Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Nem rossz az új szám...és még egyben is van úgyhogy igazán nem akarok itt kekeckedni de azért az aszfalt rovatban nem vettem volna rossaz néven pár sort a ProTour sorozatról meg az idei igazolásokról.
Neadjisten lesz lehetõség egyszer majd egy Bodrogi Laci riportra????Tudom ez azért kemény dió de kíváncsi lennék rá..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
több p.nát a zújságba :D
szvsz tesztekben mindíg ugyanannyit írnak (bár a rm cikket én elõször reklámnak néztem a kép miatt) bármit is tesztelnek (cc/fr/dh). arról meg hogy hbalage tud órákon át áradozni és szereti amirõl ír és ért is hozzá arról nem az újság tehet. (ettõl függetlenül mindíg utoljára maradnak az írásai)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Mitzkey: mit kellett volna még írniuk róla?
nem lehet mindenki rockmachine fan ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-=[bera]=-

-=[bera]=-

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Kevés volt, de valamiért senki más nem sír...;) vedd figyelembe hogy nem csak dirt fazonok olvassák az újságot, és írd le hogy miket látnál a cikkben szívesebben! Talán legközelebb 35 oldalas cikk lesz róla:chin: .
-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Tudom, de mondjátok már, hogy nektek nem volt kevés a cikk a Rock Machine Volcanoról??

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég

egy kicsit felháborító, hogy egy olyan bringáról, mint a '05 Rock Machine Volcano alig írtok... már bocs, de lehet, hogy a cuccok jobbak, de a színvonal egyre szarabb a 2003-asokhoz képes... meg a Kona Shredrõl is írtok pár mondatot...

nekem nagy csalódás, mert ránézek a címlapra: Rock Machine Volcano... stb. aztán meg egy nagy átvágás, mert alig írtok valmit róla... de ami meg szinte senkit sem érdekel arról mindig sikerül 1000 oldalt rizsázni

Én nagyot csalódtam a Bike mag-ben, 2003 óta! Azt hittem, hogy egyenesen arányosan sikerül fejlõdnötök a jobbnál jobb bringákkal, cuccokkal...

Nem teljesen ertem mi a bajod,de nagyon nincs igazad szerintem :)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Én nagyot csalódtam a Bike mag-ben, 2003 óta! Azt hittem, hogy egyenesen arányosan sikerül fejlõdnötök a jobbnál jobb bringákkal, cuccokkal...

Én nem akarom védeni õket, de azt vedd figyelembe, hogy csak azt tudják tesztelni amit kapnak.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
egy kicsit felháborító, hogy egy olyan bringáról, mint a '05 Rock Machine Volcano alig írtok... már bocs, de lehet, hogy a cuccok jobbak, de a színvonal egyre szarabb a 2003-asokhoz képes... meg a Kona Shredrõl is írtok pár mondatot...

nekem nagy csalódás, mert ránézek a címlapra: Rock Machine Volcano... stb. aztán meg egy nagy átvágás, mert alig írtok valmit róla... de ami meg szinte senkit sem érdekel arról mindig sikerül 1000 oldalt rizsázni

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Igen, énis sokszor éreztem azt a tesztek olvasása közben hogy X kolega odatolt Y kolega elé egy papírt, "ezeket írd bele, a cikket meg találd ki" érzettel. Nem tudok neveket mondani. Hogy dicsérjek is, Jorus cikkeit pl imádom, mert mindig megnevettet. Szeretem a szóhasználatát Jének :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Elnézést, ezért én nemis szoktam hangoztatni hogy SZAR meg veszek inkább 3ride-t, hanem egyszerüen nem veszek bikemagot, de mást sem. Inkább bicózom, és dumálok a dolgokról, minthogy a seggemen üljek, és olvassam a teszteket. Ez van, ezt kell szeretni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
vazzeg, mindíg mondtam, hogy kevés a fríjrájd :D
de komolyra fordítva: pont megfelelõ az egyensúly a különbözõ szakágak között, ugyanannyi mtb tartalom kontra az összes többi (outi, bmx, triál, stb.) mellett szerintem senkinek nincs oka panaszra. már csak valahogy élettel kellene megtölteni a cikkeket, ezalatt fõleg a teszteket értem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
zolle, nem tõled vártam, hogy leporolja ezt a százszor elõkerült, máig okos meglátást, hogy

"én dörtös sztrítes vagyok, miaf.szért van ebben a sz.r ujságban ilyen sok országúti meg túra, meg a bmx-esek ugyis offlájnt vesznek [...]"

Ezt az újságot kb 10ezer ember olvassa így vagy úgy. [kábé]
Ha lennének olyan részek benne, amit a többség egyáltalán nem olvas, az már kiderült volna. Ergo minden, ami benne van, megtalálja a maga olvasóját, ergo van helye a lapban. Hogy ki miként látja ezt "egyensúlyban" az egyénileg változik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, ez a legnagyobb hülyeség... a faszé' mennek az Eurobike-ra, én úgyse jutok el oda sose... Meg ne menjenek gyárlátogatni se, kit érdekel, hogy készül egy váz...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ez így lehet ahogy mondod, de akkor minek nézel meg a tvben egy mittomén... Az esõerdõrõl szóló természet filmet, ha úgyse jutsz el oda... pont azért, mert nem... nem? ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sztem elég kevés embernek adatik meg hogy elmenjen egy alpokon keresztül vezetõ túrára, de javíts ki ha tévedek!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

S a nem használható dolgok (túra leírás), outi, retrobike és a maradék értelmes tartalom közötti egyensúly hiányát.

ez már megint nem emberbaráti hozzáállás szerintem.
nem használható a túra leírás? ha nem túrázol, akkor igen, neked nem használható de más esetleg örül neki. (még lehet hogy pár év múlva elõvennéd és teis elmennél oda túrázni)

"értelmes tartalom" ?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Át, én nem viszem a bikemagot budira, nehogy olyan sorsra vetemedjen amit már nem rendeltetés szerû használatnak hívnak, aztán kihullanak a lapok, és vakarhatom ki a nyomda számát hogy nem megfelelõ a fûzés... :D:D:D

---- edit ----
a cégnél kényelmetlen a budi, nincs újság, de kipróbálom, hátha ki tudom találni a kiadók webcímét közben..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Csak azért tudom, mert a legtöbb outi cikket ott szokom olvasni :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
andrew: :clap:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hmmm... javaslok egy kiadós csilisbab vacsorát, aszalt szilva desszerttel... amennyit a budin ülnél utána szerintem még a kiadó összes elérhetõségét is elolvasnád... :D