Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem sátorból nem kell mindenkinek 1-1 böven elég, ha viszünk egy sörsátort, meg 1-2 sátort, de ha akarjátok, akkor hozzn mindenki.
Kinek van sörsátra? Az alá lehetne rakni asztalt, széket meg ilyesmi, ahol el tudnánk lenni, amig valaki teker.

Más:
Találjunk ki valami nevet! Én már mondtam 1et, de mondjatok ti is, aztán a végén jól megszavazzuk:p

Nevezni szerintetek mikor kéne? Szerintem azért jó lenne, ha olyan Juni közepéig beneveznénk. A nevezést én el is intézném, aztán ti majd odaadjátok rá a dellát ha ez igy jó nektek :).

Ja igen az az 1-2 óra szerdán nekem pontosan 4 óra 23 perec volt, ugy hogy volt idöm átázni:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Majd megbánja, hogy esõt akart. :)Azért más 1-2 órát bringázni, mint 24 órán kersztül gyalogolni esõben.

khm-khm az 1-2 óra esõben bringázást ugyen nem most szerdára érted, mert az több volt mint 2 óra! fõleg Hotmaatnak! :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Ilyen idõben...ááááággghhhh! Bár Schnell mondta nekem CM demonstráción, hogy reméli Kinizsin is szakadni fog, mert imádja az esõt!
Hát most megkapja!! :D

Majd megbánja, hogy esõt akart. :)Azért más 1-2 órát bringázni, mint 24 órán kersztül gyalogolni esõben.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Már megint lukas az agyam! Hogy tudtam elfelejteni, hogy ma van Kinizsi 100?!

Ilyen idõben...ááááággghhhh! Bár Schnell mondta nekem CM demonstráción, hogy reméli Kinizsin is szakadni fog, mert imádja az esõt!
Hát most megkapja!! :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Nekem sincs. Meg lámpám se, tehát be kell szerezni még 1-2 dolgot.
Schnell szerintem éppen gyalogol valahola Pilisben, márha elindult a Kinizsi100-on. Tehát még egy hétig nem fog írni, mert csak akkor lesz képes kikelni az ágyból.:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
hinye most jut eszembe nekem még sátram sincs...majd nézek vmit a Decatlonban:p
Vagy tud vki myilyen ócsó-és-jó konstrukciót?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Amúgy a vizesárok nekem tetszik, mert ez csak tiszta víz, nem ilyen erdei sz@r! :)

.

lehet ám hogy az az erdei sz... tisztább, mint ez ......:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Jajj az ilyen vizesárkokat azért teszik bele, hogy lefotózzák a bringást amint atombrutál fröcsög körülötte a víz Energizer transzparensel mögötte, ami nagyon keményen néz ki, ha kivágják alóla a vizesárkot! :D

Ez nem árok, hanem egy szegény kisgyerek ellopott gumi-medencéje! De egy szavam nem lehet, ennyin még én is átvágtatok...aztán nemám idén durvulnak! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Miért volt bennem az, h. aug. 16-17???? Nem baj így sem lesz gáz, csak akkor még éjjelre kell vmi meleg cucc is (macinaciiiiiiiii :D)....
ÉS már meg is van, h. mit kérek szülianpomra de szupi lesz... Amúgy a vizesárok nekem tetszik, mert ez csak tiszta víz, nem ilyen erdei sz@r! :)
Jobb, h. szeptemberben lesz, mert így több idõm lesz edzésre, mert a tegnapi nap igazán kinyírt, pedig csak Tarjánig mentem (Hootmat az kb. 30 km oda vissza 2 dombszerû valamivel!) 2szer begörcsöltem, meghaltam eláztam (najó nem nagyon!)...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ime a vizesárok: Vizesárok

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Schnell mostanság hanyagol minket! Dádá lesz!

Ja nézegettem a tavalyi csapatneveket, csak néhány azok közül ami nagyon bejön nekem:
Erdei Vegyes, Nõi-agy váltó (persze csaj-csapat), Jobbról elõzünk, Dobd el a krémest, Véres láncszemek (ez a személyes kedvencem :D ), 4 férfi egy eset, Rükverc...

Szerintem nekünk is vmi agyament nevet kéne választanunk!

Hotmaat jó hogy jön barátnõd! Kell lélekbeöntés! :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem asszony teljesen jól vette, pedig aznap lesz a névnapja, de meggyöztem, hogy jön szurkolni, meg lelketönteni belénk.
A vizesárok, meg gondolom olyan lehet, hogy egy kis vizmosás, amin át kell hajtani.
Tényleg Schnell még nem nyilatkozott, hogy vele mi van van e kedve meg ilyenek.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

ha jól emlékszem tavaly is beraktak egy vizesárkot.

:scared: Micsoda? Vizesárok?
Azt a hétfánfütyülõrézangyalát!

Már elõre röhögök magamon!:D

Tényleg itthon mondtam már mit tervezünk szeptemberre, de meglepõen nyugodtan fogadták...lehet nem fogták még fel...vagy már megszokták ezt a bicós dolgot nálam.
Szegények azért megértem õket...én is 20 éves koromban leszek megszállott! Eddig megúszták aztán amikor be kéne nõni a fejem lágyának...:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Miért ne?
Körbe-körbe fog fújni a szél.:D:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Jaja a körpályán:D:D:D

Mármint hogy ott lesz hátszél.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mx ne rémiszgesd itt a többieket, mert a végén még lemondják. Gyönyörü idönk lesz és punk tum.

Nem akartam rémiszgetni senkit, csak vázoltam a lehetõségeket, hogy mire kell felkészülni. De igazad van végig sütni fog a nap, még éjjel is.:D És persze végig hátszél lesz a pályán.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mx ne rémiszgesd itt a többieket, mert a végén még lemondják. Gyönyörü idönk lesz és punk tum.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Jujj csak most jut eszembe! Mi van ha gány az idõ??

Akkor nem csak vakon hanem nyakig sárosan fogunk tekerni. Halmozzuk az élvezeteket. Már csak a hideg hiányzik és teljes a kép.:D De ha száraz lesz az idõ akkor sem ússzuk meg, ha jól emlékszem tavaly is beraktak egy vizesárkot.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Látok a jövöbe, és nem lesz gány az idõ. Persze ezt nem tudom garantálni. Hát sajna van egy ilyen riziko faktor, de nem szabad mindig negativan nézni a jövöt jó idõ lesz azt késsz. Én is tuti veszek addigra valami fejlámpát, meg elöre is valami lámpát, mert erdöben szeretnék látni valamit:) Egyébként azok a lámpák, amik azon a honlapon vannak mind elég jók, elég nagy márka a barlangászlámpák terén.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
A www.sportaktiv.hu-n van a kiírás és ott írják, hogy elsõ-, hátsó,- és fejlámpa is kell...végül is nem írják, hogy kötelezõ, csak hogy hozd magaddal!

Hú én tuti úgy fogok kinézni mint egy karácsonyfa! Nem fogok szórakozni, sötétben erdõben nemigen lehet látni, szóval beruházok vmi atombrutál ketyerébe...kár hogy addig tuti nem lesz fizetésem! :(

Megnéztem a naptárat és szeptember 8-án lesz telihold, szóval még erre se nagyon lehet számítani!
Jujj csak most jut eszembe! Mi van ha gány az idõ??

Ja amúgy ugyanez a cég szervezte a Buda Maratont! Remélem nem lesz gáz a szervezés!