Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ország: Anglia
Tartomány: Wales

Azért ezt egy velszinek nehogy megmutassátok!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Nagyujjon kívül:
-elég furcsának tûnt az az integrált nyereg jövõkép, hopgy akkor majd ilyeneket fognak a kezembe nyomni a boltban. Ki lehetne számolni, a dõlésszög-csõátmérõ variációinak számát. Sztem elég nagy számot kapnánk. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy ki milyen nyerget kedvel. Alapjában véve rossz az ötlet. Max. az élversenyzõk méregdrága gépeibe.(Amúgy nekem az integrált nyeregcsõ is elég hülyeségnek tûnik. Egy részt ronda, másrészt nagyon valószínûtlennek tûnik, hogy egy másfélszer akkora csõátmérõvel annyi súlyt lehessen megtakarítani. Ja, és valúószínûleg sokkal merevebb is lesz. Plusz még a légellenállása is nagyobb, ha már fél grammokban gondolkozunk)
- A Giant trance szép és jó, de azért kiváncsi lennék, hogy kb mennyibõl is hoztátok ki a kurva kis súlyt. Mert nem hiszem, hogy a 2-300000 ezres kategória lenne, mint amikkel összevetitek. Sok pénzbõl, meg azért nem annyira nehéz könnyû gépet építeni, valljuk be. Amúgy tetszett a cikk.

- A tesztkerékpároknál, ha nem tudtok már mit írni, ahelyett hogy értelmetlen fejtegetésekbe kezdenétek, esetleg kicsit sztorizósabbra lehet fogni a leírást, mint ahogy pl Jorus teszi.

- A szókincset továbbra is fejlszteni kéne; az ide szám slágere az "oda...sz". Sikerült egy-két cikket gazdagítani vele. De legalább még nem találkoztam a "teszi a dolgát" összetétellel.

Ja, és a Bianchi Favonius cikkben nem volt tiszta, hogy az exage fékszetten agyondícsért, egy gombos fékpofatávolító cucc miért olyan nagy király? Nekem is ilyen szett van az orszáútimon - ki is próbáltam, mûködik - de arra nem jöttem rá mire jó. Esetleg ha hírtelen beszopok egy bazi nagy nyolcast, akkor nem ér bele a pofa a felnibe?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem is van nagyujjam a kezemen. :rolleyes: ez akkor baj?

amugy:
- sok helyen meg sincsenek számozva a képk, pölö az eurobike cikkben vagy a thommey-féle xtr cikkben. ez gáz.
- arról ne is beszéljünk, hogy össze-vissza vannak beszúrva a táblázatok.
- ilyen elválasztási- és helyesírási hibákat nem kerestem, de találtam. ez azért baj, mert azt jeleni, hogy egynél több van.
talán tényleg jó lenne egy profi korrektort foglalkoztatni, nem?
- de legalább arra rászoktatok, hogy a cikkíró fel van tüntetve. látszik, hogy van értelme a sárdobálásnak is ;)

végre amugy van koncepcio az ujság felépításében egy pár lapszám óta, remélem megmarad. szeretem tudni hogy mire számítsak. nem baj, ha nincs minden számban singlespeed vagy országúti, vagy nõi sarok, vagy akármi, csak ha van, akkor az ugyanott legyen.

jorus cikkei továbbra is etalonszámba mennek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Hát, nemtom, nekem a nagyujjam a lábamon van, a kezemen a hüvelykujj pihen. Szerintem:)
Aztán lehet, hogy csak a sok biologizálás teszi...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Még csak átlapoztam, de idáig tetszik. Jót nevettem az xtr-es cikken, ahol Thy a nagyujjával vált:)

Miért?Mi volt vele a probléma?
Üdv:Thy

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Még csak átlapoztam, de idáig tetszik. Jót nevettem az xtr-es cikken, ahol Thy a nagyujjával vált:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nyugi! Csak azért esik szét, mert tele van okossággal, meg infóval. :D
Amúgy meg a ragasztót csak a tökéletes anyaggazdálkodás szemelõtt tartásával használják, az utolsó utáni pillanatban is. / De nekem még nem esett szét! /

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Ez gyönyörû!! még jó, hogy ezt a számot sem vettem meg... nem hiszem el, hogy a bikemag csapat évek óta nem talál normális nyomdát!! Van egy rakás, belõle. Más újságok miért nem esnek szét állandóan?
Egyébként meg mindig friss hot melt- el kellene kötni. Nem szabad hagyni, hogy beszáradjon/megkeményedjen, mert akkor száradás után szétesik, a ragasztott papír...
Minnegy, nemazéndolgom...

Ride everywhere.

.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Nekem már ideért pénteken..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Kilopták a postaládámból vagy még nincs új szám? Elmúlt már 10. 13. ?
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
.Ha valami papir,nyomdai problema van csak ide! Rebell-78 minösegi ellenörök fönöke egy vilagcegben nemetorszegban, tanult: papir technikusi szakon Gernsbachban :afro:

Papiristen looooool

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

az újság addig nem panaszkodhat a nyomdában amíg nem tudja felmutatni hhogy mi a hiba.
itt morognak sokan, de hogy elküldjék, odáig nem jut el a folyamat.
innentõl kezdve az újság nem tud figyelni arra hogy ez ne legyen, hiszen az újságokkal semmi gond sincsen, hisz senki sem küldi vissza.
azaz 1 példány sem esik szét.

hát én anno visszavittem vagy 5-10 szétesett bikemagot, thynak a hugoba, azt mondta, hogy majd küldenek újakat helyette

hát ez volt kb 2 éve :D
annyira nem zavar, csak hogy ne legyen egyoldalú a dolog ;)
másrészt valóban az én (vevõ) dolgom lenne ezzel foglalkozni, pénzt kiadni érte? (posta)
szerintem marhára nem, de mind1... ha ezen múlik megteszem (amivel szintén nem érek el semmit)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kedden részletes elemzés jön tõlem :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

most nézem, a mátramaratonon sam hill volt dh-n az elsõ, garcia meg a 26ik:p meg nem is tudtam h volt 4x! Rita Dahle meg 2ik lett nõiben..:P

Schladmingban is ugyanilyen eredmények születtek! Ebben valami mágia van! ;)
Király, hogy minden fotó színes!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Na erre én is befizetek. hehe

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
most nézem, a mátramaratonon sam hill volt dh-n az elsõ, garcia meg a 26ik:p
meg nem is tudtam h volt 4x!

Rita Dahle meg 2ik lett nõiben..:P

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

tudom, h nem kívánság mûsor, de nem lehetne a szezon végén, valahogy összehozni egy terjedelmesebb Bodrogi interjút...ha jól emléxem még nem volt Vele a lapban hosszabb cikk ( ellenben "kiskokóval" :) )

Lehet hogy a Bodorogi izgalmas lenne, de tud egyátalan valaki valamit a Szeghalmi Bálintról?
http://bikemag.hu/content/view/338/10/
Összesítettben ki a legjobb magyar?

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

Alle

Alle

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hát, nagyon kiborultam, h vége a fotópályázatnak!!! Most akartam volna feltölteni a képeimet, amikre már oly régóta készülök...éééés. Pedig meg akartam nyerniiiii

Fredo

Fredo

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Na jó hagyjuk a témát. mindenkinek az az érdeke hogy a köv. hónapban tökéletes magazin hagyja el a gép gyártósorát :) Én nagyon örülnék neki

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és ez már hányszor le lett írva, de nem hiszem hogy nem férnének el a szerkesztõségben a visszaküldött pélkdányoktól. viszont ezzel is el lehet nyomni 2-3 oldalt havonta :rolleyes: