Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
akkor kiszedték...
ha idegesíteni akarod magad akkor menj el a postára balhézni...
OFF
én tavaly megtettem, mikor ( már sok minden tûnt el a postáson keresztül ) a klubkártyám helyett egy félbe tépett borítékot kaptam a kezembe, mert hozott ajánlotat is akkor a kedves postás..persze két levél közé begyûrte a borítékot, felbasztam magam, elmentem a "hivatal"ba, ahol beakarták bizonyítani h a postaládából lopták ki...mire mondtam h kézbe kaptam így, akkor a válasz annyi volt, h a kovács lajos ( így hívják a postást ) nem tsinál iet...három 30-60 év közötti lapos fenekü nõ veled szembe ezt mondja,h a kovács lajos nem tsinál iet..mondtam h leszarom, történjen vmi, majd mondták "ááá nee, mert hogy úgyis csak egy papír volt rajta szöveggel" .. ( ezt nem igazán tudtam és tudom mire vélni azóta se, fõképp egy postán dolgozó szájából ) ... kitöltöttek vmi papírt h elkezdik keresni, azóta is, egyszer visszamentem h mi van... hát persze semmi... köszönjük!
ON
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

nekem az újságban volt benne ( gondolom h a postás ne tépje ki belõle ) , hozzákapcsozva a klubkártya

Nekem megint nem volt semmi csak egy kb 20 centis szakadás a borítékon.
Ha kilopták menjenek a fa...mostmár érdekelni se tud...magyarország...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nekem az újságban volt benne ( gondolom h a postás ne tépje ki belõle ) , hozzákapcsozva a klubkártya
Expinálom a pinarámát.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Hello!

Akinek a múltkor nem érkezett meg a szerszám annak most kellett volna az újsággal együtt egy papírban?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát, én megvettem, de nem tetszett...

A beköszöntõnek vmi nagyon mély értelmûnek kell lennie, azt hiszem, bár kicsit erõltetnem kellett magamat, hogy a végére érjek..

A Vas/Szedõ 'interjú' nyugodtan kimaradhatott volna, mer' hogy ja, bicóznak, ha meg nem, akkor bicót szerelnek, egyébként bicóznának, meg este alig várják, hogy reggel bicózzanak... nagggyon magas röptû, és igazán érdekes beszélgetés volt.

Végre az országúti kormányok mibenléte is világos számomra, de hogy ennyi oldalt megint erre elk*rni.. és a képaláírásokat is ellenõrizni kéne, hogy legalább értelmes legyen..

Az országútis rész az egy nagy káosz.. Ezt a szögletes betûtípust nem lehetne elfelejteni??? Hihetetlenül ronda!!!

A hirdetésekben nem lehetne ellenõrizni a szöveget? A Hügi az nem Huegi, és ha egyszer Manitou teló van a gépben, akkor ne írják oda, hogy Rock Shox például.

"Új és cool" az országútis beszámolókat jelenti...?

Ha már egyszer van egy bevezetõ riport a retró gépekrõl, akkor miért nem közvetlenül mögé kerül a '42-es gép bemutatása?

Ami tetszett: indián verseny, Vizdák-riport meg a HMVH képanyag. Ezek tényleg jók lettek! És amin sírtam, azok a kínai rettenetek... komolyan egész szar kedvem lett tõle, hogy emberek ilyet ki mernek adni a kezük közül mint ezek a szörnyszülöttek. Ráadásul kiállíthatják õket. Hát nincs a szervezõknek szépérzékük??? (vagy ennyire pénzéhesek..)

Szal, röviden. Ennyi.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Csupa kamásli és nadrág?!?
...
..
.
Akkor le7,megveszem..Ergo tél van és még mindig nem van kamáslim,yó lenne vmi help,katalógus a választáshoz!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
meg kona villák kétszer is...
Expinálom a pinarámát.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
A cuccbemutató kicsit laposra,egyoldalúra sikerült az elején. Ok hogy tél van, de...Kamásli, nadrág, kamásli, kamásli, nadrág, pulcsi, kamásli, nadrág.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Pénteken megvettem, pénteken elolvastam..:(
Kis észrevétel, a JHG-s srácok fotóit nézzétek meg;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
összehasonlítós tesztelés királyság, jol meg lettek keverve a lapok (pl. hogy került a következõ szám kb. az újság közepére?).

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Szerintem jól indult az év, remélem így is marad!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
pénteken megérkezett.
már átrágtam magam rajta.
kicsit szoftos, de hát ez van.
pixel irását elolvastam, tetszett.
és az összehasonlító teszt is alakul.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nekem megjött! SÕT idén a klubkártyát se nyúlta le a postás, és a kis szerszám is rendben benne volt! köszönöm :)
Expinálom a pinarámát.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Ez szép is lenne, csakhogy ez nem csomag, hanem levél.
Csomagként vinnék vagy 4-en még a Postán kívül, de drágább lenne a küldés, mint a tartalma... Ez itt a cumi kérem...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Nekünk meg katasztrófális tapasztalataink...
Legutóbb az ajándék szerszámkészletek postázása kapcsán tapasztaltuk, hogy 20%-a (!!!) a küldeményeknek nem érkezik meg...
Rájuk döntöttük az ajtót, mire kivizsgáltak, szánták-bánták, de a szerszámok nem kerültek elõ...

Persze nem csak nekünk vannak ilyen tapasztalataink:
http://index.hu/homa...1&c=1&tb=1&pb=1

Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, különösen a tiltólistánál...

Nekünk egyetlen dolog mûködik az újságoknál, ha barna nátronborítékba rakjuk és igyekszünk a legvisszataszítóbbá tenni a küldeményt.

Sajnos a szerszámos sztori elgondolkoztatott, lehet-e, szabad-e nyereményt adni az elõfizetés mellé, a jelenlegi postai helyzetben?

szabad..:D
valamelyik topicban lor ajánlott zOrgnak egy alternatív csomagküldõt, azt írta zOrg, hogy utánajár, hátha lesz abból valami..
Van állásom...:bananadan

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Jah adsl-nel is mindig csak az ujhoz jar akcio...igy van ez :D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
csak az újhoz
Expinálom a pinarámát.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Csak érdeklõdés képpen, a szerszám csak új elõfizetéshez járt? Vagy akkor is ha folyamatosan elõ vagyok fizetve, csak nem kaptam meg?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Cruxos, jól látom, hogy az avatarodban maga Hurvinyek látható?

Hazájában még most is kapható a család többi tagjával együtt. Nézz vissza a Debreceni topikban, ott van még némi infó.

Elsõre én sem kaptam meg a szerszámot. "Gyárilag" rossz címre ment, aztán egy újracímzés után megjött. Köszi! Errefelé becsületesek a postások.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
OFF:
Cruxos, jól látom, hogy az avatarodban maga Hurvinyek látható?
- Atyám! Mányecska már megint...

Ha volna valakinek egy NDK Álomporos Törpéje, azért bármit megadnék...
ON: