyok - de csak éppen annyira, hogy a következõ szezonra még jobban felkészüljek, és megmutassam (fõleg magamnak), hogy csúcstechnika nélkül is lehet nagyot alkotni... ...és hogy a következõ pályázatnál szebb eredményeket írhassak a nevem mögé ;-)
hajrá neked is arcsiba

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

a nap poénja! :lol1:

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu