Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. július 11. - 15:05
Írta 2006. július 11. - 15:03
Mx! a holnaõi tekerés részemrõl sztornó, mert ma eszembe jutott, h. szerdára csócsó van írva a naptáramba, de a csütörtök mellett még nincs semmi, ha nem gáz át tehetnénk.... sorry h. az utcsó utáni pillban mondtam le, nem fordul elõ többett
Szilárd te rosszabb vagy mint egy vezérigazgató! Vagy azt is mondhatjuk, mindig be vagy táblázva, mint egy rock-sztár
Írta 2006. július 11. - 14:49
Írta 2006. július 11. - 14:27
Nagy vizit volt a gépen? És milyen váltót veszel rá? Láttam korábban Tourney volt.a Trek ma megy lánc-hátsó sor-elõ+hátsó váltó-agy cserére...
Írta 2006. július 11. - 12:53
Mikor lesz már vége a melónak, úgy kitekerném magamból a sok feszültséget!!!
Mondjuk most csak a verivel tudnám, a Trek ma megy lánc-hátsó sor-elõ+hátsó váltó-agy cserére...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 11. - 12:43
Ez rágalom!Szia LooR!
Szerintem túlbonyolítod a dolgokat!felülsz a bike-ra és nekivágsz.eltévedni nem lehet,kivétel ez alól ha MX-szel mész a turulhoz.Õ még ott is a térképét lesi,már ha elteszi a szüttyõcskéjébe!
Én csak ritkán viszek térképet, ebben a esetben is csak azért szerettem volna megnézni, mert te sem tudtad, hogy merre kell menni. Ha nem segítek akkor tuti eltévedtél volna, és a Szlovák határõrség állít meg valahol Aggtelek környékén.
Az hogy meg én jobban szeretem a "szütyõcskét" mint a púpot a hátamon az az én magánügyem.
Írta 2006. július 11. - 11:14
Írta 2006. július 11. - 08:39
Aki teheti menjen biciklizni!
Sziasztok!
Írta 2006. július 11. - 08:22
Valóban kevesebb ideje lesz az embernek ha van valami új dolog az életében és azt szereti.(Anett,nem beszólni!!!)
A "Virágokkal" foglalkozni kell ezért valamire kevesebb,vagy egyáltalán nem jut idõ.És azok a hosszú éjszakák...reggel már bringára is alíg tudsz ülni.
Írta 2006. július 11. - 08:02
Kb.3 héttel ezelõtt túráztunk együtt(6-an voltunk),azóta egyszer volt nálam a postán,de azóta semmi.Az igazság az,hogy régebben elég jóban voltunk,de mióta barinõje van,teljesen le vagyok sz...a!!Eleinte rosszul esett,de most már nem érdekel.Nekem is van kapcsim,úgy jártam vele bringázni,sosem volt probléma.Nem értem hogy attól miért kell a haverokat ejteni mert van az embernek párja?Mi a véleményetek?
Ez így teljesen igaz, viszont drasztikusan csökken az ember szabadideje... pl bnõm alföldi, most feljött hozzám, itt van egész nap, nem illdomos ilyenkor órákra lelécelnem tekerni, vagy kedélyesen elbeszélgetni 1-2 bnõvel, mert nem keresik egymás társaságát, vagy vmelyik úgyis megsértõdik hogy vele kevesebbet foglalkoztam... (Nnn...)
Szóval annyira nem fekete fehér mint látni szeretnénk a dolgokat...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 11. - 06:03
Kb.3 héttel ezelõtt túráztunk együtt(6-an voltunk),azóta egyszer volt nálam a postán,de azóta semmi.Az igazság az,hogy régebben elég jóban voltunk,de mióta barinõje van,teljesen le vagyok sz...a!!Eleinte rosszul esett,de most már nem érdekel.Nekem is van kapcsim,úgy jártam vele bringázni,sosem volt probléma.Nem értem hogy attól miért kell a haverokat ejteni mert van az embernek párja?Mi a véleményetek?Ano, hát igen...õ már nagyon régen írt ide a fórumra! Elhagyott minket
De mielõtt lelépett, legalább tekertünk volna vele valamerre....nem tudod mi van vele?
Írta 2006. július 10. - 22:37
Mert nem tûrhetem a beszólásokat.Anett is megkapja majd ne aggódjatok!
Írta 2006. július 10. - 22:12
Írta 2006. július 10. - 21:04
Szerintem túlbonyolítod a dolgokat!felülsz a bike-ra és nekivágsz.eltévedni nem lehet,kivétel ez alól ha MX-szel mész a turulhoz.Õ még ott is a térképét lesi,már ha elteszi a szüttyõcskéjébe! :D
Írta 2006. július 10. - 20:54
De szervezõdik egy helyi tekerés is szerdára, ami egy Westeles út Tata kört foglal magában....
most hallom, h. szombaton a max 25 fok lesz és esõ ne mvárható!
A Szerdai tekerés most célzás, hogy menjek???????
Annak hogy meghalt a csuklóm és a kormányt sem tudom tartani mejik részét nem érted?
Amúgy thx a infókat
Írta 2006. július 10. - 20:00
De szervezõdik egy helyi tekerés is szerdára, ami egy Westeles út Tata kört foglal magában....
most hallom, h. szombaton a max 25 fok lesz és esõ ne mvárható!
Írta 2006. július 10. - 19:57
Most már nem 100% hogy megyek Tourni:( .... Kipróbáltam, hogy mennyivel könnyebb a platform pedállal ugrasztgatni..hááát igen szal a Street nem a én stílusom....meghalt a csuklóm a kormányt alig tudom tartani.
Remélem addigra Magáhoztér má' a csuklóm.
Ja és VALAKI kicsit elvesztettem a fonalat lehet nem volt még róla szó, de hánykor indulunk szombaton kb?
Írta 2006. július 10. - 19:48
Írta 2006. július 10. - 19:46
Viszont az király, hogy már most többen vagyunk mint multkor:)
Írta 2006. július 10. - 19:30
Ano, hát igen...õ már nagyon régen írt ide a fórumra! Elhagyott minket2 éve montizok.Viktorral (Ano) nagyon sokat tekertünk,õ elég jól ismer engem.De azért mindent ne higgyetek el neki!!
De mielõtt lelépett, legalább tekertünk volna vele valamerre....nem tudod mi van vele?