Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2007. december 17. - 19:17
Írta 2007. december 17. - 19:14
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2007. december 14. - 10:33
Írta 2007. december 14. - 10:32
Én nem szapultam Rémhörit, semmi bajom nincs vele, még csak nem is ismerem. Irigy sem vagyok rá, nem is irtam pályázatot, nem is érdekel a merida. Jól elvagyok a sajátommal. Emlékeim szerint (ami lehet hogy csal),
gyors ütemben zuzta az alkatrészeket. Igy még talán õ lesz a legalkalmasabb teszt ember. Elnézést mindenkitõl, akit megbántottam, vagy felháborotottam.
Rémhörinrk pedig sok sikert a teszthez.
Írta 2007. december 13. - 22:52
de a vázon kívûl semmiSzerintem pedig nála bírja a legtovább a mûanyag össztelós.
Grat Rémhöri, akik pedig abban a stílusban fejezték ki irigykedésüket, hát .......
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. december 13. - 22:31
Szerintem pedig nála bírja a legtovább a mûanyag össztelós.ne keverjük.....aki átlag havonta leamortizál egy bringát az Dante kolléga
Grat Rémhöri, akik pedig abban a stílusban fejezték ki irigykedésüket, hát .......
Írta 2007. december 13. - 11:47
Legközelebb okosabb leszek
Írta 2007. december 13. - 11:36
- mióta és éves átlagban mennyit, százalékos eloszlásban milyen terepen teker
- publikált-e már valahol
- stílus, grammatika
- fényképeezés és felszerelés
- szerelési tapasztalatok
Írta 2007. december 13. - 11:30
Írta 2007. december 13. - 11:21
Két olyan dolgot is írsz, ami lényeges volt, ám nehezen teljesítik a pályázók - általában.Zorg, amennyiben publikus, hogy mik voltak ezek a szempontok, úgy megírhatnád õket, hogy legközelebb ezekre odafigyelve írjuk már a pályázatokat.
Ahogy én ezt kisakkoztam, jelen esetben azon felül, h senki ne legyen mondjuk 160 vagy 220 magas, és 100 kiló, meg egyéb technikai feltételek, amiket írtatok, nem árt, ha teker egy ideje és sok kerót hajtott már, hiszen így van rálátása és viszonyítási alapja. Egy versenyzõ is lehet ilyen szempontból bukta, ha ez mondjuk a második v harmadik bringája. Meg menjen sokat vele, hogy a nem evidens dolgai is elõbukkanjanak a gépnek. Meg képes legyen érthetõen és jól leírni a tapasztalatait. Mi van még?
Páran azon hasaltak el, hogy eleve értékelhetetlen volt a pályázat, mivel: nem küldtek képet vagy nem küldtek "teszt-tesztet". Noha az idõ elég rövid volt, ám ebbõl is látszik valamelyest hogy "kinek mennyit ért meg" a pályázat...
Írta 2007. december 13. - 11:10
Ahogy én ezt kisakkoztam, jelen esetben azon felül, h senki ne legyen mondjuk 160 vagy 220 magas, és 100 kiló, meg egyéb technikai feltételek, amiket írtatok, nem árt, ha teker egy ideje és sok kerót hajtott már, hiszen így van rálátása és viszonyítási alapja. Egy versenyzõ is lehet ilyen szempontból bukta, ha ez mondjuk a második v harmadik bringája. Meg menjen sokat vele, hogy a nem evidens dolgai is elõbukkanjanak a gépnek. Meg képes legyen érthetõen és jól leírni a tapasztalatait. Mi van még?
Írta 2007. december 13. - 10:39
Írta 2007. december 13. - 10:31
gondolom az sem hátrány, hogy egyetemista az alany...
meg a 4-5 éves kerékpáros múlt...
stb...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. december 13. - 10:25
Írta 2007. december 13. - 09:18
Hamar össze fogja törni. Régebbi h.sz.-ban mindig arról irt, hogy 1-2
hónap alatt leamortizálja az alkatrészeket. Amit más esetleg évekig használ, azt ö pár hónapig. ( ha nem jól emlékszem, akkor elnézést kérek).
Kiváncsi vagyok meddig birja a merida:) Egyébként gratula!
És ha igen?akkor max megtudjuk hogy az új váz is...
Ilyen bringát szerintem két ember vesz, az egyik a gazdag sznob túrázó, a másik meg aki versenyezni fog vele, ha versenykörülmények között nem bírják az alkatrészek rajta az szerintem gáz. Most majd kiderül:)
Írta 2007. december 13. - 08:45
ne keverjük.....aki átlag havonta leamortizál egy bringát az Dante kollégaHamar össze fogja törni. Régebbi h.sz.-ban mindig arról irt, hogy 1-2
hónap alatt leamortizálja az alkatrészeket. Amit más esetleg évekig használ, azt ö pár hónapig. ( ha nem jól emlékszem, akkor elnézést kérek).
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. december 13. - 02:00
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. december 13. - 00:39
Nem hiszem hogy 1 év alatt ki lehetne végezni egy csont új bringát, ami ráadásul nem is agyonkönnyített. /amin persze nem az értem h. nem könnyû, mert az, de mégsincsenek rajta "tuned" alkatrészek./
Csak már lenne nálam... :serduszka
Írta 2007. december 12. - 23:56
a sportszerûség megkívánja hogy gratuláljak, de azt nem mondta senki hogy olyanok az esélyesek akik versenyeket is nyertek. sajna mivel kiskoromban hatszor mûtöttek mert nyitott hasfallal születtem, így nem fogok soha olyan kondit szerezni hogy megnyerjek egy maratont, bár idén lett egy 3-ik helyem. no de azért három mûszak mellett, letekertem a 10 000 km-et és jövõre mégtöbbet fogok. a tanulságot levontam, az ilyen pályázatokat hanyagolom a jövõben.
GRATULÁLOK! - persze mivel pályáztam, én is csalódott vagyok - de csak éppen annyira, hogy a következõ szezonra még jobban felkészüljek, és megmutassam (fõleg magamnak), hogy csúcstechnika nélkül is lehet nagyot alkotni... ...és hogy a következõ pályázatnál szebb eredményeket írhassak a nevem mögé ;-)
hajrá neked is arcsiba
Írta 2007. december 12. - 22:15
Hamar össze fogja törni. Régebbi h.sz.-ban mindig arról irt, hogy 1-2
a nap poénja! :lol1:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu