Mx! a holnaõi tekerés részemrõl sztornó, mert ma eszembe jutott, h. szerdára csócsó van írva a naptáramba, de a csütörtök mellett még nincs semmi, ha nem gáz át tehetnénk.... sorry h. az utcsó utáni pillban mondtam le, nem fordul elõ többett
Nagy vizit volt a gépen?a Trek ma megy lánc-hátsó sor-elõ+hátsó váltó-agy cserére...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ez rágalom!Szia LooR!
Szerintem túlbonyolítod a dolgokat!felülsz a bike-ra és nekivágsz.eltévedni nem lehet,kivétel ez alól ha MX-szel mész a turulhoz.Õ még ott is a térképét lesi,már ha elteszi a szüttyõcskéjébe!
Kb.3 héttel ezelõtt túráztunk együtt(6-an voltunk),azóta egyszer volt nálam a postán,de azóta semmi.Az igazság az,hogy régebben elég jóban voltunk,de mióta barinõje van,teljesen le vagyok sz...a!!Eleinte rosszul esett,de most már nem érdekel.Nekem is van kapcsim,úgy jártam vele bringázni,sosem volt probléma.Nem értem hogy attól miért kell a haverokat ejteni mert van az embernek párja?Mi a véleményetek?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Kb.3 héttel ezelõtt túráztunk együtt(6-an voltunk),azóta egyszer volt nálam a postán,de azóta semmi.Az igazság az,hogy régebben elég jóban voltunk,de mióta barinõje van,teljesen le vagyok sz...a!!Eleinte rosszul esett,de most már nem érdekel.Nekem is van kapcsim,úgy jártam vele bringázni,sosem volt probléma.Nem értem hogy attól miért kell a haverokat ejteni mert van az embernek párja?Mi a véleményetek?Ano, hát igen...õ már nagyon régen írt ide a fórumra! Elhagyott minket
De mielõtt lelépett, legalább tekertünk volna vele valamerre....nem tudod mi van vele?
De szervezõdik egy helyi tekerés is szerdára, ami egy Westeles út Tata kört foglal magában....
most hallom, h. szombaton a max 25 fok lesz és esõ ne mvárható!
Ano, hát igen...õ már nagyon régen írt ide a fórumra! Elhagyott minket2 éve montizok.Viktorral (Ano) nagyon sokat tekertünk,õ elég jól ismer engem.De azért mindent ne higgyetek el neki!!