lehet akkorát mentél, hogy rá sem fért a térképre ?Ma toltam egy ilyet,fasza volt:http://www.endomondo.com/workouts/
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2012. május 01. - 10:57
Írta 2012. április 30. - 22:58
Írta 2012. április 30. - 21:38
gratulálok a teljesítményedhezahány láb, annyi szokás...
4en mentünk: egyik ember túrabakancsban, még a talpán is volt vízhólyag, nem csak a sarkán. a másik ember egy munkavédelmi acélbetkós bakancsban, de nem fûzõs volt, hanem egy tépõzáras pántja volt, neki nem lett vízhólyagja. én futócipõben mentem, mindkét sarkamon lett egy - egy hólyag. a vége nagyon rossz volt, köves volt, lefelé már nem bírsz menni, de felfelé sem esik jól, és a végén még le a lépcsõn ehh..
a bányahegy nekem nagyon tetszett, mindenki mondta, hogy gáz lesz, volt nálam túrabot, stabilan és gyorsan mentem fel rajta.. (1900 méter/240méter szintemelkedés, izmos )
sokan beöltöztek full túrázós ruhába, de még kabát is volt rajtuk meg minden, én pamut pólóban mentem, meg egy egyszerû gatyában..
láttam egy csoportot, deszkás cipõben mentek, örökké kijárt belõle a sarkuk... mondjuk az nem érdekel, hogy õk mennyire szenvedtek, én a végén küzdöttem, az épp elég
van egy szép tó meg egy vadászház, gondolom utána volt murvás az út
a lépcsõn már csak az visz le mert tudod hogy ott a cél nemsoká
legközelebb , ha ilyenre vágysz, vigyél leukoplasztot
kibököd a hólyagot és leragasztod
ma megmásztam 3x-or a baji vadászházat
tatáról a kacsástavak mellett, sorompó , múzeum út azt onnan fel
majd fentrõl a samuig és onnan kezdtem újra
lefelé megelõztem egy 1500-ös ladát
láttam két montist de a bukó az a kormányon volt
azt hiszik ha lassan mennek-mivel felfelé mentek- nem lehet úgy elesni hogy ne verjék be a fejüket
tegnap is láttam pár outist bukó nélkül
nagy laca balesete óta én mindig felteszem a bukót
(kivéve ha munkába megyek helybe)
mintha az üzi számláló még mindig nem lenne jó
Írta 2012. április 30. - 13:31
4en mentünk: egyik ember túrabakancsban, még a talpán is volt vízhólyag, nem csak a sarkán. a másik ember egy munkavédelmi acélbetkós bakancsban, de nem fûzõs volt, hanem egy tépõzáras pántja volt, neki nem lett vízhólyagja. én futócipõben mentem, mindkét sarkamon lett egy - egy hólyag. a vége nagyon rossz volt, köves volt, lefelé már nem bírsz menni, de felfelé sem esik jól, és a végén még le a lépcsõn ehh..
a bányahegy nekem nagyon tetszett, mindenki mondta, hogy gáz lesz, volt nálam túrabot, stabilan és gyorsan mentem fel rajta.. (1900 méter/240méter szintemelkedés, izmos )
sokan beöltöztek full túrázós ruhába, de még kabát is volt rajtuk meg minden, én pamut pólóban mentem, meg egy egyszerû gatyában..
láttam egy csoportot, deszkás cipõben mentek, örökké kijárt belõle a sarkuk... mondjuk az nem érdekel, hogy õk mennyire szenvedtek, én a végén küzdöttem, az épp elég
Írta 2012. április 30. - 11:21
meg volt hekkelve az oldal. valami török hablaty volt kiírva.
legyalogoltam a gerecse50-t, brutális volt
már vagy 3 napja jó, de mikor észleltem a törököt én lementettem és elküldtem a bikemagosoknak. Egyébként itt a bikemagon egy szót nem találtam az oldal gazdáitól hogy bármi is történt volna. Egyébként az utóbbi idõben gyakran elõfordul hogy nem tudok bemenni mert túlterhelt a szerver.
Gyakorlás nélkül a 30 kilométer max. Láttam én is a vert sereget vonulni. Az egyik ismerõs csaj este 9 elõtt ért be. Az adatok szépek hogy mennyien legyalogolták de arról nincs adat hogy ebbõl mennyien szenvedték meg nagyon. A fiatalok nagy részének biztos hogy sok kellemetlenség volt. A mamuszos cipõ viselet helyett itt rendesen bekötött cipõvel kell(ett) menni. Nincs a lábuk ehhez szokva . Na meg satnyák is. De virtusból képesek nekimenni a távnak.Rengetegen túlöltözettek is voltak. Te hogy látod ezt? Bicós ember meg ne gyalogoljon ennyit.Amkor még rengeteget futottam én is végiggyaloglásztam de még úgy is igen fárasztó az utolsó 10 km.Meg unalmas is .
Most meg 3 db. 454-es üzim van
Írta 2012. április 30. - 09:25
legyalogoltam a gerecse50-t, brutális volt
Írta 2012. április 29. - 22:33
De lehet még nem teljesen jó mióta volt ez a feltörés. pl. most nekem két 453-as üzit ír.
Írta 2012. április 26. - 22:59
ha tudsz gyere, az a biztosSzokás szerint megintcsak nincs szerencsém... Reggel irány Komárom autóval, esetleg onnan visszafelé be tudnék ugrani, de akkor beszélgetni nem lenne idõm, mert itthon meg dolgom van utána. Akkor szerintem marad a szombat.
Írta 2012. április 26. - 21:25
akkor igyekszem délelõtt odaérni. vagy ha nem sikerül, mert esetleg dolgom van, akkor szombaton.
Szokás szerint megintcsak nincs szerencsém... Reggel irány Komárom autóval, esetleg onnan visszafelé be tudnék ugrani, de akkor beszélgetni nem lenne idõm, mert itthon meg dolgom van utána. Akkor szerintem marad a szombat.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2012. április 24. - 23:41
délelõtt biztos de délután lehet vmi megbeszélésre kell/ene mennem
akkor igyekszem délelõtt odaérni. vagy ha nem sikerül, mert esetleg dolgom van, akkor szombaton.
Írta 2012. április 24. - 23:13
Pénteki csajos bringázásom sajnos lemondva szóval talán már akkor tudok arra járni. Akkor ugye T-mobile?
délelõtt biztos de délután lehet vmi megbeszélésre kell/ene mennem
ma megint elkapott a vihar és az esõ
épp mentem fel a baji vadászházhoz mikor elkezdett dörögni és esni
úgy hogy lefelé szép óvatosan mert folyott a víz aztán országúton vissza Tatára
sikerült totál elázni
idén már 2x-or
de jön a meleg
Írta 2012. április 24. - 17:44
persze, csak akkor a táskámba teszem
számomat meg tudod ugye ?
Pénteki csajos bringázásom sajnos lemondva szóval talán már akkor tudok arra járni. Akkor ugye T-mobile?
Írta 2012. április 24. - 16:02
Írta 2012. április 24. - 15:55
akkor jobb ha megnézeted magad mert ennyi ideig egy edzett embernél nincs náthaEngem is ez aggaszt egy kicsit, már a harmadik náthás hetemet kezdem.
Írta 2012. április 24. - 15:54
persze, csak akkor a táskámba teszemHogyne Most lesz a hosszú hétvége megint, szombatra tervezünk haverral kis kirándulást a Vértesbe. Reggeli 9-10 között indulással. Ha elõtte elmegyek Tatára akkor tudunk találkozni?
számomat meg tudod ugye ?
Írta 2012. április 24. - 11:42
Írta 2012. április 24. - 10:45
gondolom felfelé hasítassz ennyivel
Hogyne Most lesz a hosszú hétvége megint, szombatra tervezünk haverral kis kirándulást a Vértesbe. Reggeli 9-10 között indulással. Ha elõtte elmegyek Tatára akkor tudunk találkozni?
Írta 2012. április 24. - 09:06
biztos hogy nátha ? ilyen hosszan nem szokott az tartaniNeveztem én is, most már csak meg kellene gyógyulnom ebbõl a kiba..ott náthából.
Írta 2012. április 24. - 09:05
Írta 2012. április 24. - 09:04
gondolom felfelé hasítassz ennyivelDunaalmás - Kõpite "vidra-lejtõ" ahol csak én tudok 35tel pofára esni.