Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. augusztus 23. - 09:56
Saját plédányoknál nem volt ilyen gondunk, de ha neked adódott, küldd vissza a lapot, (mivel reklamálni csak így tudunk a kötészetnél) és kicseréljük. A kellemetlenségért pedig elnézést kérünk.
Írta 2006. augusztus 23. - 07:07
Írta 2006. augusztus 22. - 20:48
szétesett az augusztusi bikkmakk:(
pedig nem gyûröm összevissza és alig olvastam...
csak n vagyok ilyen peches?
Azthittem kinõtte az újság a szétesõs korszakát.
Egyébként tetszik!
Ugy néz ki hogy nem te vagy az egyetlen.
Állítólag sok szétesett, (köztük az enyém is) ugyanis a nyomda sz*r ragasztót használt kötéskor.
Nem tudom hogy itt hogy van, de más iparágakban a beszállítót ilyenkor keményen megb*sszák az ilyen hibákért!
Bocs a raikalizmusért.
Aki elõfizetõ annak jövõre egy lap árával kevesebbet kell akkor fizetni (már ha ujra elõfizet persze)? Vagy nincs ilyen kárpótlás? Természetesen ez a nyomda cehhére menne.
Egyébként ez a szám idén eddig a kedvencem!
Egyre élvezetesebbek az irások, és végre jó sok teszt volt.
Kedvencem az India túra és a RAAM. Nagyon érdekesek voltak.
Az Indiai túra szerzõjének nagyon frankó stílusa van szvsz. Csak igy tovább!
vendég_fac€_*
Írta 2006. augusztus 22. - 15:43
pedig nem gyûröm összevissza és alig olvastam...
csak n vagyok ilyen peches?
Azthittem kinõtte az újság a szétesõs korszakát.
Egyébként tetszik!
Írta 2006. augusztus 20. - 23:54
...asszem itt kell nyalatkozni, milyen is lett az ujsag...
Nos...yoooo, teccik, ugy altalaban. Olvasok is belole mindent.
Ami nem teccik, ha lemarad a cikk vege. (ez most nem volt, de eloferdult mar nehanyszor).
Ami nagyon nem tetszik: a villa teszteknel nem irjatok oda , hogy mekkora villa beepitesi magassaga!!! >:-( Lehet, hogy csak engem erdekel, de minden apro bizbaszt kulon lemertek, ez meg (majdnem) mindig lemarad. Szerintem hasznos informacio.
Esetleg, ha megirna valaki, mekkora a most tesztelt Fox Float villa beepitesi magassaga! Koszonom!
Masik kerdes: tudja valaki, hogy milyen vaz lathato a legutobbi szam 31. oldalan jobb oldal, felul. Az a szetmatricazott.
kosz!
Legjobbakat!
vadkan
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"
Írta 2006. augusztus 17. - 21:09
jah, és még annyi hogy neked nem hajlott el 2 nap alatt a pedál? nekem szerencsére hungarobike-nam mosolyogva kicserélték egy b+ dh platformra ingyen.
Nem volt vele gond. De általában az olcsóbb bringáknál (tisztelet az igen ritka kivételnek) a pedál az elsõ amit le kell cserélni, még ha nem is említjük meg külön minden cikkben.
A drága gépekhez meg ugye (általában) nem is adnak...
Írta 2006. augusztus 17. - 09:45
Írta 2006. augusztus 17. - 08:40
Írta 2006. augusztus 16. - 20:10
na megvettem
Sztem kivételesen egész jó lett, de az ujság második felét továbbra sem olvasom el.. a sram 2007-es cikk nagyon jó lett, viszont a magellan polaris-os. ... az a váz sokkal többre való mint holmi tuurázgatás... na meg, "kapott egy vaskosabb felnit" nem kapott mert tavaly is ugyanezzel szerelték, "tunningként a láncfkeréksort cserélném, mert idovel ugyis az lesz a leggyengébb pont" az én polarisomon MINDEN kivéve a lénckeréksort cserélve lett. azzal semmi baj nem volt eddig. "a belépõ szintu RST villánál is érzek némi javulást évrõl évre" a tavalyi is ugyan olyan volt. amugy jó a teszt csak .. amugy a képen az nem koalamaci?
A Polaris nem a jánoshegyi betyároknak van kitalálva. Sokkal inkább "holmi tuurázgatás"-ra.
"kapott egy vaskosabb felnit" = értsd, ezzel szerelik. Kicsit félreérthetõ, valóban.
"belépõ szintû RST villáKnál" - úgy általában az összesnél.
lánckeréksor - örülök, hogy neked bevált.
Persze nem akarok okoskodni, örülök, hogy elolvastad.
Írta 2006. augusztus 16. - 16:00
ja kösz....akkor egyformák az erdõkMátrakeresztestõl nyugatra, Pásztótól dél-keletre, a Zám-patak völgyében készült a kép.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 16. - 13:55
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. augusztus 16. - 11:59
csak kiváncsi volnék, hogy az-e amit sejtek vagy minden erdõ 1forma ...
köszi
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 16. - 10:56
Sztem kivételesen egész jó lett, de az ujság második felét továbbra sem olvasom el.. a sram 2007-es cikk nagyon jó lett, viszont a magellan polaris-os. ... az a váz sokkal többre való mint holmi tuurázgatás... na meg, "kapott egy vaskosabb felnit" nem kapott mert tavaly is ugyanezzel szerelték, "tunningként a láncfkeréksort cserélném, mert idovel ugyis az lesz a leggyengébb pont" az én polarisomon MINDEN kivéve a lénckeréksort cserélve lett. azzal semmi baj nem volt eddig. "a belépõ szintu RST villánál is érzek némi javulást évrõl évre" a tavalyi is ugyan olyan volt. amugy jó a teszt csak .. amugy a képen az nem koalamaci?
Írta 2006. augusztus 15. - 08:52
czaboo: idézek
Mondd Mag! (1 Látogató)
Valami tetszik? Nem tetszik? Értelmes kérdésed van? Írd meg itt! Elolvassuk. Vagy nem. (Az "x Ft-os kerékpár/alkatrész szerintetek..." jellegû kérdésekre immunisak vagyunk...)
bazzeg irónia ON
Írta 2006. augusztus 15. - 08:37
nekem kéne a zuj bikemag mert rohgadtjónak igerkezik, magellan polaris teszt , na meg a 2007-es dolgok. de iszonyat drága ahoz képest hogy 30oldalnyi reklám van benne!...
Írta 2006. augusztus 13. - 12:43
Hali vki tudna segíteni hogy lehet a bikemag apróba hirdetést feltenni? elõrre is thx
apro.bikemag.hu
regisztráció
hirdetés feladás
bonyolult..
Írta 2006. augusztus 13. - 12:21
Írta 2006. augusztus 10. - 00:09
Írta 2006. augusztus 09. - 19:20
Valaki megtudná nézni hogy (valamelyik év elei-közepi számbat) mennyi az ára a Speckó, és Manitou pólónak a shopping guide-ban???
Köszi elõre is aki van oly szives....
Ha van neted, akkor célszerû a forgalmazó honlapján...
http://www.velotrade...6/manitou_2006/
A speckó elfogyott..
Írta 2006. augusztus 09. - 16:09
Danke sooon!czaboo: nekem van a kérdésedrõl egy véleményem de nem bírta el a monitor
a mostani szám megint egész tûrhetõ lett, bár az hogy minden bringa istenkirálymegazsír ...
Sajna már olyat melyet szerettem vóna nem fogok venni, mivel már nincs raktáron se nekem való méretben, úgyhogy ebbõl nem lett semmi.
Tovább keresem az igazzzit.