Megtaláltam Sunsetet a Szilvásvárad Maraton névsorában. Nincs ideje, de ott volt!
Remélem majd mesél!!
(Sunset ez most enyhe célzás arra, ha olvasod, mesélj!

SchnellT!
Van egy jó hírem, de már biztos tudod! Idén minden idõk legcsapadékosabb nyara várható, és csaupán 2-3 igazi meleg hét lesz. Tehát Te biztos élvezni fogod a nyarat, én meg majd görgõzöm![]()
![]()
A kamera látja, és gondolom inkább a közönségnek csinálja.ja igen-igen!!! Az nagyon vicces!!!
De minek csinálja, ha úgyse látja senki, mivel mindenki mögötte teker?
ja meg az nagyon jó még, amikor kiegyenesedik a nyeregben és kicsit megropogtatja a derekát :Dhegymenetben
Nem becsukom a szám, hanem iszok vizet és megforgatoma számban, amíg a többiek azt se tudják hol vegyék a levegõt. Nekem az jobban tetszett.
Nem becsukom a szám, hanem iszok vizet és megforgatoma számban, amíg a többiek azt se tudják hol vegyék a levegõt. Nekem az jobban tetszett.Csak vhogy nekem közelebbi a szenvedés, mint a játszunk robotosdit és becsukom a szám hegymenetben...ennyi
NEM taktikázunk!!!
Úgyse tudjátok,mi jár a fejükben pontosan!
Simoninak gyakran elég nagy a szája. 3-4 éve amikor megnyerte a Giro-t akkor fogadkozott, hogy lenyomja Armstrongot, aztán az elsõ hegyen vége volt és még talán az elsõ 10-be sem került be.
Simoninak gyakran elég nagy a szája. 3-4 éve amikor megnyerte a Giro-t akkor fogadkozott, hogy lenyomja Armstrongot, aztán az elsõ hegyen vége volt és még talán az elsõ 10-be sem került be.Áhh! Vége a Gironak de ez a Simoni nagyon megutáltatta magát velem. Szegény azt hitte azért mert pénteken hagyták Garatet nyerni, szombaton majd õt fogják hagyni. Ez elég vicces. Most azt szövegeli, hogy Basso tartozik neki, meg számára megszûnt létezni Basso és hogy milyen sportszerûtlen volt a hegyen... :wtf:
Elkenték Simoni bácsi száját a hegyen és nem tudja megemészteni...szomorú ha vki nem tud veszíteni...
Anett!
A téma nem aktuális június 12-ig biztos! Utána meló, h. legyen egy kis alap tõkém (hú de menõ!) Esetleg utána vmikor, majd meglátjuk, de azért köszi, h. szóltál!
ÁÁÁÁ gyülölöm, ha kijavitanak ilyenben mindig szar volt a helyesirásom.
ÁÁÁÁ gyülölöm, ha kijavitanak ilyenben mindig szar volt a helyesirásom.