Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2009. december 26. - 00:27
Írta 2009. december 25. - 23:55
Mondom ezt úgy, hogy 1994-tõl megvan az összes szám.
Írta 2009. december 25. - 21:04
BPen biztos nagyobb a kereslet, ergo a boltok többet is táraznak be. Vidéken más a helyzet, itt nem röpködnek milliós bringák, a boltok sem dolgoznak akkora árukészlettel. Általában mindent rendelni kell. Ne nevessetek, de pl nincs raktárkészleten semmilyen Schwalbe hajtogatható profi CC külsõ.
Sajnos a velot nem olvasom igaz a Bikemagot sem vettem egy ideje. A Karácsonyra félretett szerény pénzemet meg elköltöttem, pedig jó ajándék lett volna egy görgõ.
Off (és remélhetõleg a probléma) vége.
Írta 2009. december 25. - 20:32
of of még erõsebbenRob-Ki s mivel sértette meg az önérzeted, hogy ennyire harapós vagy? Három felkiáltójelet veszel ennyire magadra? Se kipage, sem én nem bíráltuk a nagykert, nem hangzott el bántó kijelentés amire neked ilyen stílusban kell reagálnod. Én pedig már elõre elnézést kértem, ha esetleg mégis MINDEN BOLTBAN lenne, minden modellbõl. Akkor az 13 bolt, ahol minimum 1.9 milliót költöttek arra, hogy csak görgõbõl legyen bent minden. Ez dicséretes! Vagy csak bizóban van kint minden? Én becsültem alá a magyar boltok elszántságát és lehetõségeit. Ezért bocsánat. De téged megint nem ért semmilyen inzultus.
Szóval olvass, értelmezz, ha felbosszantottak higgadj le, írj.
Szerintem meg ez a helyes sorrend.
S mint más topicból kiderül, más magazint nem olvasunk, csak a Magot vettük.
ha az akcióra készültek fel az 3 tipus (Rob sztem ezt mondta)
de spec én az egyik boltban láttam bõven (és gyanítom nem viszik százasával a vevõk)
és ha minden akciósból betáraztak mondjuk 20-at (fele fizet fele bizo setupban, bár a kereskedõk nagyrészérõl nem hiszem hogy még felét is hajlandó lenne kifizetni) akko sem fektet be kb annyit sem mint amit írtál. az annyira nem nagy forgalom nagykernek.
on
az uccsó szám viszont tényleg nagyon gyengus. számomra kb az egyetlen érdekes cikk a merida teszt volt.
a mali "reklámoldalak" meg hát..inkább hagyjuk
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 25. - 19:13
Szóval olvass, értelmezz, ha felbosszantottak higgadj le, írj.
Szerintem meg ez a helyes sorrend.
S mint más topicból kiderül, más magazint nem olvasunk, csak a Magot vettük.
Írta 2009. december 25. - 18:24
kipage: továbbra sem értelek. ha elolvastad a hirdetést, láttad a boltok listáját, akkor miért vagy felháborodva, hogy
a) a nagyker dec18 bezárt (nem mindegy mikor zár a nagyker? te a nagykerrel vagy kapcoslatban? a kiskert miért nem szidja senki, hogy megint nem tart semmit sem? miért a nagyker a mumus, miért nem a kisker? - mindegy, nem ez a lényeg.) ennek mi köze az akcióhoz?
20-án jelent meg az újság igy esélyed sem volt kihasználni az akciót. ezt nem tudom mire alapozod. a másik ujságban egyrészt korábban megjelent, másrészt meg ha az egyiknél nincs, hivd fel a másikat hátha ott még van. mindenkinek egyforma esélye volt az akcióról értesülni, és minden elit dealer fel volt készülve az akcióra.
mond el kérlek, mert tényleg nem értelek.
az a baj, hogy a helyi boltos nem elit dealer, és nem tudtad ott megvenni? vagy csak kellett valami ok, hogy sárt dobálhassunk mindenki ellenségére, a gonosz nagykerre?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. december 25. - 12:27
Az utolsó szám tényleg csalódás. Persze nehéz lenne megfelelni egy utolsónak beharangozott számmal szembeni olvasói elvárásnak. De gondolom, hogy ez a szám készült normál menetben és aztán eldõlt, hogy ez lesz az utolsó. Nem hiszem, hogy az alkotói csapat ilyenre csinálta volna, ha van rá több hónapja.
Engem legjobban az RP23- ról szóló cikk zavar (és persze a hirtelen véget érõ Cane Corso cikk:). Ott komoly "szakmai" bakinak tartom a leírtak egy részét. A cikk elején leírtak a 2006- ig gyártott tagokra lehet csak jellemzõ, mert a cikk által újnak minõsített állító rendszer 2007 óta van kitalálva. http://www.foxracing...d/07_shocks.htm
2010-re a Boost Valve az újdonság és jelen cikkben szereplõ tagban, hogy nagyobb kamrás (High Volume). Bár ez sem új találmány mégis ritkább mint a normál kamrás verzió.
Még mókás, hogy a speed-way hirdetésben a 209.000- ért a 2010- es Giant Trance X karbon verziója van a fényképen. Ha tényleg az van leárazva akkor gyorsan veszek is egyet.
Írta 2009. december 25. - 10:08
Írta 2009. december 24. - 12:20
ha figyelmesen elolvastad volna a hirdetést, benne lett volna, hogy melyik boltban kaphatóak (elite dealerek)....hanem a görgõajánlaton felbuzdulva elszaladtam a helyi boltba, az ajándékszõnyeg és az ajándék elsõkeréktartó csábító lett volna karácsony elõtt egy új görgõ mellé. De legnagyobb meglepetésemre a nagyker dec 18án bezárt!!! Csak január közepén-végén ünnepek után nyit. 20án jelent meg az újság, úgyhogy esélyem se volt kihasználni az akciót.
az összes elite dealer fel van készülve az akcióra, annak ellenére, hogy mi be vagyunk-e zárva vagy nem. a helyi boltos akkor sem kapna az akciós elitbõl, ha éppen nyitva lennénk.
olvass, gondolkozz, fikázz
ez a helyes sorrend
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. december 22. - 18:29
A másik, hogy az újság nem is újság már hanem reklámbrossúra gyûjtemény, amit régen belesûrítettetek fél oldalba az most egyet kapott.
A harmadik: Atom a bevezetõben említette, hogy milyen jó lesz a webes felület nagy képek sok kép stb-stb. Mintha egyfajta önigazolásként: kisebb és kevesebb kép került az újságba a kiállításokról a PhotoSokk rovatba. Fõleg a Bike Brno, nem volt azelõtt, hogy ennyi fehér felület lett volna kiállításos cikkbõl és 4×5cm es képekre kellett volna meresztenem a szemem, hogy mi is van rajta (agang, karbona, Zatloukal) bezzeg a bringáskesztyûkrõl betettetek fölé egy tripla akkora képet. Ez 10bõl 1pont.
Ami tetszett:
A Deca Ironmanos cikk
Országúti szettek vesézgetése
Miláno Eicma
A túraajánló
Összességében ha a folytatás ilyen minõségû lett volna, akkor jobban tettétek, hogy kivágtátok az egyik lábatokat.
További sok sikert a webes felület megreformálásához. Kíváncsian várom.
Írta 2009. december 22. - 09:02
Írta 2009. december 21. - 17:36
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2009. december 21. - 08:23
DunCan Cane Corso váz teszt maga a vicc. Ez is pár sor az egész, amibõl nem derül ki gyakorlatilag semmi, majd a cikk hirtelen véget ér! 2x is megnéztem, hogy nem hiányzik e a többi oldal az újságból, de nem. Egyszerûen nincs meg a cikk többi része. Ez így hogy? A tavalyi nagyon rendben volt, de ez...
Unásig járatott lakatteszt, TÉLEN? Egy ruhateszt nem fért volna bele?
Az ELITE görgõket bemutató reklámanyag nem is hemzseg a helyesírási hibától, hanem az egész maga egy bazi nagy helyesírási hiba! Továbbá az újságban is vannak elég érdekes helyesírási hibák, amik eddig nem igazán voltak. Ez így nem volt jellemzõ rátok...
Még egyszer elnézést, hogy ezt mondom, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy a raktáron maradt anyagok gyorsan ki lettek adva és akkor ezzel letudva az utolsó, egyben decemberi szám. Szomorú vagyok, hogy ennek így lett vége.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. december 20. - 20:59
Én meg elõfizetéssel archív anyagot lapozgatom?!
Fura, hogy Világvégevárosban elõbb kap az újságárus, és csak azután az elõfizetõ.
Sebaj, lesz ez még így se. Terveztem, hogy esetleg elõfizetek jövõre, errefel megszûnik. Mindegy, van két BikeMagom, az utolsó elõtti meg az utolsó.
Írta 2009. december 20. - 16:23
Én meg elõfizetéssel archív anyagot lapozgatom?!Na, már Békéscsabára is eljutott az új szám! Kedves újságárus hölgy félre is rakta nekem, mert egész héten minden nap bementem érdeklõdni, hogy megvan-e már az új BikeMag.
Írta 2009. december 18. - 22:51
Kedvenc újságárusomhoz 1 db érkezett belõle összesen, picit "szépséghibás", de lecsaptam rá, mint tyúk a takonyra!
Írta 2009. december 18. - 12:43
Írta 2009. december 16. - 20:30
Írta 2009. december 16. - 16:59
Mikor kerül az újságárúsokhoz a lap?
Itt már majd egy hete látni az elõlapot...
Igen, én is kerestem már Szolnokon, és csak most látom, hogy még meg sem jelent... Szóval, mikortól keressem?
Írta 2009. december 16. - 12:29
Itt már majd egy hete látni az elõlapot...