Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Gumi téma! Én olyan gumit veszek, mint Mx vagy Schnell, esetleg kikérem a véleményüket, mert akkor tuti jó cuccot kapok a pénzemért és nem valami gagyi sz*rt.... :)
Húú milyen jót telefonáltam ma Hotmaattal, és mégegy embertõl hallottam, h. papírból vagyok :D
Edit! Hotmaat! Ne akarj elázni augusztus 19-én .D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Most eltávozom egy picikét.De este még jövök.

Vissza ne gyere...kitárgyalunk a hátad mögött :P
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Bár most ellentmondatm azon tudtomnak hogy azért mész mögöttem hogy az izmos vádlimat nézd. :D:D
Most eltávozom egy picikét.De este még jövök.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Hegyen meg elvéreztet!(Anett,bóknak is veheted!;))

Igen...hátulról szemmel-verek. Vagy mint a Star Trekben: vonósugarat bocsátok minden elõttem menõre :rofl:
Aki nem figyel annak a nyeregcsövébe kapaszkodom!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Én aztán nem.:D
De Anett védelmében szólva. Anett egy komoly sportoló. Szilárddal tegnap a nyelvünket az aszfalton húztuk, hogy utolérjük, olyan tempóval ment fel a hegyekre. A sík részekrõl nem is beszélve.

Anett iszonyatosan ki van gyúrva! :D
Hegyen kell ám figyelni utána.Síkon megbújik mögötted szélárnyékolva és pihen.Hegyen meg elvéreztet!(Anett,bóknak is veheted!;))
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

De Anett védelmében szólva. Anett egy komoly sportoló. Szilárddal tegnap a nyelvünket az aszfalton húztuk, hogy utolérjük, olyan tempóval ment fel a hegyekre. A sík részekrõl nem is beszélve.

jajj én kérek elnézést eme kijelentéseket olvasva! :D Mx Vigyázz mert rámomlik a plafon... persze emelkedõn mindig azért mennek elõttem, hogy ne lássam a kínszenvedésben elgyötört arcotok?! :D:p

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Idén én is csak csorgatom a nyálam! ;)

Emberek,valami van velem!Szerintem a tetanusz már szavatos volt.Red Hot Chili Peppers-t hallgatok! :o
áááááááá...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mx! Te elnézted volna, hogy lebóklásozzon téged is? :D

Én aztán nem.:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

És visszavitted a boltba garanciális cserére hivatkozva,eladók gyöngye? :D

A külsõ attól még tovább használható, mert átmegy rajta egy szög, a belsõ meg ragasztható.

Én nem szoktam reklamálni evidens helyzeteknél. Csak ha a pénzemért nem azt kapom ami jár. (igaz akkor teljes gõzzel :D)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Ja bocs.
Azt hittem nekem szólt. De azért figyelek.

Mx! Te elnézted volna, hogy lebóklásozzon téged is? :D
Igen Tomihoz képes lehet csak bólkászunk az aszfalton...de nekem néha taknyom-nyálam egybefolyik, miközben lábgörcscsel küzdök! :icon_eek: :P

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

...egy 500 Ft-os noname külsõvel...átment rajta egy szög!

És visszavitted a boltba garanciális cserére hivatkozva,eladók gyöngye? :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Anettnak mondtam MX! :D
Azért örülök hogy jelen vagy a fórumon

Ja bocs.:ysz:
Azt hittem nekem szólt. De azért figyelek.;)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Hát csak bóklászás céljából érdemesebb lenne ballonosabb külsõket feltenni a felütéses defekt elkerülése érdekében.Szerintem...

50 kilóm és a felütéses defekt azt hiszem a kettõ együt nem valószínû. (Mission Impossible) Eddig outival egyszer volt defektem, egy 500 Ft-os noname külsõvel...átment rajta egy szög!

Szóval szerinted én csak bóklászok? Ne izélj má! :mad:
Bóklásznék, ha csak bótba járnék meg be Tbányára.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Anettnak mondtam MX! :D
Azért örülök hogy jelen vagy a fórumon ;)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hát csak bóklászás céljából érdemesebb lenne ballonosabb külsõket feltenni a felütéses defekt elkerülése érdekében.Szerintem...

Még nem volt vele gondom. Ma is járdán mentem végig a városon, kapott szegélyt bõven és semmi baja.
Az biztos, hogy egy 2.3-as Big Apple kényelmesebb, dehát valamit valamiért.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Pedig Mx!Igaz aszfalt-komfortosabban néz ki az 1.3-as?! ;)

Van különbség az 1.6-oshoz képest.:) Már olyan érzése van az embernek mintha outival menne. Csak kicsit komfortosabb, de azért ráz, igazi outi fíling.:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

És?18as vagy 20as külsõt már csak versenyzõk használnak.Amit te mûvelnél az outiddal arra 23as pont jó!Meg kell körültekintõdni,hogy melyiket lehet keményre felfújni és akkor jó lesz az!

Hú akkor én már versenyzõ vagyok! :D:D
Conti Sport 1000; 622-20 Ha nekem megfelel a 20-as minek vennék szélesebb gumit?:wtf:

És mi az, hogy mûvelnék az outimmal?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
És?18as vagy 20as külsõt már csak versenyzõk használnak.Amit te mûvelnél az outiddal arra 23as pont jó!Meg kell körültekintõdni,hogy melyiket lehet keményre felfújni és akkor jó lesz az!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Nem mondom de elég "butácska" hozzáállás. :o
Nekem volt egy Semperit külsõm.Imádtam mert normál edzés nyomása 11-12bar volt és versenyre fel lehetett fújni 13 bar nyomásra,amivel hihetetlen élmény volt versenyezni.A külsõt kivonták a gyártósorból,így nem lehet már kapni.Akkor hagyjam abba a bicajozást,mert holmi Contival kéne beérnem?

Hmm...a két szituáció mondhatni nem fedi egymást. De hagyjuk.

Vannak emberek, akik megveszik a kedvenc csapatuk pl. mezét (vagy külsõjét, vagy kulacstartó márkáját, és mutogatja, hogy XY-nak is ilyen van), ezzel mutatva, hogy szereti õket. Ez olyan rajongós dolog, és persze nem gondoltam komolya...azért nem veszek Panaracert, mert nincs belõl 622-20 :P