Sunset én se vagyok teljesen biztos benne, de azt hiszem az MX az maraton crosst jelent tehát maratont, az OX olimpic crosst vagyis klasszikus cc versenyt kijelölt körpályán körözgetve mint az olimpián.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. május 03. - 08:43
Írta 2006. május 03. - 07:15
Hát azért én nem bántam meg, hogy elindultam, legalább enél rosszabb már nem lehet. Azért nem teljesen így képzltem el az elsõ maratonomat, de sebaj majd a következõ jobb lesz. Sun hogy állsza a szombatal?
Írta 2006. május 03. - 00:14
Munka szüneti napunkon reggel arra ébredtem,hogy egy kicsit borús az idõ! Nem foglalkoztam vele,mert míg nem esik addig semmi baj. Jött a 8 óra az indulás ideje,mert volt egy kedves örült társam akivel találkoztam Budaörs határában a tejes doboz gyárnál 1/2 9-kor.
Innen célba vettük már hármasban a kitûzõtt célunkat a REPTERET a HHH-n. Szemerkélt az esõ, de nem foglalkoztunk vele, mert az erdõben a fák felfogják és nem lesz semmi gáz. 9-kor megérkeztünk a tett helyére ahol egyesületem többi tagja is pont a mi kocsink mögött gördült be. Szóval összejött a csapat. Ment az oltás,hogy senki nem nyuszi, MIT NEKÜNK ESÕ! 10-kor elérkezett az átöltözés ideje, amikor én szomorúan tapasztaltam,hogy a cipõm otthon maradt és az spd-hez nem jó az 1 hónapja vett új sportcipõm. Nekem már itt kezdett a kedvem elmenni. De sebaj telefon és féluton tali nõvéremmel és a csukámmal. Skera ezerrel vissza, mikor közlik velem a Bringás tesók, hogy az idõre való tekintettel 20 percet csúszik a rajt. (Szakadt az esõ)
Rajt!!!
Lelkesen elindult a 700 fõs tömeg.
http://www.sportakti...iapic/buda3.jpg Itt még senki nem sejtett semmit. Az elsõ 10-12 km-rrel nekem nem volt problémám. De amint olvastam Hotmaat-nek igen. Utána jött a kemény falat. Helyszíneket nem tudok mondani,hogy mi-mettõl-meddig, mert sajna még annyira nem ismerem a környéket.
Masszív sárdagasztás, szakadó esõ, cuppogós agyag és még sorolhatnám az elõnyõket. Nekem személy szerint volt egy kb 3 km-es rész amikor a bringámat a sártól és agyagtól megtisztítva(nem forgott a kerék és tolni sem lehetett felfelé), a hátamra keresztbe dobtam és mint egy sherpa cipeltem. Volt olyan is ahol lefelé mindenkinek tekernie kellett, hogy haladjon,vagy különben cipelõs sorsra jutott.
Minden tiszteletem azoknak a lányoknak( speciel kettõ) akik elhagytak útközben.
A bringacipelõs 3 km után jött még egy tolós 2km,majd egy kis felüdítõ gurulás az elsõ frissítõig. Itt már a kedves szervezõk úgy fogadtak mindenkit,hogy gondolkozzunk el erõsen: HA FOLYTATJÁTOK AKKOR A CHIPPES LEOLVASON KERESZTÜL HALADVA BALRA MENTEK,AMENNYIBEN KISZÁLLTOK, AKKOR JELENTKEZZETEK LE AZ ÚRIEMBERNÉL ÉS JOBBRA FOLYTASSÁTOK UTATOKAT A REPTÉRIG. Itt nekem már nem kellett sok. Mivel én kész voltam,ezért úgydöntöttem,hogy megvárom Tomit(hotmaat) és együtt lovagiasan jobbra távozunk. De mivel nagyon hideg volt 2 perc után bringára pattantam és elindultam lefelé. Ekkor jött a végzetes sors a bringámra. Egy rosszul megválasztott úton indultam el ahol beálltak a kerekeim az anyagos sártól. Nagy nehezen 100m-t megfeszítve és erõltettve visszatoltam a kiindulási helyemhez és megtísztitottam. Már lepucolva,de még sarasan elindultam lefelé,hogy majd a sebesség segít a takarításban. Ekkor egy nagyobb gödörnél a bringának az elejét megemeltem, hogy mégse zuzzam le a telót, láss csodát: A 8 CM-ES RÚGOUTAMBÓL HIRTELEN 15,5CM LETT. a SZÁR A VILLÁBAN SE KI, SE BE. Lock out-ot nem tudtam bekapcsolni sem. Innentõl kezdve óvatosan közelítettem. Idõközben mikor megmozdult akkor lefelé koppanásig ment és visszafelé is úgy szintén koppanásig. Ma szétszedtem,de még mindig mereven áll 15cm-es kiállással.(rossz az aki rosszra gondol)
A célba bérve egy kicsit fáradtan,de mégis megkönnyebbülve tettem le bringámat. Ekkor közölték velem társaim,hogy Tomi feladta a 10.km után és visszafordult!
(lehet hogy õ döntött jól)
Ezúton is szeretnék neki gratulálni,hogy az idõ ellenére megpróbálta és bevállalta, és minden olyan embernek aki végigcsinálta. Itt mindenki bringásnak számított aki valamennyit is felvállalt, bár feladta. Itt vesztesek nem voltak!!!!!
Szerintem mindenki büszke lehet magára aki ott volt és tekert.
Innen célba vettük már hármasban a kitûzõtt célunkat a REPTERET a HHH-n. Szemerkélt az esõ, de nem foglalkoztunk vele, mert az erdõben a fák felfogják és nem lesz semmi gáz. 9-kor megérkeztünk a tett helyére ahol egyesületem többi tagja is pont a mi kocsink mögött gördült be. Szóval összejött a csapat. Ment az oltás,hogy senki nem nyuszi, MIT NEKÜNK ESÕ! 10-kor elérkezett az átöltözés ideje, amikor én szomorúan tapasztaltam,hogy a cipõm otthon maradt és az spd-hez nem jó az 1 hónapja vett új sportcipõm. Nekem már itt kezdett a kedvem elmenni. De sebaj telefon és féluton tali nõvéremmel és a csukámmal. Skera ezerrel vissza, mikor közlik velem a Bringás tesók, hogy az idõre való tekintettel 20 percet csúszik a rajt. (Szakadt az esõ)
Rajt!!!
Lelkesen elindult a 700 fõs tömeg.
http://www.sportakti...iapic/buda3.jpg Itt még senki nem sejtett semmit. Az elsõ 10-12 km-rrel nekem nem volt problémám. De amint olvastam Hotmaat-nek igen. Utána jött a kemény falat. Helyszíneket nem tudok mondani,hogy mi-mettõl-meddig, mert sajna még annyira nem ismerem a környéket.
Masszív sárdagasztás, szakadó esõ, cuppogós agyag és még sorolhatnám az elõnyõket. Nekem személy szerint volt egy kb 3 km-es rész amikor a bringámat a sártól és agyagtól megtisztítva(nem forgott a kerék és tolni sem lehetett felfelé), a hátamra keresztbe dobtam és mint egy sherpa cipeltem. Volt olyan is ahol lefelé mindenkinek tekernie kellett, hogy haladjon,vagy különben cipelõs sorsra jutott.
Minden tiszteletem azoknak a lányoknak( speciel kettõ) akik elhagytak útközben.
A bringacipelõs 3 km után jött még egy tolós 2km,majd egy kis felüdítõ gurulás az elsõ frissítõig. Itt már a kedves szervezõk úgy fogadtak mindenkit,hogy gondolkozzunk el erõsen: HA FOLYTATJÁTOK AKKOR A CHIPPES LEOLVASON KERESZTÜL HALADVA BALRA MENTEK,AMENNYIBEN KISZÁLLTOK, AKKOR JELENTKEZZETEK LE AZ ÚRIEMBERNÉL ÉS JOBBRA FOLYTASSÁTOK UTATOKAT A REPTÉRIG. Itt nekem már nem kellett sok. Mivel én kész voltam,ezért úgydöntöttem,hogy megvárom Tomit(hotmaat) és együtt lovagiasan jobbra távozunk. De mivel nagyon hideg volt 2 perc után bringára pattantam és elindultam lefelé. Ekkor jött a végzetes sors a bringámra. Egy rosszul megválasztott úton indultam el ahol beálltak a kerekeim az anyagos sártól. Nagy nehezen 100m-t megfeszítve és erõltettve visszatoltam a kiindulási helyemhez és megtísztitottam. Már lepucolva,de még sarasan elindultam lefelé,hogy majd a sebesség segít a takarításban. Ekkor egy nagyobb gödörnél a bringának az elejét megemeltem, hogy mégse zuzzam le a telót, láss csodát: A 8 CM-ES RÚGOUTAMBÓL HIRTELEN 15,5CM LETT. a SZÁR A VILLÁBAN SE KI, SE BE. Lock out-ot nem tudtam bekapcsolni sem. Innentõl kezdve óvatosan közelítettem. Idõközben mikor megmozdult akkor lefelé koppanásig ment és visszafelé is úgy szintén koppanásig. Ma szétszedtem,de még mindig mereven áll 15cm-es kiállással.(rossz az aki rosszra gondol)
A célba bérve egy kicsit fáradtan,de mégis megkönnyebbülve tettem le bringámat. Ekkor közölték velem társaim,hogy Tomi feladta a 10.km után és visszafordult!
(lehet hogy õ döntött jól)
Ezúton is szeretnék neki gratulálni,hogy az idõ ellenére megpróbálta és bevállalta, és minden olyan embernek aki végigcsinálta. Itt mindenki bringásnak számított aki valamennyit is felvállalt, bár feladta. Itt vesztesek nem voltak!!!!!
Szerintem mindenki büszke lehet magára aki ott volt és tekert.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. május 02. - 23:30
Az Mx, Ox kifejezések még én sem tudom pontosan mire utalnak,csak sejtem és hülyeséget meg nem akarok mondani. Attól, hogy licensz van kiirva, az arra ztal, hogy akinek van az azzal jelentkezzen,de mehetnek kivül állok is.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Írta 2006. május 02. - 21:34
Ok!!
Akkor ellógom a ballagást és mehetünk részemrõl!
Akkor ellógom a ballagást és mehetünk részemrõl!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. május 02. - 21:07
Nekem a szombat lenne jobb néztem is vonatot 9.05-kor indulna TB-ról, kb 9.45-re itt lenne nálunk és indulhatna a tura. Az utvonal a multkori lenne, ami elmaradt.
Schnell: Sajna ugy néz ki, hogy a vasárnap nem nekünk szól.
Schnell: Sajna ugy néz ki, hogy a vasárnap nem nekünk szól.
Írta 2006. május 02. - 20:50
NNah akkor szombaton vagy vasárnap legyen a túra???????????????????
Nekem teljesen mind1!
Nekem teljesen mind1!
Írta 2006. május 02. - 20:24
NEm baj, legalább nem rám kell várni....
Írta 2006. május 02. - 20:18
Ahamm!
Most hogy szabad vagyok (egy ideig) le se szállok a bringáról!!
De elõre szólok, hogy a dombokon várnotok kell majd rám!
Most hogy szabad vagyok (egy ideig) le se szállok a bringáról!!
De elõre szólok, hogy a dombokon várnotok kell majd rám!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. május 02. - 20:11
Ok és szabad vagyok szerdáig, mert péntektõl jön a tavaszi szünet második felvonása
Írta 2006. május 02. - 20:09
Lehet, hogy nem megyünk Schnell-el vasárnap Orfûre. Ebben az esetben lenne kedvetek bepotolni az elmaradt szombati budai hegység turát? Persze csak ha szép idõ lesz meg minden, de most azt mondják, hogy holnaptól jön vissza a jóidõ.
Írta 2006. május 02. - 20:05
Fél kómásan lézengek ezen az 56 négyzetméteren (panel!!!!), így inkább csak olvasok, mert semmi kézzelfogahtót nem tudnék kihozni a billentyûkbõl!!
AMúgy én Sunset beszámolójára várok!!!
AMúgy én Sunset beszámolójára várok!!!
Írta 2006. május 02. - 20:05
Csütörtökön megyek haza sötét :stars: Keszthelyrõl!
Leadtam a diplomadolgozatom!
Lesz ne-mulass!!!!
:cool1:
Leadtam a diplomadolgozatom!
Lesz ne-mulass!!!!
:cool1:
Írta 2006. május 02. - 19:50
Mi van veletek emberek? mostanság nagyon haldoklik a topic.
Írta 2006. május 02. - 19:21
Szuper jó volt,mert jó idõt fogtuk ki.
Jó idõ? Magyarországon volt jó idõ a hétvégén? Hát biztos, hogy nem pest környékén volt.
Írta 2006. május 02. - 11:54
Ehh!Sunset szarabul járt, neki volt 1 láncszakadása, meg az 1 hónapos telója is megadta magát, na de errõl majd bövebben ö mesél.
Ez a méreg nem a cián!!!
Írta 2006. május 01. - 21:09
Sziasztok!
Hazaértem pécsrõl,és hát valóban találkoztam a mi házigazdinkkal!
Hazaértem pécsrõl,és hát valóban találkoztam a mi házigazdinkkal!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. május 01. - 20:39
Még jó, h. nem neveztem Buda marcira, vicces lettem volna
Írta 2006. május 01. - 19:54
Schnell itt van amiröl beszéltünk: http://www.specializ.../files/4715.jpg
Írta 2006. május 01. - 17:31
Hát sár volt KB a fülem tövéig ért nem is mentem végig, 10Km után visszafordultam, mert nem volt semmi értelme, de ezzel nem voltam egydül, Kb a mezöny 20%-a ha befejezte iszonyat volt. 2 órán keresztül tisztogattam a bringát, meg állítgattam be, de a tárcsám még mindig nem teljesen hangtalan, majd ha lesz kis idöm, no meg kedvem, akkor bügykölöm még.
Sunset szarabul járt, neki volt 1 láncszakadása, meg az 1 hónapos telója is megadta magát, na de errõl majd bövebben ö mesél.
Sunset szarabul járt, neki volt 1 láncszakadása, meg az 1 hónapos telója is megadta magát, na de errõl majd bövebben ö mesél.