Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. december 04. - 10:12
Elõször a Salzburgi VB beszámolóban "teljesítménye ebben a számban is a 19.helyre volt elég" ez nem hangzik pozitívan, pedig egy fényévvel jobb, mint az agyonsztárolt P-"Nívó"-sok bármelyike. Mellesleg elõtte nap ment egy 19.helyet az idõfutamon is. Ahol Remák, és Szekeres 50-51. lett...tényleg nagy teljesítmény az utóbbiaktól.
Ezek után az Ivanics Gergely interjúban "...elmenést produkált Bodrogi Lászlóval, ahol csak a hajrá döntött a FRANCIA!!! profi javára" Egy dolog, hogy az a hajrá úgy nézett ki, mint mikor egy Ferrari gyorsul egy Suzukival 40-rõl 70-re, mert szegény Gergõnek esélye sem volt abban a helyzetben, de azért azt a magyart lefranciázni, aki minden eddigi idõk legjobb országúti versenyzõje...talán kicsit erõs...lehet inkább arra kellene büszkének lenni, hogy van egy ilyen versenyzõnk!
Írta 2006. december 03. - 21:50
mé?
-1gramm, -1gramm, -2gramm.. tiszta változatos
Következõre meg talán elindulás elött porolják a gépet... ( minusz 0.0003 g)
Írta 2006. december 03. - 21:20
...2 éve nem versenyeztem itthon
... eladtam a vázat meg a telót
stb. stb.
Késõbb többirõl is írok, de ez a szám nem nagyon tetszik az elmúlt pár hónapihoz képest.
Fékkar faragás borzasztó volt. 5-6 évvel ezelõtt elment volna, de most.
Pluszpont viszont, hogy szép lett legalább a kivitelezése.
Írta 2006. december 03. - 11:58
Írta 2006. december 03. - 11:38
Campa record: hát kicsit fura volt, hogy a Campa végre kihozza a sok-sok éve ígérgetett új hajtómûvét, erre jó hogy ha a cikk alcímémben rálelek arra, hogy a recordról lesz benne szó, és magáról a hajtómûrõl kb 3 sor...
Remélem lesz még vmi teszt róla. A másik ami tetszett a cikkben, az a girnyósága miatt erõmodulátososnak kikiáltott fék. Na az betett.
A 24 órás jó volt, de tényleg rövid. Ha már érdekességnek beraktatok egy dh géppel versenyzõt, esetleg írásban is megemlíthettétek volna, hogy; -volt egy két szerencsétlen aki...
vagy -egész jól nyomta...
Ez amúgy általánosságban is igaz, már régebben is írni akartam mert sokszor probléma. A szöveget és a mellékelt képeket próbáljátok szinkronba hozni. Ha beraktok vmi érdekes képet, akkor írjatok róla vmit mindenképpen, hogy az ember el tudja helyezni, hogy voltaképpen miért is került be az újságba, mit akartok mondani vele, mi a véleményetek róla stb. És fordítva. Ha teszteltek vmi bringát, és kiemeltek egy alkatrészt ami különösen tetszik, akkor arról is kérünk szép nagy képet. Azt hozzá kell tennem, hogy legtöbbször így csináljátok, de mintha rémlene a közelmúltból egy két ilyen hiányosság.
Írta 2006. december 03. - 01:59
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 03. - 00:28
A 24H-ról írhattál volna többet.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_unit_*
Írta 2006. december 02. - 20:34
Írta 2006. december 02. - 19:55
idézek:
"Érdekelt a bicaja és a tervei, de nemrég kiment Angliába, és most ott dolgozik egy kerékpárboltban. Sebaj! Remek alkalmam lett arra, hogy kipróbáljam a táv e-mail interjú mûfaját."
olvastad?
jahogy az..
sry. én a képen fehér betûvel írt szövegre hittem, hogy bevezetõ.
akkor a _bevezetõen_ elismerem átsíklottam. így már oké
Tam: Kádár Péter, alias: Búvár
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. december 02. - 16:29
idézek:
"Érdekelt a bicaja és a tervei, de nemrég kiment Angliába, és most ott dolgozik egy kerékpárboltban. Sebaj! Remek alkalmam lett arra, hogy kipróbáljam a táv e-mail interjú mûfaját."
olvastad?
ez Otto Jozsival keszult? ma megyek sorozni asszem o is jon:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. december 02. - 15:17
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 02. - 14:45
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_unit_*
Írta 2006. december 02. - 14:40
És az ötlet... igen!!!
Ha lesz rá alkalmam, akkor Fityisszel lejtõn (vagy emelkedõn) fogok interjút készíteni... sisakkamerával, headsettel stb stb...
Írta 2006. december 02. - 14:23
elolvastam, továbbra se értem..
("az egyik lejtõn" készítettétek vele a riportot?)
idézek:
olvastad?
Írta 2006. december 02. - 13:17
A GT cikk bevezetõjét el kell olvasni és nem érnek meglepetések ;-D
elolvastam, továbbra se értem..
("az egyik lejtõn" készítettétek vele a riportot?)
Írta 2006. december 02. - 13:06
persze, ha nem megy másnak a rovására. van az a sport amiben kerékpározni (is) kell, meg sárkányrepülõzni, meg mittom én még mit. azt hányan ûzik itthon? tuti arról is érdemes lenne 10 oldalt írni.több déhát, fríít!
szerintem okos dolog a téli idõszakban ilyenekkel is foglalkozni
mellesleg most van benne elég dh meg fríí. csak éppen ez az életem története képekben jelleggel ...
vendég_unit_*
Írta 2006. december 02. - 12:42
Szössz:
-SSverseny beszámoló jól átadta a hangulatot, pirospont
de az utána lévõ GT singlespeed az tragikus.
hamár el is ismételgeti az ember a kérdéseket, akkor az újságba mér kerülnek be ezek? "mondtam már" "válaszoltam" nem volt elég hosszú a cikk, aztán helyet kellett tölteni?
A pirosért köszi ;-)
A GT cikk bevezetõjét el kell olvasni és nem érnek meglepetések ;-D
/Ha helyet kellenne tölteni, akkor nem az egy-két szavas válaszokat ismételgetnénk..../
Írta 2006. december 02. - 12:35
spinning és monocikli 5-5 oldalon. legközelebb lesz vizibicikli is?
több déhát, fríít!
szerintem okos dolog a téli idõszakban ilyenekkel is foglalkozni
Írta 2006. december 02. - 12:09
Írta 2006. december 02. - 12:03