Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hollowtech2-es, jó tányérokkal, csapággyal, jó áron :)
egyik ismerõsöm keres

de ha csapágy nélkül van, azt lehet kapni olcsóért...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Nekem már nem volt hangulatom a görgõhöz. :)
Tegnap még nem, de ma már találkoztam bringásokkal is Felsõgalla felé haladtak (késõn néztem fel de talán a Búr Zsolti vagy a Baross Bálint kolléga volt az egyikõjük a háromból).
Hamar megvan az a napi 50. :)
Milyen hajtókarra gondolsz?
Régi vagy újabb? Csak kar is érdekel?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Wiloz!
nincsen elfekvõben jó állapotú eladó xt hajtómûved?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Imi!
Napi 51 km-t mentél a hónapban? és mikor élsz? mikor alszol? feleséged mit szól hozzá, hogy csak melózol és bicajozol?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma már egész mérsékelt szél volt a tegnapihoz képest,csak a hideg nem hiányzott már.
GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Az erõs szél miatt inkább görgõztem 2órát.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
Az autósokkal változó. Sok az olyan aki még ha szembõl nem is jön akkor sem halójlandó kicsit kikerülni. A buszosok (Vértes volán) kezdenek észhez térni. Idén már többször felnyomtam õket ha hülyék voltak. Idõpont, rendszám, hely és leírtam mi történt. Válaszolnak rá :).Lehet brigádgyûlés is volt.
Múltkor volt egy veszélyes szitu. Almásfüzitõ és a Dunaalmás közötti szakaszon. Szembõl kamion, hátulról kamion. A marha elkezdett úgy elõzni hogy a szembejövõ kamionos már messzirõl villogott rá amikor látta, hogy szûkös lesz két kamionnak meg egy bicósnak. De azért csak fojtatta az elõzést. Centikkel de elfértünk.
Ma nem volt kedvem outival kimenni. mentem egy baji vadászházat Tatáról. Felfelé egyszer megkellett tisztítanom az utat mert egy fa teljesen elzárta az utat. Addig tördeltem és sikerült félrehúzni , hogy bõven el lehet alatta, mellette menni.Az általér mellet visszafelé pofa szélben nagyon kellemetlen volt. Úgy összességében kemény hónapom volt. 1632 km-t tudtam tekeregni márciusban.Többször montiztam is már hegyekben.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
végül mentünk Ateeékkal egy 30ast, reggel mentem egy 10est, nem rossz ez, de lehetne 18-20 fok, szélcsend, napsütés :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Kicsit kapaszkodni kellett a kormányba délelõtt, de azért tekerhetõ volt a szokásos táv. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

csak nekem nincs kedvem ma bicajozni? :/

Ha mégis lenne,fél4-4 fele gurulhatunk egy kicsit a város körül.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
csak nekem nincs kedvem ma bicajozni? :/

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Tekertem ma egy jót. Tatabánya-Környe-Tata-Naszály-Almásfüzitõ-Dunaalmás-Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya /64Km/
Mi a tapasztalatotok a gépjármûvezetõkkel? Vigyáznak rátok, vagy inkább le dudálnak? A kamionosok elég veszélyesen kerülnek az autósok viszont elég távolságot tartanak, /Tatabánya-Környe-Tata/ nekem ez a tapasztalásom.

Üdv! Én egy Tatabánya-Tata-Almásfüzitõ-Komárom-Almásfüzitõ-Naszály-Tata-Tatabánya karikát mentem, hát, Tata után ahogy lemegyünk Komárom felé a hídról és van egy hosszú egyenes, ott egy 3-as golf-os hülyegyerek viccesnek találta, hogy szembõl bõven 100 felett szinte elõttem (már majdnem mellettem) kezdett el elõzni, nekem annyira nem volt vicces, bár a középsõ ujjammal kimutattam tetszésemet :D .
Utána Füzitõn toltak le a kamionosok, kb 10-15 jött egymás után és hiába a széles út, valahogy centizgettek, így inkább félreálltam, de velük nem volt különösebb bajom, így én elmondhatom, hogy eddig nem volt rossz tapasztalatom az gépjármûvekkel (kivéve ez a golfos), sõt, voltak egész segítõkész, udvarias autósok is, de ezeket nem részletezem, mert hosszú lenne... :D

Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Nekem egyszer le is kellett szállnom. A szituáció a következõ volt: Két kamionos közeledett Tata felõl /Tata-Környe/ van az a hosszú emelkedõ, na az egyik ott gondolta, hogy meg kell elõznie a másik kamiont, mivel volt közöttük 10Km/h sebesség különbség. Teljesen le kellett az aszfaltról húzódnom a murvára.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Bárcsak ennyi leverõdés lenne a Magellan vázamon. :)
Ennyi hibával a kurva is férjhõ mehet. :):)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
merida tfs900 v
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

és a tárolásból adódó apró karc, nem tudom, hogy mennyire látszik, kompakt gépem van, nem tud makrózni, nem látványos hála égnek :)
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

:)

az elsõ képet nagyítva talán jobban látszik az apró sérülés a fényezésen

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Na igen az vicces. :):)
Régebben még az is menõ volt hogy lassan bejött mellém kb félig ott jött mellettem majd tovább ment. :):)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Lassan javul a helyzet,de ahogy wiloz is írja,még minden napra jut egy hülye.Kedvenceim amikor úgy elõznek centizgetve,hogy jönnek szembe is,meg amikor elmegy mellettem két centire azt utána átmegy teljesen a szembesávba(akkor már minek?).
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Szinte minden napra jut egy olyan aki épphogy nem üt el ( ma Audi A6 tegnap Skoda Fabia), de már nem különösebben érdekel. :)
Kamionnal és busszal elõzõknek próbálok segíteni (lehúzódok ahol tudok), és nem egyszer meg is köszönik.
Sokszor azért látni tényleg elég balfaszul kerekezõket is, akik miatt joggal lehetnek ingerültek az autósok.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mikor már azt hinném, hogy jó fejek az autósok, akkor jön egy gyökér, aki 5 cm-re megy el a kormányomtól... :/
kamionosokkal inkább jó a tapasztalatom, mint rossz :)

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Tekertem ma egy jót. Tatabánya-Környe-Tata-Naszály-Almásfüzitõ-Dunaalmás-Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya /64Km/
Mi a tapasztalatotok a gépjármûvezetõkkel? Vigyáznak rátok, vagy inkább le dudálnak? A kamionosok elég veszélyesen kerülnek az autósok viszont elég távolságot tartanak, /Tatabánya-Környe-Tata/ nekem ez a tapasztalásom.