Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Nem baj, hogy néha több outi van az újságban, a következõben meg több dh v. cc lesz.
A rákövetkezõben meg fordítva, de az is lehet, hogy több bmx, triál.
A békítõ szólt belõlem :afro:
csá!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ott szinte csak az van, csak ott egy cikk kb 4 oldalas, így nem olyan feltünõ
meg amúgyis, ujságban a poszterig(!) infó, utána meg csak hirdetések majd a végén ujabb pár oldal infó(német bike!)
jó ez így, én úgy oldom meg, hogy ha valami sok, hogy nem olvasom el! ha kevesebb országúti kerül bele, attól max vékonyabb lesz az újság, mert nem az mtb helyét foglalja el.
tehát... ha ugyanennyi pénzért kevesebb papírt, és ragasztót akartok, akkor...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Szerintem a jelenlegi mennyiség elég lehet az outisoknak, de még nem olyan sok, hogy a többiek panaszkodjanak. Szóval személyszerint elégedett vagyok ezzel a mennyiséggel. ;-) Egész oldalas reklám meg a külföldi lapokban is sok van szvsz.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Szerintem is sok benne az országuti ,de eddig nem akarta írni mert féltem, hogy lehurrognak.Lehetnének a cikkek egy kicsit többet mondóbak vagy ne egyszere rakják bele az ujságba.Miért van az ujságba ien sok reklám? Van , hogy egy egész oldal reklám.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

:D demagógia ON ismét

DEMAGÓG = õsmagyar katonai rang a Góg és a Magóg fölött :confused: tehát akkor ... ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
:D demagógia ON ismét

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Én is épp így gondoltam.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ezt hívják tevékenységi kör bõvítésnek, csak nehogy átessünk a ló másik oldalára és legyen pedál2

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Az volna?

Én azt hittem az.
Mivel: http://pix.bikemag.hu/_Alex_/MBAH93dec

Igaz a címe vátozott azóta, de azt nem írtátok meg, hogy országútis lappá alakult volna. Vagy csak lemaradtam róla(sajnos nincs meg az összes szám)?

Picasa _Alex_

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Az volna?

annak kéne lennie, kis kicsapongással

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az volna?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Szerintem meg pont jó hogy sok országúti van az újságban (koktél, tudjátok koktél...)
Talán egyszer még egyensúly is lesz majd...
Megértem hogy sokaknak túl sok(k) az outi történetek meg a hasonló viszont van aki a telóözönt nem viseli túl jól...
Sokfélék vagyunk...ez így van jól!

Szerintem meg ne legyen egyensúly! Jó hogy van benne ou., én is szívesen olvasok róla, de azért csak maradjon meg MTB-s lapnak.

Picasa _Alex_

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem tartozik szorosan a témához, de mivel a legfrisebb számban van a hirdetés, hogy kerékpáros tv mûsor a sport1-en. ez van-e, mikor van, miért nincs? hiába túrom a sport1 mûsorát nem találom benne. :(

grigo

grigo

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Szerintem meg pont jó hogy sok országúti van az újságban (koktél, tudjátok koktél...)
Talán egyszer még egyensúly is lesz majd...
Megértem hogy sokaknak túl sok(k) az outi történetek meg a hasonló viszont van aki a telóözönt nem viseli túl jól...
Sokfélék vagyunk...ez így van jól!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lcs: csak az hibázik aki dolgozik, én meg ... ;)
ja és sok az országúti az újságban, ami nem lenne annyira baj, ha mondjuk a szokásos istenítsük a dura-ace szettet lenne, vagy valami zsír vékonykerekû teszt, de ezeket a történeteket nem annyira szeretem. ha valakinek a nyígjára vagyok kiváncsi inkább nézem a mónika sót. szerencsére nem vagyok kiváncsi

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

lcs: nade a hajtókar hogy vált? mert ha még a lánctányér vagy a fogsor, bár inkább a váltó vált. de a hajtókar? ;) ja és óvoda rulez :D

jólvan vazze, figyellek ám majd én is! mostantól nem hibázhatsz! ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ezzel nincs is baj, de inkább -már bocsánat- de hozzá(bb)értõ helyrõl szeretnék olvasni róla.

akkor meg sznob vagy, mivel a táplálkozásos cikkek forrása természetesen nem a kút fõje a tisztelt cikkírónak (honnan is venné a bátorságot, hogy önhatalmúlag feltalálja a spanyol viaszt), hanem egy hozzá(bb)értõ forrásanyaghalmaz. ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

pedig rátok férne, hogy néha olvasgassatok a táplálkozásról ;);)

Ezzel nincs is baj, de inkább -már bocsánat- de hozzá(bb)értõ helyrõl szeretnék olvasni róla.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lcs: nade a hajtókar hogy vált? mert ha még a lánctányér vagy a fogsor, bár inkább a váltó vált. de a hajtókar? ;) ja és óvoda rulez :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ezaz! ne fogd vissza magad! legalább kijött belõled, amit érzel! respect :D mér kell mindig harapófogóval...? :D bár kicsit olyan: "nem is, mert te vagy az " stílusú, de az se baj...

tucana: csak várd ki a végét ;)
"A hajtókar csendesen, szépen vált." valami ötlet helyette, ha csendesen szépen vált? :D