Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nos, minden tiszteletem az ÖNÉ! :clap: Korszakalkotó és azt hiszem egyben megoldás az összes ilyen jellegû felvetésre. Téma vége...?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Olvassátok, igyátok minden betûjét!!! Ragasztgatni meg ráértek utána is.

Nekem amik szétestek azokat átfúrtam fúróval (:)) és osszekötöztem vagy kapcsoztam....

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Olvassátok, igyátok minden betûjét!!! Ragasztgatni meg ráértek utána is.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Megjött! :)
Esik szét! :(
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na ez jó hogy net-rõl le lehet szedni pár cikket mert itt ugye nem lehet bikemagot kapni. na meg nem esik szét.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
És a "pokol" szó is le van írva néhányszor furán...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Nekem ez a best of:

címoldal

Saltzkammergut Maraton :scared:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van benne 4 oldal UMITESZT.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

Azért arra vigyázz, hogy létezik egy emberke is, akit Spályának hívnak.

Mondjuk lehetne a cikk címe:Sípálya.
Aláírás:Spálya:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Azért arra vigyázz, hogy létezik egy emberke is, akit Spályának hívnak.
Már ha helyesen informáltak. Õk. A hangok.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Ami bejön:
1.Karbonváz teszt(bár nekem soha nem lesz , talán ezért);
2.Salzkammergut, Tátra maraton, Mátraalja.

Ami bukta:
1.68.old.Nagybetûs cím:"Spálya élményei".Vhol hiányolok egy"í"-t:);
2.90.old.Nagyon-nagy betûs cím:"Zemplénm araton".Ez a csúcs!!!
3.122.old.Szótördelés:"verse-ny , koc-sit..."

purge4

purge4

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
A matrica tényleg pofás, de a szememben egyben szánalmas is, hogy a matricát rendelkezésre bocsátó cég/forgalmazó ily módon próbál megkopott (újra kiemelem, a szememben!) presztízsén valamelyest is javítani. Tehát gyakorlati haszna zéró, ettõl még ugyanúgy nem fogom Õket kedvelni... Hasznosabb és gyakorlatiasabb lépésekre is rászánhatnák már magukat. (magánvélemény)

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Megint jó lett az újság. viszont már látom annak jeleit, hogy szét fog esni.
A matricák naggyon cool-ok!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

A karbonvázakat bemutató cikk, Meridát taglaló részéhez:

"Bemutatónk egyik olyan gyártója, amelyik nem bír évtizedekre visszanyúló szénszálas hagyományokkal, hiszen a cégnek mindössze két éve létezik karbonváza, amely ez évben is változásokon esett át"

Ezt az alábbi képpel cáfolnám, amelyik egy 1993-as Merida Dura-Carbon 970-es vázra épített bingát ábrázol. Az alkatrészek láthatóan nem az eredeti felállást mutatják.
http://www.magnum.ne...oto/87_foto.JPG

Félig jogos amit írsz, mert nem jó megfogalmazás, hogy két éve létezik, de de hogy nem évtizedekre visszanyúló a szénszálas hagyomány az igaz, hiszen akkor gyártottak egyet, és az sem volt sikeres darab, és csak most jöttek elõ "komoly" karbonnal, bár ez meg se nem könnyû se nem tartós, de legalább olcsó...
Ezzel az erõvel a Schwinn-t is lehetne magnéziumvázas hagyományokkal rendelkezõ cégnek nevezni:)
Üdv:Thy

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

:)

Tartaltalmilag nagyon jó az újság. DE.
Egy bajom van, h miért nem oan színvonalú design, tördelés mint hasonló újságokban ( pl outdoorsportmag, bringa>szimplán sokkal jobban "néznek ki", OFFLINE-t nem is említem ).Ha ez is megvalósúlna, meg lenne az etalon. Pl.: Most is vannak asszem a DHtúrás cikkben oan sorok amiket egyszerûen nem lehet elolvasni.

Én tudok a családból egy kiadványszerkesztõt, ha kell õ egyébként rendszeresen elemzi a mag-ot és kritizál:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen, volt már merida karbon váz.
ha jól emléxem, muffolt alu-karbon merida is volt.
(giant is biztos, meg még mások, de szerintem merid ais, bár ebben lehet tévedek)
amugy merida oldal, hivatalos info:

1992

- established overseas branch in Osaka, Japan, and exported Merida brand bikes to the Japanese market
- developed the automatic manufacturing process for carbon fiber frames, an overall application of AUTO CAD & Macintosh Computer Graphic
- won the “Excellent Environment Protection Award” and was honored with the “Excellent Unit of Fine Labor, Hygiene and Safety”

másik oldalról:
In 1991, Merida started developing carbon fiber frames and began producing them the following year.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ez most komoly? Nekem acelvaznak tunik.

Benne van az 1993-as Bike Martk-ban. Van 980-as és 990-es is, utóbbi full XTR szettel, RS Mag 21 telóval, Zoom kiegészítõkkel 10,5 kg.

A www.merida-bike.cz oldalon is megelítik a Merida történetében. Kérlek nézd el nekem, hogy nem fordítom le! :)
1993
* pøevzetí firmy Pantech Bicykle se sídlem v pevninské Èínì, navý¹ení roèní produkce kol na 1,5 miliónù
* zaèátek prodeje na Taiwanu, propagace ochrany ¾ivotního prostøedí a volnoèasových aktivit
* plány spolupráce s Bridgestone Cycle (Japonsko) na poli výzkumu lehkých kol a vývozu do Japonska
* hliníková horská kola Bond, Albontech&Karbon a Dura-Carbon získali ocenìní „Známka vynikající kvality“ a „Vynikající inovaèní výrobek (TBEA)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez most komoly? Nekem acelvaznak tunik.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A karbonvázakat bemutató cikk, Meridát taglaló részéhez:

"Bemutatónk egyik olyan gyártója, amelyik nem bír évtizedekre visszanyúló szénszálas hagyományokkal, hiszen a cégnek mindössze két éve létezik karbonváza, amely ez évben is változásokon esett át"

Ezt az alábbi képpel cáfolnám, amelyik egy 1993-as Merida Dura-Carbon 970-es vázra épített bingát ábrázol. Az alkatrészek láthatóan nem az eredeti felállást mutatják.
http://www.magnum.ne...oto/87_foto.JPG

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
:)

Tartaltalmilag nagyon jó az újság. DE.
Egy bajom van, h miért nem oan színvonalú design, tördelés mint hasonló újságokban ( pl outdoorsportmag, bringa>szimplán sokkal jobban "néznek ki", OFFLINE-t nem is említem ).Ha ez is megvalósúlna, meg lenne az etalon. Pl.: Most is vannak asszem a DHtúrás cikkben oan sorok amiket egyszerûen nem lehet elolvasni.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.