Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. május 29. - 22:38
Megtaláltam Sunsetet a Szilvásvárad Maraton névsorában. Nincs ideje, de ott volt!
Remélem majd mesél!!
(Sunset ez most enyhe célzás arra, ha olvasod, mesélj! )
Írta 2006. május 29. - 21:12
Írta 2006. május 29. - 20:21
SchnellT!
Van egy jó hírem, de már biztos tudod! Idén minden idõk legcsapadékosabb nyara várható, és csaupán 2-3 igazi meleg hét lesz. Tehát Te biztos élvezni fogod a nyarat, én meg majd görgõzöm
én nagyon szkeptikus vagyok a meteorológusokkal szemben!
Ha olvastátok James Gleick Káosz címû könyvét ott egy meteorológus kijelenti, hogy az idõjárást biztosra csak 3 napra lehet elõrejelezni...utána már csak találgatnak!
Írta 2006. május 29. - 20:09
Van egy jó hírem, de már biztos tudod! Idén minden idõk legcsapadékosabb nyara várható, és csaupán 2-3 igazi meleg hét lesz. Tehát Te biztos élvezni fogod a nyarat, én meg majd görgõzöm
Írta 2006. május 29. - 19:10
Írta 2006. május 29. - 18:54
És a bátyám holnap is megy Pestre, így már holnap este, amikor haza jövök angolról már a kezembe is vehetem az Avidot
Írta 2006. május 29. - 16:54
A kamera látja, és gondolom inkább a közönségnek csinálja.ja igen-igen!!! Az nagyon vicces!!!
De minek csinálja, ha úgyse látja senki, mivel mindenki mögötte teker?
ja meg az nagyon jó még, amikor kiegyenesedik a nyeregben és kicsit megropogtatja a derekát :Dhegymenetben
Az is tetszett amikor tavalyelõtt Siposék azzal viccelõdtek az Alpe'd Huezen hogy minden kanyar elõtt fékez. Igaz utol is érte Ullrichot.
Lassan kéne nyitni egy Armstrong fan topikot.
Írta 2006. május 29. - 16:34
Egyébként én kitaláltam egy olyan turát juliusra, hogy este talizni 7-kor, átmenni HHH-re(hármashatárhegy) és reggel visszaérkezni Törökbálintra. Nem tudom, hogy mennyire lenne hozzá kedvetek, de szerintem irtó nagy buli lenne egy ilyen éjszakai tura. Persze csak sok lámpával:D
Írta 2006. május 29. - 15:47
Nem becsukom a szám, hanem iszok vizet és megforgatoma számban, amíg a többiek azt se tudják hol vegyék a levegõt. Nekem az jobban tetszett.
ja igen-igen!!! Az nagyon vicces!!!
De minek csinálja, ha úgyse látja senki, mivel mindenki mögötte teker?
ja meg az nagyon jó még, amikor kiegyenesedik a nyeregben és kicsit megropogtatja a derekát :Dhegymenetben
Írta 2006. május 29. - 15:43
Nem becsukom a szám, hanem iszok vizet és megforgatoma számban, amíg a többiek azt se tudják hol vegyék a levegõt. Nekem az jobban tetszett.Csak vhogy nekem közelebbi a szenvedés, mint a játszunk robotosdit és becsukom a szám hegymenetben...ennyi
Írta 2006. május 29. - 15:36
NEM taktikázunk!!!
Úgyse tudjátok,mi jár a fejükben pontosan!
miva' ???:confused:
Én azt akartam írni, hogy Basso legalább tud vicsorogni hegymenetben,amíg Armstrong olyan mint egy gép, számomra (védekezés képpen szeretném jelezni, hogy ettõl még nagyszerû kerékpáros Armstrong) Csak vhogy nekem közelebbi a szenvedés, mint a játszunk robotosdit és becsukom a szám hegymenetben...ennyi
Írta 2006. május 29. - 15:30
Úgyse tudjátok,mi jár a fejükben pontosan!
Írta 2006. május 29. - 15:16
Simoninak gyakran elég nagy a szája. 3-4 éve amikor megnyerte a Giro-t akkor fogadkozott, hogy lenyomja Armstrongot, aztán az elsõ hegyen vége volt és még talán az elsõ 10-be sem került be.
Ja igen emlékszem! Simoni egy nagy fogadkozó bajnok!
Sajnálom Bassot! Nyert és most sokan fikázzák.
Olyan lesz ez mint az Armstrong story. Ha túl sokat nyersz megutálnak! Mintha Európában nem az lenne a cél, hogy nyerj!
Ja amúgy nekem Basso azért szimpibb, mint Armstrong, mert az õ fején legalább lehet látni, hogy szenved amikor hegynek megy felfele
Írta 2006. május 29. - 15:10
Simoninak gyakran elég nagy a szája. 3-4 éve amikor megnyerte a Giro-t akkor fogadkozott, hogy lenyomja Armstrongot, aztán az elsõ hegyen vége volt és még talán az elsõ 10-be sem került be.Áhh! Vége a Gironak de ez a Simoni nagyon megutáltatta magát velem. Szegény azt hitte azért mert pénteken hagyták Garatet nyerni, szombaton majd õt fogják hagyni. Ez elég vicces. Most azt szövegeli, hogy Basso tartozik neki, meg számára megszûnt létezni Basso és hogy milyen sportszerûtlen volt a hegyen... :wtf:
Elkenték Simoni bácsi száját a hegyen és nem tudja megemészteni...szomorú ha vki nem tud veszíteni...
Írta 2006. május 29. - 14:59
Anett!
A téma nem aktuális június 12-ig biztos! Utána meló, h. legyen egy kis alap tõkém (hú de menõ! ) Esetleg utána vmikor, majd meglátjuk, de azért köszi, h. szóltál!
Te sem fogsz most júni 12-ig tekerni? jajjajj ez a hülye suli mindenkit kikészít!
Amúgy egy 60-as Carrera(!) acélvázas bicó. Az volt az elsõ outim, szóval annak ellenére, hogy 60-as még én is mentem vele
Egy tizesért a tied lehet!
Igaz kell rá költeni: új fék 5 ezer Ft egy pár, meg 1 pár új külsõ, de lehet az lesz...ja meg a bandázs is kicsit ótvar, de amúgy ok!
Azért van ez outi, mert a barátom azt mondta, majd eljár velem néha mozgás képpen, de 2 év alatt egy kezemen meg tudom számolni hányszor mentünk el. Most meg kint tartja a sufniban...hagyná szétrohadni, én meg azért sajnálom, mert mégis csak egy Carrera...akkor inkább legyen azé aki szeretne outini
De elviheted csak kipróbálni akár egy hónapra is...mondom jelenleg a sufniban rohad!
Írta 2006. május 29. - 14:04
A téma nem aktuális június 12-ig biztos! Utána meló, h. legyen egy kis alap tõkém (hú de menõ! ) Esetleg utána vmikor, majd meglátjuk, de azért köszi, h. szóltál!
Jah a mobilomon nincs pénz, szal egy újabb ok, h. melózzak
Schnell! Köszös tekerés június 12 után, akkor már új monobolckkal és fékkarral (szerdán jön meg az Avid!)
Írta 2006. május 29. - 13:31
Írta 2006. május 29. - 13:18
Írta 2006. május 29. - 10:14
ÁÁÁÁ gyülölöm, ha kijavitanak ilyenben mindig szar volt a helyesirásom.
Huh visszaolvasva kicsit agraszivnek tünik, amit írtam, de nem annak szántam ám.
Írta 2006. május 29. - 09:49
ÁÁÁÁ gyülölöm, ha kijavitanak ilyenben mindig szar volt a helyesirásom.
ez a muszáj bizti ilyen berögzült dolog nálad! Azt csak úgy tudod kitörölni, ha vki mindig szól vagy leírod 100 X
De nem mintha én egy helyesíró bajnok lennék, mert én is ly-vel írtam!
Szilárd nekem szólj nyugodtan