Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Nem a lekoppanásra gondoltam

Megvan a lehetõség, hogy reggel kimenj dirtözni

Szóval a Pike nem igazán egy dörtvilla, még akkor sem, ha leereszted 95mm-re! Ne tévesszen meg, hogy a freeride-filmekben a sztrítes arcok ilyennel mennek, emrt õk tesztelésre, ingyen kapják a cuccokat, neked viszont nem igazán fogják kicserélni garanciálisan, ha dörtölés közben törted el... A Pike egy enduro villa.

.
.
-törés rovat, Pike. kicsit ellentmondásosnak érzem, az Atom álltal leírt dolgokat, a korábbi Thommey féle Pike teszttel, ahol thy szerint hazai DH-ra is megfelel.
költöi kérdés: ki mondja a frankót?
.
.

sorry, ha szõrszálhasogatásnak tûnik, de nekem ez nem kerek. (jó tudom, nem írtad azt, hogy dirt villa, de..)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Persze...nekem sosem koppant fel...ellentétben a Drop Off Triple-el, meg a Sherman-al...most gyári beállításról beszélünk...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Igen...ha figyelembe vesszük a magyar pályák adottságait,és a magyar riderek adottságait,akkor most is azt mondom,hogy NEM profi versenyzésre magyar körülmények között teljesen alkalmas....mármint a Pike...
Üdv:Thy

és ezt is fent tartod?

Megvan a lehetõség, hogy reggel kimenj dirtözni, és a villád a progresszív rugózásnak köszönhetõen nem koppan fel ...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Igen...ha figyelembe vesszük a magyar pályák adottságait,és a magyar riderek adottságait,akkor most is azt mondom,hogy NEM profi versenyzésre magyar körülmények között teljesen alkalmas....mármint a Pike...
Üdv:Thy

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Igen, de vajon mikor érjük el a mélypontot ?!

Én csak annyit szeretnék mondani megint (mint Spálya a KK agyakkal... ;) ), hogy a képeket telefonnal készítettétek / az újságot otthon nyomtatjátok ?! :cry:

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

viszont világkupákat és slopestyle versenyeket nyertek velük ... ;)

Igen,de ez kit zavar?:) (valakiket nagyon nem..)
Mostmár tudom hogy a PIKE az egy "all mountain" villa....
Én nemtudom ti hogyvagytok vele,de most szerintem nagyon romlik az újság színvonala...De nembaj!Nyelek!:)
(És télleg!A málypontról már csak fölfelé vezet az út!Úgyhogy bízzunk benne!:) )
Dunbar
:rolleyes:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
viszont világkupákat és slopestyle versenyeket nyertek velük ... ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem nem, Thommey azt írta megkockáztatja hogy magyarországon hobbi DH-ra alkalmas, ha ezt csak úgy kijelentette volna már életem volna egy kiadós sajtóperrel!:P
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

ne sírj, lesz még rosszabb is :)

Ebben biztos vagyok, de remélem minél hamarabb elérik a mélypontot ahonnan már csak felfelé vezet az út :-)
A törés dologban volt 1 érdekes kijelentés (hogy a pike enúró villa) úgy tudtam h. az endúró az a REBA, ja meg a PIKE-tesztben íták a Bikkmakkban pár hónapja h. a PIKE hobbi DH-ra is alkalmas. Na mind1
Ja, a kerékpáros nagykönyv elég lol sz.tem. 2 éves, 200 valahány oldal és 6 rugó?
Viszont a fitnessizét megrendelem, hasznos lehet.
A lámpateszt egész normális volt.

Most hirtelen ennyi, de átolvasom még1szer hibákat keresni. a héten nem volt sok idõm olvasgatni

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Új szám : :cry:

ne sírj, lesz még rosszabb is :)

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Új szám : :cry:
"Ha nem tartunk mértéket, akkor mint rántott csirkét megesszük azt a tyúkot, amely jövõre aranytojást tojna és ötéves tervünk gyárait, üzemeit, kultúrházait már az idén csemegevaj és borjúsült formájában elfogyasztanánk..." R.M.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
persze. és ha valahol összeütnek két fedõt, oda is kell vkit küldeni aki megkérdezi a fedõket.

ha a szervezõk nem tartották fontosnak, hogy kapjanak egy kis nyilvánosságot akkor miért pont az tartaná fontosnak, aki ott sem volt?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Akkor a szervezõkkel van vmi gebasz.
Nem-e lehetne , esetleg , talán az indulókat megkérdezni a verseny után?
Ja , akkor meg kiderülne , hogy Zerge 50 méterrel a cél elött egy traktorral is megküzdött , pedig azon nem is volt rajtszám (csak néhány favágó):)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ha ez így van, korrekt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

én úgy emlékszem az volt leírva hogy a kedves szervezõk írjanak egy x szóból álló beszámolót a versenyükrõl néhány fényképpel és eredménylistával megtámogatva mondjuk a következõ lapzártáig és akkor belekerülhetnek az újságba. de mivel a tokodi versenyen a fél bikemag stáb ott volt kiegészülve néhány (nagyfenekû) fórumos arccal, lehet hogy ez is közrejátszott? :chin: lehetséges. de ez miért is szúrja valakinek a szemét?

Jól emlékszel. Azt hiszem, itt a Fórumon írta be lcs.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
én úgy emlékszem az volt leírva hogy a kedves szervezõk írjanak egy x szóból álló beszámolót a versenyükrõl néhány fényképpel és eredménylistával megtámogatva mondjuk a következõ lapzártáig és akkor belekerülhetnek az újságba. de mivel a tokodi versenyen a fél bikemag stáb ott volt kiegészülve néhány (nagyfenekû) fórumos arccal, lehet hogy ez is közrejátszott? :chin: lehetséges. de ez miért is szúrja valakinek a szemét?

de biztos egy komolyabb vagyont is fizettek a megjelenésért, így már 3 sl merci áll a bikemag szerkesztõség elött :D na jó zorgnak valami skoda istencsapása ...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Pier!
Én azt gondolom, hogy a terjedelmet, meg a témát az "érdek" dönti el. (Ami lehet anyagi vagy egyéb.)
Persze, mondhatnád azt is, hogy a tömegsport népszerûsítése is lehetne egyfajta "érdek".
És igazad lenne.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
talán azért mert ott volt aki fényképezzen, volt aki cikket írjon és a tokodi verseny még mindíg az egyik legjobb dh-s összeröffenés és egyébként is szeretnél egy dh vs. cc flémet? :) akkor sok az országúti és a túrabeszámoló az újságban. több techet, hogy mindeki tudjon okosat írni a fórumra.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

L. #559 post, és a választ #561-#565.

Dereng már?

Mi is?Anno arról volt szó , hogy "támogatás" függõ a versenyrõl szóló beszámoló.
Akkor a tokodi dh szervezõk nagyon támogatták a beszámolót????????
Ezt azért nem hiszem....
Biztos van rá más magyarázat a 150 indulós verseny miért kap (4x)nagyobb terjedelmet , mit a nagyságrendekkel nagyobb másik.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
tudom.. már vagy féléve akarom csak ne lennék egy lussta dög

a sok hülyeséget pl blikk, bravo, popcorn stb meg egyéb bulvárszemétlapokat mindenütt megtalálom