Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A cikk elõszavához:

A sziget neve, Srí Lanka, magyarul „Fényességes sziget”. Korábbi elnevezése volt még: Lanka (szanszkrit), Simundu vagy Simoundou (görög), Serandives (római latin), Serendib (arab) illetve Serendip (perzsa), Tâmraparnî (hindu) illetve Taprobanê (görög). Ismertté Ceylon néven lett a latin Selan név alapján, mely 1972-ig volt érvényben, akkor lett hivatalosan Srí Lanka.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A ceyloni túra egész jó, egészen a fiumei úti sírkertet emlegetõ képaláírásig....
Elöször vmiféle buta poénnak gondoltam.Mivel kiderült, hogy véresen komoly , a szerzõtõl vártam volna egy árnyalatnyi részvétet.
Ha már a fél világot anno együtt bringázták körbe...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Aranyos vagy! :)
Amúgy megfordult a buksimban, de hiányoznak oldalak is.
Így jártam. :(

legszebbcsavo: Nem, újságost szomorítok! ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
zsizsi küldj egy mailt névvel címmel a terjesztes@bikemag.hu-ra lécci

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mivel kapcsos, nem ragasztott: rakd sorba! ;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én újságot kaptam, de holnap megyek és veszek az újságosnál másikat, mert ez nem sikerült valami fényesen.
Sorolom:
a Shopping Guide 18. oldalát a CarboncTan egyik oldala követi - éppen a KTM-et hentelik szét - majd ahol a 22. oldalnak kéne lennie, ott jön a 38.
A 42.oldal után egy szõrõs szakállas fickó vigyorog a képen. ?
A 46. oldal helyén van a 30.
És így tovább! /Valaki jól keveri a lapokat!/
Kuriózum! :)
Mivel szeretnék újságot is olvasni, kerítek egy másikat, de ha az is ilyen lesz...
Irgum-burgum, reszkessetek!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én csak ujságot nem kaptam......
hééé itt kuksolok, olvashatnékom van :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
kala:
A teszteket illetõen lényegében igazad van. De sajnos ell kell fogadnunk, hogy ezek a havi tesztek nem tartós tesztek. Minden cucc szinte még meleg, amikor megkapjuk, így volt ez pl. az Anthemnél is, amire kemény 1 hét állt rendelkezésre + állandó rossz idõ.
Nem magyarázkodás, panaszkodás, csak ez van. Egy ilyen "gyorsteszttõl" nem fognak elkezdeni ropogni a csapágyak és nem tudjuk elemezni, hogy a kedvenc emelkedõdön a 19. kísérletkor, mikor már lekoptak a szõrök a gumiról, "korrekten" ;) viselkedik e a bringa.
Mégis, szerintem, ha figyelmesen olvasod ezeket a teszteket, annak mindenképpen le kell jönnie, hogy amit a gyártó ígér, azt tudja e a gép.

Azt megköszönném egyébként, ha kicsit részleteznéd, hogy milyen információt nem kaptál meg :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én egészen egyszerûen sírtam a röhögéstõl a Jé féle cikken, fõleg a lápibékás dolognál :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Okos, konkrét, korrekt - ez valami új divat? Már a könyökömön jönnek ki ezek a szavak...
Örülök az új kötésmódnak, legalább a gerinc közelébe tördelt képek is évezhetõk. Ráadásul már nem kell rátehénkedni az újságra, hogy nyitva maradjon.
A vázdarabolós gyilkokást aluvázak esetében is el lehetne játszani. Több fogy belõlük, hozzájutni is egyerûbb lehet, igaz kevesebb szempontból lehet vizsgálni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kala: számomra akkor is a pedál volt a legidegesítõbb, ennyi szubjektivitást engedjünk meg. A csomagtartó szemek hiányát én is sérelmeztem, és továbbra is fenntartom, hogy elboldogul enyhébb terepen, ami - mint írtam is - esesetben döngölt, fagyott föld utak fomájában jelentkezett. A felni egyébként nem duplafalú, és megvallom vigyáztam rá, mint általában a tesztgépekre, így nem volt vele gondom. Igazad van, ha vki nekimegy vele a padkának, kifli lesz belõle, ezt tényleg hangsúlyozni kellett volna. Valamint abban is igazad van, hogy nem fejtettem ki bõvebben: remek ár/érték arányú Specialized bringa, vagyis, azt, hogy az arányt magamban simán súlyoztam azzal, hogy egy Speci van alattunk, igen, talán hiba volt.

És természetesen köszi! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Albert András

Albert András

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
A papír-Magban, a karbonos cikk mellékleteként az áll, hogy a régebbi (2003-as) cikk a Weben olvasható (30.o. lap alja...) Na, de hol a francba? Keresõmezõ itt, keresõmezõ ott, így rendezem, úgy rendezem, de nem jön elõ. Help!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Most rászántam magam az elõzetes alapján, hogy megvegyem az újságot, és nem bántam meg, nagyon rég olvastam ennyire tartalmas/szórakoztató számot.
A kiállítási beszámolók mindig bejönnek, ráadásul hasznos info is sok van bennük, a svájci képek gyönyörûek, a karbon vázas cikk is profi, bár kissé túl sok hely lett neki szentelve.A ceyloni túra számomra a csúcspont, de a VK összefoglaló + az összes interjú is nagyon ott van.
A tesztek lógnak ki a sorból, a téliruhákról a plusz 4 oldal ellenére nem tud meg az ember többet, mint a múlt hónapban (szerencsére a múltkori körkép nem sok kívánnivalót hagyott maga után) és sajnos az Anthem és a Tucana Street cikkek, amik miatt eredetileg az újságot vettem, semmivel se mondtak többet, mint egy alkatrészlista...
A Speci cross cikk külön megér egy misét, bár csípem Jorus stílusát, de azért végiggondolhatta volna, hogy ki és mire vesz ilyen bringát; halál mindegy, hogy a pedál mennyire könnyen ér le, mert a túrázó apuka, vagy boltba járó nagymama nem dõl be a kanyarban úgy, mint Brian Lopes, és nem bringázik fej nagyságú sziklákon, mint Sam Hill, ellenben lehet, hogy baromira zavarja majd, hogy sárvédõt meg csomagtartót nem egykönnyen illeszt a gépére. Bringa enyhébb terepre? Menetes 1' kormánycsapággyal és állítható szögû stucnival, meg fotel nyereggel? Na ne.. Ellenben arról nem esik szó, hogy egy ennyire alapkategóriás felninek, mint a Z1000-es, kell majd megküzdenie a mameszok alatt a padkákkal, ami kombinálva a 28'-as kerékmérettel heti centrírt is jelenthet. Egyáltalán, ez már duplafalú? Mert pár évvel korábban ez a tipus még nem volt az. Szóval 73e-ért vehetünk egy olyan cross gépet, ami terepre biztos nem jó, de legalább city bringának is rossz.. Fõleg, hogy máshol ennyiért már kifogástalan gépet találhatunk bármelyik célra...
Ennyi, kicsit alaposabb tesztek kellenének, és fullos lenne a Bikemag.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
viszont az a svájci környék..hmmm..oda kéne szervezni egy túrát :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Egy rossz kulacstartószem miatt képesek szétvagdosni egy többszázezres vázat (tudom a forgalmazó adta oda...) és még a cikk sem sikerült túl jóra.

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nem feltétlenül törnek, ha garisak. Hibás menetek, elforgó kulacstartócsavar...stb..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Azt megkérdezhetem, hogy a KTM és a Merida hol törtek el?

A sebesség mindent megold.

bpocok

bpocok

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!Remélem jo helyre irok csak annyi lenne a kérdésem hogy ki tudja hogy Tolna megyében mikor kapják meg az elöfizetök a frisslapot? Csak mert mostmár nagyon kéne az infó!:)))))))))))))))))))))))))

ui: már nem azért de aki leszolja a lapot az csináljon már légyszi egy jobb,saját lapot jó?
Puszika:POCOK

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Azta! Tûzött :) :chodz_w_r

Igen, végre korrekten tudják tûzni 100+ oldal felett - és a "szétesett a zújság" innentõl "nem rendeltetésszerû használat"...:D

tartalom? mikorra várható a megjelenés? :türelmetlenülmosolygósszmájli:

Néhány F5 ("Frissítés") gombra kattintás a makacs böngészõkben megoldja a problémát.
"In idem flumen bis non descendimus"

trekergõ

trekergõ

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
elöbb vettem meg :D