Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az újság addig nem panaszkodhat a nyomdában amíg nem tudja felmutatni hhogy mi a hiba.
itt morognak sokan, de hogy elküldjék, odáig nem jut el a folyamat.
innentõl kezdve az újság nem tud figyelni arra hogy ez ne legyen, hiszen az újságokkal semmi gond sincsen, hisz senki sem küldi vissza.
azaz 1 példány sem esik szét.

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

és akiknek szétesett, azok közül hányan küldték/vitték vissza a szerkesztõségbe új példányért?:)
mert ha itt morog valaki, azt nem lehet a nyomdának/kötészetnek felmutatni. csak a selejtes példányt.
de az egész csak addig a fázisig jut, hogy grrr morrr, de utána megál rendszerint . . . ha viszont még az szerkesztõség(:D:D) sem látja a szétesett darabokat, akkor hol az a példány amire tudnának hivatkozni?

Az hogy az ehavi szétesõs elismerték, azaz elég azokat a példányokat megnézni ami ott van a közelükben. Én nem azért morgok mert újat akarok, nem is fogom beküldeni meg ékérni újat stb. hanem azért hogy legközelebb jobban figyeljenek hogy ne legyen ilyen!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és akiknek szétesett, azok közül hányan küldték/vitték vissza a szerkesztõségbe új példányért?:)
mert ha itt morog valaki, azt nem lehet a nyomdának/kötészetnek felmutatni. csak a selejtes példányt.
de az egész csak addig a fázisig jut, hogy grrr morrr, de utána megál rendszerint . . . ha viszont még az szerkesztõség(:D:D) sem látja a szétesett darabokat, akkor hol az a példány amire tudnának hivatkozni?

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

Ekkora hülyeséget.

Ha szereted a bikmakkot (a cikkeket stb), akkor mi a túróért ne vennéd meg? Csak mert leheséges, hogy szétesik?

Én nem vagyok ennyire kritikus. Érthetõen õk sem akarják, hogy probléma legyen az újsággal, de ha így jött ki. Akkor is az a lényeg ami benne van.

Mert nem olyan kafa hogy lapokra esik, élvezhetetlenné válik anélkül hogy olvastam volna...
Nem vagyok gyüjtõ, de amikor pakolás közben kezembe akad egy régebbi példány mindig belenézek, újraolvasom a jobb cikkeket. Na ezzel a lapszámmal ez nem lesz...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Ekkora hülyeséget.

Ha szereted a bikmakkot (a cikkeket stb), akkor mi a túróért ne vennéd meg? Csak mert leheséges, hogy szétesik?

Én nem vagyok ennyire kritikus. Érthetõen õk sem akarják, hogy probléma legyen az újsággal, de ha így jött ki. Akkor is az a lényeg ami benne van.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Úgyhogy ugráljatok csak szépen a kiadó fején :)

Egymás fején nem fognak ugrálni. Õk a kiadó! :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Rájöttem miért voltak a matricák az újságban: Megragasztgatni a széthullott lapokat... :)
Nekem 1,5 év alatt sose volt semmilyen probléma eddig :( Nem tagadom bosszant a dolog mert ennyi pénzért az ember idõtállóbb lapot szeretne. Próbáltam tixóval menteni de sansztalan, a lentebb vázolt fúrós megoldást viszont lehet, hogy kipróbálom.
Tudom hogy ti nem tehettek róla, de szerintem nagyon erõsen rombolja a renométokat ez. Pl. nekem nagyon tetszik az újság falom a cikkeket, infókat, de ha a következõ újság is szétesik akkor erõsen megfontolom hogy vegyek-e legközelebb. De aki elõszõr vesz vagy csak néha az nagyon negatív élményhez jut ezáltal. Úgyhogy ugráljatok csak szépen a kiadó fején :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
TDF cikk: " a hosszú karos, úgy nevezett jimmy jib kamerákról " ( a jimmy jib egy márka ).. amire a kollega gondolt, a kameramozgatóra, azt kránnak hívják..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
polol, coliair stb ezeken már fent sem akadok :)

de hogy a floodgatet lehet aktiválni a kék karral ...

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Most jutott eszembe: gratulálok a korrektornak! (Ha van ilyen.) Az elválasztás - ráadásul a nagy méretû, vastaggal szedett alcímekben - hihetetlen. (mag-yar, stb.)
Jó, hogy hosszú "û" helyett következetesen "í" van néhány cikkben.Szoktátok olvasni a tördelt oldalakat?!?:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
konásbandi: konás vignyettámat cserélném meridásra, vagy playboyosra..esetleg liberósra:D

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Engem nem foglalkoztatnak a matricák, nem jut eszembe hirtelen semmi, amit emígyen kellene elcsúfítsak.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Összes matricát sörre cserélem!
Nem azért, mert nem tetszik, csak a sör jobban bejön! Feltöltött kép
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kellys nincs valakinek? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

nekem BikeMag, Hayes, Fox, Kona.
elsõ 3 matricámat Kona-sra cserélném :)

Megóggyuk okosba! Egy fokszé' adok egy konát, vágod?!? De a frankót mondod, nem a gizdát?!?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

meglepetés matricák...
(kona,hayes, RP, Bikemag)

nekem BikeMag, Hayes, Fox, Kona.
elsõ 3 matricámat Kona-sra cserélném :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
"Nekem sem a mostani, sem semelyik szám nem hullott még szét"

Visszavonom. Tegnap este széthullott.:(

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
tudom, h nem kívánság mûsor, de nem lehetne a szezon végén, valahogy összehozni egy terjedelmesebb Bodrogi interjút...ha jól emléxem még nem volt Vele a lapban hosszabb cikk ( ellenben "kiskokóval" :) )
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Nekem sem a mostani, sem semelyik szám nem hullott még szét, holott fiam idõnként "kezeli" a régebbieket. A matrica király, jól fog mutatni a melóbajárós tanyabájkomon.
A tesztek meg nem okoznak nagy meglepetést, nyilván a félmillás (drágább) gépek valóban jók. Ráadául aki ebben a kategóriában választ, az már nagyjából sejti mit akar, így én inkább úgy fogom fel, mint az autós magazinok tesztjeit pl. egy Diablo-ról.: Sohasem lesz ilyen, de azért érdekes elolvasni. (Ámbár egy komolyabb bicó jövõre már befigyel..)
Az olcsóbb gépek tesztjei meg kifejezetten hasznosak (Gepida) mert itt könnyebben érheti meglepetés az embert...
Honnan szedtétek azt az elképesztõen ocsmány motorvezetéses gépet?!?Nem kellenne ilyeneket tenni a magazinba, mert még azt hiszi valaki, ezt lehet venni drága pénzért! Ha nem lettem volna szerencsétlen látni a Gay Pride felvonulást, azt mondanám, ez volt a legnagyobb buziság az elmúlt idõkben. Ennél az én "Ukrajna" típusú, olajzöld 28"-as tanyabájkom is klasszisokkal szebb volt!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a PK árából pont meg lehet 10szer annyit csináltatni itthon:D