Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Nem tudjátok, hogy ha nem kaptam meg a számomat, akkor a bikkmakknál, vagy a postánál kell reklamálnom?

Kedves Avus!

Igen, kérlek várj még keddig. A postánál ekkora szórás simán belefér sajnos.
Ha addig sem jön meg, akkor a terjesztes@bikemag.hu -ra írj lécci!
Garantálom, hogy 1 napon belül válaszolunk. Más lehetõséged amúgy sincs panaszod kezelésére.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
1x írtam emailt a terjesztésnek, egy hét volt míg válaszoltak, szóval emilezni nem fogok, de amúgy köszi, keddig türelmes leszek.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha jol emlekszem akkor azt irtak hogy keddig meg varj, es utana irj emailt.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nem tudjátok, hogy ha nem kaptam meg a számomat, akkor a bikkmakknál, vagy a postánál kell reklamálnom?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A regi szep idok :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ROb: a topic címére kattintott, ott még ez van.(elsõ lap)
ahelyett hogy az utsó lapra kattintott volna.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

néhányan nagyon tisztában vannak a fogyasztói jogaikkal...keressétek meg a kötész csávókat és nála tessék hisztizni, bizonyára nem az szerepelt a szerzõdésben, hogy repülõs újságot fog csinálni... Na,8, ne sértõdjön meg egyikõtök se, nem azért írtam...

? mirõl beszél? csak én nem értem? a "szétesõs" dolgot már jó ideje maga mögött hagyta az ujság....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
néhányan nagyon tisztában vannak a fogyasztói jogaikkal...keressétek meg a kötész csávókat és nála tessék hisztizni, bizonyára nem az szerepelt a szerzõdésben, hogy repülõs újságot fog csinálni... Na,8, ne sértõdjön meg egyikõtök se, nem azért írtam...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

teszthez annyit fûznék hozzá: okés, hogy 100 eft, de azért 2006-ban ne kapjon már 4-est, amin nincs tf. szem, de ez csak az én meglátásom.

goto 10 :whacky:

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
off: mindjárt beszúr Zé egy belga szám szöveget:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ajvé. :) Ha nem írunk semmit, az a baj. Ha leírom mit miért írtam, akkor pedig az a baj, hogy megmagyararázunk mindent. :)

Nem mellesleg egyetértünk, ezért kapott a váz csak 4-est. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
tudom, hogy nem gyõzhetek, mert ti bármit meg tudtok magyarázni. pont mint a párom :)

knoxwille: "hobbi 4x kóstolgatásban ... megállja a helyét streetelés közben". szerva ott, csere itt :P csak azt nem tudom min vitatkozunk? nekem aztán tök8 mit mennyire értékelteltek. én csak annyit mondtam, hogy 2006-ban már ne legyen annyira fárasztó tf szemet rakni a vázra egyik gyártónak sem.

rincon meg trail mi? mit jelent az hogy trail? :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Idézek: "Mert szerintem ez egy mokány túragép."

A tesztekbe a gyártó/forgalmazó ajánlásai, besorolása alapján soroljuk a bringákat. Ha mi olcsó agresszív gépeket kérünk, õk azt adják, amit õk vagy a gyártó arra ajánl. Más kérdés, hogy a teszt során kiderült, hogy mégis inkább egy masszív túragéprõl van szó.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
azzal a névvel, hogy karlheinz szerinted mennyit lehetett afganisztánban? ;) és :offtopic:

j: idézek: agresszív merevfarúak tesztje ... mindent kibíró agresszív "mindenes merevfarú" ... bátran zúzhatnak a legdurvább terepen ...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Endroo: nem, nem agresszív kerékpárról beszélünk (hol olvastál iesmit a cikkben?), hanem egy túragéprõl, amit nyugodtan használhatnak nagyobb súlyú bringások is. Az, hogy a gyártó mire ajánlja az egy másik dolog.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nyikoláj:) Nem rémlik:D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

És mi van az afganisztáni veteránoddal?

mivan? :confused:

lcs: akkor is gáz, hogy nincs rajta tf szem, mert amikor ezeket megveszik, akkor általában még lámák a kerékpárhoz, de amit bereggelnek a bikemag fórumba :) rögtön megtudják, hogy a tf a király és anélkül nincs élet és máris adhatják el a "drágán" vett kerékpárjukat vagy jönnek a hülye kérdéssel, hogy hogyan lehet tf szemet aplikálni rá (ami ugye kb annyiba van mint a váz). nem agresszív jellegû kerékpárokról beszéltünk? mert mondjuk egy cc vagy túra gépnél nem olyan vészes (bár még mindíg nem értem hogy miért olyan bonyolult két lyukat heggeszteni a vázra?), ha csak v fékkel használhatod. tehát ezért nem tartom helyesnek 4-est adni rá. agresszív kerékpárra alapfelszereltség a tf szem. ez kb olyan mintha átütõs villára nem lehetne tf-et szerelni. szerintem, de szerencsére én nem írok cikkeket a bikemagba ;), így nincs mit megkritizálni

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

bikertigger: áttértem a c(i)c(i)-re :)

Nem mondod?:D
És mi van az afganisztáni veteránoddal?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
bikertigger: áttértem a c(i)c(i)-re :)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
ez szám most "nekem is kicsit laposra sikeredett!"
a tesztket olvsgattam és tetszett is, de a többit valahogy átlapoztam
kicsit olyan érzésem volt mintha az újság fele csak az ou. kerekezésrõl szólna
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!