Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2009. February 11. - 21:14
Posted 2009. February 11. - 19:29
Ha megnézed a bringakatalógusokat, akkor ott sem nagyon látsz már pedált, mert az annyira egyéni dolog, hogy inkább, már nem is adják a gépekhez.
Egy nyereg sokkal egyénibb dolog szerintem mint egy pedál.
Bármilyen pedállal el lehet tekerni, de egy nem megfelelõ nyereg csak zavar.
Szerintem pedál kell a képre.
Posted 2009. February 11. - 18:55
Posted 2009. February 11. - 17:58
pedal nelkuli kep talan csak ha mutermi akkor jo. de inkabb akkorsem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. February 11. - 15:09
Posted 2009. February 11. - 10:06
Az alkatrészlistában meg úgyis ott van a hozzá járó pedál.
A bringakatalógus meg nem teszt. Akkor tegyetek be katalógus fotót, ugyanolyan hatása lesz.
De pedál nélkül ez a gép az erdõben vicces.
Mintha egy Ferrarit fotóznál Monzában kerekek nélkül. Szép kocsi jó helyen fotózva, de valahogy hiányzik róla valami, ami miatt használhatatlan az egész.
Posted 2009. February 11. - 00:06
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. February 10. - 23:36
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. February 10. - 23:19
Pont azért fotózunk a legelején, mert akkor még szép, karc, sár, pormentes a gép.
Meg jobban tetszett volna a gyári klipszes (!) pedállal? Mert az jár hozzá. Az aztán agyonvágta volna a képet rendesen, ahogy fityeg lefelé.
Pedál ügyben meg mindig van kritika, de nincs mindenkinek elfogadható megoldás: ha rajtahagyom a saját Habverõimet, akkor az a baja valakinek, hogy az alkatrészek közt nem az szerepel, akkor a fotón miért van más? Ha taposó van rajta az nem jó, mert egyesek szerint bizonyos stílusú és árú gépeket nem lehet akármilyen típusú pedállal használni ám. Neked meg így nem tetszik. Adj tanácsot, hogy mi legyen a sok lehetséges verzióból, amelyek közül eddig mindegyikre fintorog valaki.
Ha megnézed a bringakatalógusokat, akkor ott sem nagyon látsz már pedált, mert az annyira egyéni dolog, hogy inkább, már nem is adják a gépekhez.
Várjuk a mindenki tetszését elnyerõ megoldásokat.
Posted 2009. February 10. - 22:35
Posted 2009. February 10. - 12:04
Talán kukacoskodás, de a shopping guide rovatban néha elõfordulnak hibák, ez sajnos most is elõjött. A HFS merida váz alá (15.old) Merida Carbon FLX 5000-D váz van írva, 69900 Ft-ért. Csepett zavaró.
Mellette 14. oldalon ugyenaz a váz (itt a fotó és a szöveg is stimmel) 269000 Ft a váz ára. Persze ez lehet nyomtatási hiba is. Mindenestre lelombozó, mikor rájössz nem kaphatsz, karbon vázat 69900 Ft ért.
De tényleg nem akarok kötekedni. Jó lett a magazin és kész!
Posted 2009. February 09. - 20:35
Szia!Szia!
Fékolaj, fékfolyadék:
Mindkét kifejezés helyes, az ásványi alapúak (Shimano, Magura ) minden esetben olajok (lásd csatolt kép falkon feliratai) míg a szintetikus (Hayes, Avid) DOT-osokat szokták fékfolyadéknak nevezni.
üdv
ATom
Köszi!
Láttam a túlfolyó tartály tetején az ásványi olaj feliratot, azért csodálkoztam.
Én még hozzá vagyok szokva a régi DOT-os dolgokhoz(szgk. stb) ezek szerint.
Eddig ebbõl a lapszámból olvastam el a legtöbbet
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. February 09. - 18:25
A tavalyi lapszámokról nem voltam túl jó véleménnyel, de ez a mostani tényleg jól sikerült, már majdnem végigolvastam és mind a design, mind a tartalom látványosan minõségibb lett, azt hiszem nem is jut az eszembe semmi érdemleges, amit kifogásolnék rajta
Köszönjük:-)) Akkor írd ami tetszett légyszi!
Posted 2009. February 09. - 17:10
Tényleg nem rossz az újság
A hibákat már a többiek leírták.
De miért fékolaj?
Szia!
Fékolaj, fékfolyadék:
Mindkét kifejezés helyes, az ásványi alapúak (Shimano, Magura ) minden esetben olajok (lásd csatolt kép falkon feliratai) míg a szintetikus (Hayes, Avid) DOT-osokat szokták fékfolyadéknak nevezni.
üdv
ATom
Posted 2009. February 09. - 15:33
Posted 2009. February 09. - 13:53
Gyönyörû lett a magazin. Szépek a színek, tetszik a tördelés, de könyörgöm figyeljetek oda a helyes elválasztásokra. Nagyon sokat ront az összképen, pláne zavarja azt, aki egy kicsit is kedveli helyesírást.
Tartalom 5+!
Még "csiszolódunk összefelé" az új tördelõ-szerkesztõnkkel, noha ez csak magyarázkodás és nem mentség. Sokkal jobban fogunk figyelni az elválasztásokra és a "kopipészt" ismétlésekre is.Nagyon jó lett az új szám. A tartalom és a forma is nagyon jól sikerült. Szinte olyan, mintha nem is lennének benne reklámok, míg korábban úgy tûnt, mintha csak az lenne benne (persze kis túlzással). Viszont most meg feltünõen sok volt benne az elválasztási hiba, voltak elkószált mondatok, bekezdések, szövegre rárakott kép, gépelési hibák. Ebbõl a szempontból szerintem itt most volt egy elég nagy visszalépés. De ez legyen a legkevesebb, ha egyébként a tartalom rendben van, engem különösebben ezek nem zavarnak. A bicajtesztek is sokkal jobban tetszettek, mint a korábbi számokban, pedig engem inkább a 15 centi feletti rugóút-tartományú bringák érdekelnek.
Szóval csak így tovább.
Posted 2009. February 09. - 12:00
A hibákat már a többiek leírták.
De miért fékolaj?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. February 08. - 22:45
(Érdekes hogy kevesen vagyunk akinek a Serenity vagy a Firefly jut eszébe róla.)
Ride everywhere.
.
Posted 2009. February 08. - 21:56
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. February 08. - 20:41
és végre poszter
bár én vmi akcióképre pl dh-s száguldás xc-s mászik felfele pl egyes photosokk képek, na azok rohdt jók lennének