Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2006. September 22. - 10:04
itt morognak sokan, de hogy elküldjék, odáig nem jut el a folyamat.
innentõl kezdve az újság nem tud figyelni arra hogy ez ne legyen, hiszen az újságokkal semmi gond sincsen, hisz senki sem küldi vissza.
azaz 1 példány sem esik szét.
Posted 2006. September 22. - 10:01
és akiknek szétesett, azok közül hányan küldték/vitték vissza a szerkesztõségbe új példányért?
mert ha itt morog valaki, azt nem lehet a nyomdának/kötészetnek felmutatni. csak a selejtes példányt.
de az egész csak addig a fázisig jut, hogy grrr morrr, de utána megál rendszerint . . . ha viszont még az szerkesztõség(:D) sem látja a szétesett darabokat, akkor hol az a példány amire tudnának hivatkozni?
Az hogy az ehavi szétesõs elismerték, azaz elég azokat a példányokat megnézni ami ott van a közelükben. Én nem azért morgok mert újat akarok, nem is fogom beküldeni meg ékérni újat stb. hanem azért hogy legközelebb jobban figyeljenek hogy ne legyen ilyen!
Posted 2006. September 22. - 09:54
mert ha itt morog valaki, azt nem lehet a nyomdának/kötészetnek felmutatni. csak a selejtes példányt.
de az egész csak addig a fázisig jut, hogy grrr morrr, de utána megál rendszerint . . . ha viszont még az szerkesztõség(:D) sem látja a szétesett darabokat, akkor hol az a példány amire tudnának hivatkozni?
Posted 2006. September 22. - 09:47
Ekkora hülyeséget.
Ha szereted a bikmakkot (a cikkeket stb), akkor mi a túróért ne vennéd meg? Csak mert leheséges, hogy szétesik?
Én nem vagyok ennyire kritikus. Érthetõen õk sem akarják, hogy probléma legyen az újsággal, de ha így jött ki. Akkor is az a lényeg ami benne van.
Mert nem olyan kafa hogy lapokra esik, élvezhetetlenné válik anélkül hogy olvastam volna...
Nem vagyok gyüjtõ, de amikor pakolás közben kezembe akad egy régebbi példány mindig belenézek, újraolvasom a jobb cikkeket. Na ezzel a lapszámmal ez nem lesz...
Posted 2006. September 22. - 09:26
Ha szereted a bikmakkot (a cikkeket stb), akkor mi a túróért ne vennéd meg? Csak mert leheséges, hogy szétesik?
Én nem vagyok ennyire kritikus. Érthetõen õk sem akarják, hogy probléma legyen az újsággal, de ha így jött ki. Akkor is az a lényeg ami benne van.
Posted 2006. September 22. - 01:09
Egymás fején nem fognak ugrálni. Õk a kiadó!Úgyhogy ugráljatok csak szépen a kiadó fején
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. September 21. - 23:41
Nekem 1,5 év alatt sose volt semmilyen probléma eddig Nem tagadom bosszant a dolog mert ennyi pénzért az ember idõtállóbb lapot szeretne. Próbáltam tixóval menteni de sansztalan, a lentebb vázolt fúrós megoldást viszont lehet, hogy kipróbálom.
Tudom hogy ti nem tehettek róla, de szerintem nagyon erõsen rombolja a renométokat ez. Pl. nekem nagyon tetszik az újság falom a cikkeket, infókat, de ha a következõ újság is szétesik akkor erõsen megfontolom hogy vegyek-e legközelebb. De aki elõszõr vesz vagy csak néha az nagyon negatív élményhez jut ezáltal. Úgyhogy ugráljatok csak szépen a kiadó fején
Posted 2006. September 20. - 12:35
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2006. September 20. - 12:29
de hogy a floodgatet lehet aktiválni a kék karral ...
vendég_galuska_*
Posted 2006. September 20. - 11:27
Jó, hogy hosszú "û" helyett következetesen "í" van néhány cikkben.Szoktátok olvasni a tördelt oldalakat?!?
Posted 2006. September 18. - 19:01
Posted 2006. September 18. - 15:40
Posted 2006. September 18. - 15:33
Nem azért, mert nem tetszik, csak a sör jobban bejön!
pray the lord my soul to keep
Posted 2006. September 18. - 10:47
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_galuska_*
Posted 2006. September 18. - 10:44
nekem BikeMag, Hayes, Fox, Kona.
elsõ 3 matricámat Kona-sra cserélném
Megóggyuk okosba! Egy fokszé' adok egy konát, vágod?!? De a frankót mondod, nem a gizdát?!?
Posted 2006. September 18. - 08:33
meglepetés matricák...
(kona,hayes, RP, Bikemag)
nekem BikeMag, Hayes, Fox, Kona.
elsõ 3 matricámat Kona-sra cserélném
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
vendég_galuska_*
Posted 2006. September 18. - 08:32
Visszavonom. Tegnap este széthullott.
Posted 2006. September 18. - 07:59
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
vendég_galuska_*
Posted 2006. September 17. - 16:39
A tesztek meg nem okoznak nagy meglepetést, nyilván a félmillás (drágább) gépek valóban jók. Ráadául aki ebben a kategóriában választ, az már nagyjából sejti mit akar, így én inkább úgy fogom fel, mint az autós magazinok tesztjeit pl. egy Diablo-ról.: Sohasem lesz ilyen, de azért érdekes elolvasni. (Ámbár egy komolyabb bicó jövõre már befigyel..)
Az olcsóbb gépek tesztjei meg kifejezetten hasznosak (Gepida) mert itt könnyebben érheti meglepetés az embert...
Honnan szedtétek azt az elképesztõen ocsmány motorvezetéses gépet?!?Nem kellenne ilyeneket tenni a magazinba, mert még azt hiszi valaki, ezt lehet venni drága pénzért! Ha nem lettem volna szerencsétlen látni a Gay Pride felvonulást, azt mondanám, ez volt a legnagyobb buziság az elmúlt idõkben. Ennél az én "Ukrajna" típusú, olajzöld 28"-as tanyabájkom is klasszisokkal szebb volt!