hollowtech2-es, jó tányérokkal, csapággyal, jó áron
egyik ismerõsöm keres
de ha csapágy nélkül van, azt lehet kapni olcsóért...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2012. április 01. - 21:15
Írta 2012. április 01. - 21:14
Nekem már nem volt hangulatom a görgõhöz.
Tegnap még nem, de ma már találkoztam bringásokkal is Felsõgalla felé haladtak (késõn néztem fel de talán a Búr Zsolti vagy a Baross Bálint kolléga volt az egyikõjük a háromból).
Hamar megvan az a napi 50.
Milyen hajtókarra gondolsz?
Régi vagy újabb? Csak kar is érdekel?
Tegnap még nem, de ma már találkoztam bringásokkal is Felsõgalla felé haladtak (késõn néztem fel de talán a Búr Zsolti vagy a Baross Bálint kolléga volt az egyikõjük a háromból).
Hamar megvan az a napi 50.
Milyen hajtókarra gondolsz?
Régi vagy újabb? Csak kar is érdekel?
Írta 2012. április 01. - 21:04
Wiloz!
nincsen elfekvõben jó állapotú eladó xt hajtómûved?
nincsen elfekvõben jó állapotú eladó xt hajtómûved?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2012. április 01. - 19:40
Imi!
Napi 51 km-t mentél a hónapban? és mikor élsz? mikor alszol? feleséged mit szól hozzá, hogy csak melózol és bicajozol?
Napi 51 km-t mentél a hónapban? és mikor élsz? mikor alszol? feleséged mit szól hozzá, hogy csak melózol és bicajozol?
Írta 2012. április 01. - 19:17
Ma már egész mérsékelt szél volt a tegnapihoz képest,csak a hideg nem hiányzott már.
GT-Atee
Írta 2012. április 01. - 17:28
Írta 2012. március 31. - 21:27
Az autósokkal változó. Sok az olyan aki még ha szembõl nem is jön akkor sem halójlandó kicsit kikerülni. A buszosok (Vértes volán) kezdenek észhez térni. Idén már többször felnyomtam õket ha hülyék voltak. Idõpont, rendszám, hely és leírtam mi történt. Válaszolnak rá .Lehet brigádgyûlés is volt.
Múltkor volt egy veszélyes szitu. Almásfüzitõ és a Dunaalmás közötti szakaszon. Szembõl kamion, hátulról kamion. A marha elkezdett úgy elõzni hogy a szembejövõ kamionos már messzirõl villogott rá amikor látta, hogy szûkös lesz két kamionnak meg egy bicósnak. De azért csak fojtatta az elõzést. Centikkel de elfértünk.
Ma nem volt kedvem outival kimenni. mentem egy baji vadászházat Tatáról. Felfelé egyszer megkellett tisztítanom az utat mert egy fa teljesen elzárta az utat. Addig tördeltem és sikerült félrehúzni , hogy bõven el lehet alatta, mellette menni.Az általér mellet visszafelé pofa szélben nagyon kellemetlen volt. Úgy összességében kemény hónapom volt. 1632 km-t tudtam tekeregni márciusban.Többször montiztam is már hegyekben.
Múltkor volt egy veszélyes szitu. Almásfüzitõ és a Dunaalmás közötti szakaszon. Szembõl kamion, hátulról kamion. A marha elkezdett úgy elõzni hogy a szembejövõ kamionos már messzirõl villogott rá amikor látta, hogy szûkös lesz két kamionnak meg egy bicósnak. De azért csak fojtatta az elõzést. Centikkel de elfértünk.
Ma nem volt kedvem outival kimenni. mentem egy baji vadászházat Tatáról. Felfelé egyszer megkellett tisztítanom az utat mert egy fa teljesen elzárta az utat. Addig tördeltem és sikerült félrehúzni , hogy bõven el lehet alatta, mellette menni.Az általér mellet visszafelé pofa szélben nagyon kellemetlen volt. Úgy összességében kemény hónapom volt. 1632 km-t tudtam tekeregni márciusban.Többször montiztam is már hegyekben.
Írta 2012. március 31. - 20:34
végül mentünk Ateeékkal egy 30ast, reggel mentem egy 10est, nem rossz ez, de lehetne 18-20 fok, szélcsend, napsütés
Írta 2012. március 31. - 15:18
Kicsit kapaszkodni kellett a kormányba délelõtt, de azért tekerhetõ volt a szokásos táv.
Írta 2012. március 31. - 14:29
Ha mégis lenne,fél4-4 fele gurulhatunk egy kicsit a város körül.csak nekem nincs kedvem ma bicajozni? :/
GT-Atee
Írta 2012. március 31. - 14:03
csak nekem nincs kedvem ma bicajozni? :/
Írta 2012. március 30. - 21:39
Tekertem ma egy jót. Tatabánya-Környe-Tata-Naszály-Almásfüzitõ-Dunaalmás-Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya /64Km/
Mi a tapasztalatotok a gépjármûvezetõkkel? Vigyáznak rátok, vagy inkább le dudálnak? A kamionosok elég veszélyesen kerülnek az autósok viszont elég távolságot tartanak, /Tatabánya-Környe-Tata/ nekem ez a tapasztalásom.
Üdv! Én egy Tatabánya-Tata-Almásfüzitõ-Komárom-Almásfüzitõ-Naszály-Tata-Tatabánya karikát mentem, hát, Tata után ahogy lemegyünk Komárom felé a hídról és van egy hosszú egyenes, ott egy 3-as golf-os hülyegyerek viccesnek találta, hogy szembõl bõven 100 felett szinte elõttem (már majdnem mellettem) kezdett el elõzni, nekem annyira nem volt vicces, bár a középsõ ujjammal kimutattam tetszésemet .
Utána Füzitõn toltak le a kamionosok, kb 10-15 jött egymás után és hiába a széles út, valahogy centizgettek, így inkább félreálltam, de velük nem volt különösebb bajom, így én elmondhatom, hogy eddig nem volt rossz tapasztalatom az gépjármûvekkel (kivéve ez a golfos), sõt, voltak egész segítõkész, udvarias autósok is, de ezeket nem részletezem, mert hosszú lenne...
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.
Írta 2012. március 29. - 18:47
Nekem egyszer le is kellett szállnom. A szituáció a következõ volt: Két kamionos közeledett Tata felõl /Tata-Környe/ van az a hosszú emelkedõ, na az egyik ott gondolta, hogy meg kell elõznie a másik kamiont, mivel volt közöttük 10Km/h sebesség különbség. Teljesen le kellett az aszfaltról húzódnom a murvára.
Írta 2012. március 29. - 14:28
Bárcsak ennyi leverõdés lenne a Magellan vázamon.
Ennyi hibával a kurva is férjhõ mehet. :)
Ennyi hibával a kurva is férjhõ mehet. :)
Írta 2012. március 29. - 13:09
merida tfs900 v
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
és a tárolásból adódó apró karc, nem tudom, hogy mennyire látszik, kompakt gépem van, nem tud makrózni, nem látványos hála égnek
az elsõ képet nagyítva talán jobban látszik az apró sérülés a fényezésen
és a tárolásból adódó apró karc, nem tudom, hogy mennyire látszik, kompakt gépem van, nem tud makrózni, nem látványos hála égnek
az elsõ képet nagyítva talán jobban látszik az apró sérülés a fényezésen
Írta 2012. március 29. - 10:57
Na igen az vicces. :)
Régebben még az is menõ volt hogy lassan bejött mellém kb félig ott jött mellettem majd tovább ment. :)
Régebben még az is menõ volt hogy lassan bejött mellém kb félig ott jött mellettem majd tovább ment. :)
Írta 2012. március 28. - 22:56
Lassan javul a helyzet,de ahogy wiloz is írja,még minden napra jut egy hülye.Kedvenceim amikor úgy elõznek centizgetve,hogy jönnek szembe is,meg amikor elmegy mellettem két centire azt utána átmegy teljesen a szembesávba(akkor már minek?).
GT-Atee
Írta 2012. március 28. - 21:37
Szinte minden napra jut egy olyan aki épphogy nem üt el ( ma Audi A6 tegnap Skoda Fabia), de már nem különösebben érdekel.
Kamionnal és busszal elõzõknek próbálok segíteni (lehúzódok ahol tudok), és nem egyszer meg is köszönik.
Sokszor azért látni tényleg elég balfaszul kerekezõket is, akik miatt joggal lehetnek ingerültek az autósok.
Kamionnal és busszal elõzõknek próbálok segíteni (lehúzódok ahol tudok), és nem egyszer meg is köszönik.
Sokszor azért látni tényleg elég balfaszul kerekezõket is, akik miatt joggal lehetnek ingerültek az autósok.
Írta 2012. március 28. - 21:23
mikor már azt hinném, hogy jó fejek az autósok, akkor jön egy gyökér, aki 5 cm-re megy el a kormányomtól... :/
kamionosokkal inkább jó a tapasztalatom, mint rossz
kamionosokkal inkább jó a tapasztalatom, mint rossz
Írta 2012. március 28. - 18:47
Tekertem ma egy jót. Tatabánya-Környe-Tata-Naszály-Almásfüzitõ-Dunaalmás-Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya /64Km/
Mi a tapasztalatotok a gépjármûvezetõkkel? Vigyáznak rátok, vagy inkább le dudálnak? A kamionosok elég veszélyesen kerülnek az autósok viszont elég távolságot tartanak, /Tatabánya-Környe-Tata/ nekem ez a tapasztalásom.