Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na megérkeztem haza(mondjuk már 2 órája) 55Km-t tekertünk Tomival, mondjuk ez csak az én részem, mert Tomi 40+50+40 tehát 130-at teker ma, szerintem még mindig uton van hazafelé az 1-en. Minden tiszteletem az övé:prosze:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem õ marad itthon tanulgatni, bár mondtam neki, hogy jöjjön.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Oké fõnök!
Asszonykád is jön? :D
Naaa,gyere Anett!Nem vonattal megyek és a mezem is kimostam már! :)
Most oxi eksön illatú!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Akkor amikor eléred Bicskét, csörgess meg és én is elindulok.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Majd csörgök,hogy kb mikorra érek oda,mert bármi közbejöhet,mondjuk egy kis szembe szél és már kések.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mondj egy idöt, hogy mikorra menjek Biára.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
az 1-es út elég egyértelmûen elvezet Biára(is) ott meg csak megtalálom.
Akkor holnap!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Néztem térképet, és az 1-en fogsz jönni, Törökbálint elõtt van Biatorbágy, ott is találkozhatnánk a Vasuti Viadukt alatt, mert onnan van tura út, ha akarod oda kitekerek eléd, feltéve, hogy odatalálsz, bár utvonaltervezövel, ha megtervezed nem lesz bajod, meg Bián szerintem mindenki meg tudja mondani, hogy merre kell a viadukthoz menni.

Szóval TB vagy Viadukt?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát próbálok vonat érkezési idejében odaérni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ha most jól értem, akkor azt írtad, hogy bringával jösz Törökbálintra. Mikorra érsz ide?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Tomi rám számíthatsz,bár az eljutásom érdekes lesz mert levagyok égve így nincs pénzem vonatjegyre.Úgyhogy kitekerek az állomásra és haza is jövök majd a túra után. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én már írtam a bmft csapatmezek 2006 tavasz topikba, de kevese vcagyunk sajna... :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Skacok titeket nemérdekelen Bikemag-os csapatmez, mert ha igen akkor írjatok már be a csapatmez topickba, mert csak akkor lesz, ha összejön 1 bizonyos darabszám.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát igen szánom-bánom, de a helyesirás sosem tartozott az erösségeim közé, bár gondolom ez már feltünt elötte is.:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
csak annyit szeretnék hozzáfûzni hogy a muszáj az pontosJÉÉÉÉ :)

Nem csináld már Grolsch muszály jönnöd nem hagyhatsz minket magunkra. Akkor már lassan tényleg elfogyunk.

Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát akkor tessék meggyözni barátot, hogy mostanság 1 hónapig legalább ugyse lesz hasonló, ugyhogy ezt most nem lehet kihagyni. Nekem se kevés küzdelmembe szokott telni, mire asszonyt megbarátkoztatom a gondolattal, hogy a hétvége egyik napján én nem leszek, mert tekerek, de LEHETETLEN NINCS

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hát elég hülyén venné ki magát, mert a barátom hívott ismerõsöket, hogy segítsenek a kertben...asszonyka meg elmegy biciklizni!
De tudom jó kifogás mindig van, sajnálom, hogy csak ketten maradtok, mert ugye a 2 az egy kritikus szám...

Este még változhat a helyzet, de DE nem 100%
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem csináld már Grolsch muszály jönnöd nem hagyhatsz minket magunkra. Akkor már lassan tényleg elfogyunk.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hú! Én még kérdõjelben vagyok :(
De igen tényleg egyre kevesebben vagyunk annak ellenére, hogy egyre többen kéne hogy legyünk!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tudjátok milyen nap van holnap? Hát szombat és ha szombat, akkor tekerés. Juhu:clap:

Anett, Tomi akkor ti tuti jöttök?
Észrevettétek, hogy egyre kevesebben vagyunk?
Tali a TB-i(Törökbálint) állomáson 9.50-kor, mint multkor.