Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tekerés elõtt betolsz 1 istenes szeletet és mire binyiglizni kell, addigra lebontod... :D
bár hallottam azt is h. nutella(nem muszáj pont nutella :D) meg nagymami cukros lekvárja a menõ ilyenkor... vélemény??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

ha a konzerv kaja a sóletet, meg a pacalt takarja, akkor viszek teszkókenyeret 3at meg monnyuk kolbászt paprikával meg hagymával (inkább mégsem, ami a hagymát illeti...):D
egyszer láttam ilyen sóletet kinyitva és hát õõõõõõõ hogy is mondjam... :)

Meg lehet enni a sóletet csak szerintem nem éppen versenyre való kaja.
Nem lenne egyszerûbb egy tábla szalonna, meg egy egész sonka?
Az tuti elég lenne mindenkinek, és energia is van benne bõven.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ha a konzerv kaja a sóletet, meg a pacalt takarja, akkor viszek teszkókenyeret 3at meg monnyuk kolbászt paprikával meg hagymával (inkább mégsem, ami a hagymát illeti...):D
egyszer láttam ilyen sóletet kinyitva és hát õõõõõõõ hogy is mondjam... :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mire gondolztál akkor?Mi bajod a sólettel?Fingunk tõle jó sokat és kihullanak az ellenfeleink.így meg se kell eröltetnünk majd magunkat.Szépen bóklászósan végigbiciklizgetünk 24 órát... :D

Ja vagy így növeljük a sebességünket.:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Az is elég jó, ha 2 garnitúra elem van.
Ha tûz nincs akkor esetleg tudok vinni rezsót, azon lehet melegíteni.
Ugye a konzerv kaja nem a sólett, lencsefõzelék, pacal stb. konzerveket jelenti?

Mire gondolztál akkor?Mi bajod a sólettel?Fingunk tõle jó sokat és kihullanak az ellenfeleink.így meg se kell eröltetnünk majd magunkat.Szépen bóklászósan végigbiciklizgetünk 24 órát... :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

13ezer forint volt 1 éve valamelyik ilyen elektronikai áruházban, és annyi zsém nem igazán volt rá, így maradt a régi lassú..

Az egy kalap sz*r! 15 perc nem elegendõ megfelelõ szintû elemtöltéshez!Bár nem vagyok elektromos zseni,remélem BikerT megaszondja most is mindig. :D
Kajatémában én is a pénzösszedobósra szavazok!Nagy áruházakkal lehet alkudni?Gondolok most hogy ha (hasamra csapva) 100db Gatorade esetén valami kedvezményt adjanak.Vagy 500db PowerBar mûzli.Szóval ilyet nem lehet megjátszani?Amúgy nagyon gagyi ötlet? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Faternak van egy elég profi ami ventilátorral hüti az elemeket töltés közben, hogy ne forrosodjanak túl és az is max 2-3 óra alatt tölt.

Az is elég jó, ha 2 garnitúra elem van.
Ha tûz nincs akkor esetleg tudok vinni rezsót, azon lehet melegíteni.
Ugye a konzerv kaja nem a sólett, lencsefõzelék, pacal stb. konzerveket jelenti?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
13ezer forint volt 1 éve valamelyik ilyen elektronikai áruházban, és annyi zsém nem igazán volt rá, így maradt a régi lassú..

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Olyan elemtöltö ami 15 perc alatt tölt nincs a világon.
Faternak van egy elég profi ami ventilátorral hüti az elemeket töltés közben, hogy ne forrosodjanak túl és az is max 2-3 óra alatt tölt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sztem vizet felesleges megvenni és felcipelni, mert csap ott tuti lesz, mivel zuhanyzási lehetõséget ír, és ha zuhanyozni lehet, akkor csak raknak mellé egy csapot is...
nos a kaja egy jó kérdés, nekem 8, tüzetrakni, csak ilyen nem füvetkárosító zárt helyen lehet... :(
valakinek van gyors elemtöltõje?? gondolok itt ilyen 15 perces cuccra, mert ha igen, akkor én tölthetõ elemeket veszek majd, de az enyém 16 óra alatt tölti fel, és az sok 1 icipicit....
Amúgy mi az az izotóniás leves, amit a verseny oldalán írnak?
Hosszabbító is kell, azt is olvastam, a sátramat majd valamikor összeállítom, biztos ami biztos alapon...:P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem kajának ilyen konzerves megmelegitös balhé kéne, mert azzal nem kell sokat veszödni. Piának kéne venni poweradet, meg mondjuk valami szénsavmentes vizet. Plussz kell még sok müzli decathlonban 500ft körül van egy 6-os csomag, meg szöllõcukor. Hirtelen most más nem jut eszembe.

A székeket akkor neked kéne hozni, meg azt az elektromos hütötáskát is, ha megoldható.
Egyébb felvetések?
Jut eszembe valakinek nincs ilyen turázos kis gázpalackról müködõ fözöjé?
Ja meg azt is ki kéne találni, hogy mibõl mennyit, meg hogy mennyi pénzt kéne összedobni. Ja meg hogy mi az a konzerves kaja amit mindenki megeszik.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szerintem jó a pénzösszedobós változat.
Csak ki kéne gondolni, hogy milyen kaja kell, és mekkora mennyiség.
Én tudok vinni kempingszékeket, ami jó lenne pihenni, meg elektromos hûtõtáskát is, amiben lehetne hûteni italokat, kaját.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Emberek kicsit kéne beszélnünk a 24 órásról.

Ti hogyan képzelitek el a kaját? Mert ugye 24 óra alatt az ember sokat bír eni:)
Mindenki vesz magának, vagy összedobunk fejenként x pénzt és veszünk közösen?
Én személy szerint a második megoldást támogatnám, mert akkor nem lesz az, hogy te több ez vagy az ettél, vagy mért pont akkor kajáltatok amikor én tekerek meg stb......
De mondjuk megvan az a hátránya is, hogy valaki nagyon alulméretezi magát.
Vélemények

Azt is meg kéne beszélni, hogy akkor ki mit fog hozni.
Én tudok hozni egy nagy 6 személyes sátrat alváshoz.
Szilárd igért sörsátrat.
és még kinek mi van?

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
sziasztok! remélem megkaptátok az üzenetemet. Szarul érzem magamat, mert én voltam aki javasolta a mai tekerést és pont én nem mentem. Szóval így tiszta a lelkiismeretem a családom elõtt, máskor tényleg nem javasolok esetleg csatlakozok hozzátok, ha szerveztek valamit:(
1/2 11 kor sikerült aztán kimenni igaz itt a környéken sima szakaszon 40 km-t. jó volt.
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MA 14:15kor Vuelta!!!!!!!! mindenki nézze, ha nincs jobb dolga :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Na mesélj Anett,milyen volt a hegymenet?Mindig nyavajogsz hogy mi mesélünk a bicajozásainkról.Most rajtad a sor! ;)

Tamás ez a beírásod számomra újfent értelmezhetetlen :confused:
Mikor? Ki? Micsinál?
Nyavajgok? Légyszives vágd már be egy nyavajgásomat, hogy tudjam mirõl beszélsz.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na mesélj Anett,milyen volt a hegymenet?Mindig nyavajogsz hogy mi mesélünk a bicajozásainkról.Most rajtad a sor! ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Márk ha vagy ill leszel valamikor az éjszaka folyamán, akkor holnap reggel 8ra várunk a tarjáni templomhoz egy kis tekerésre... :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
jó kérdés mi van Márk-al. Iwiwen írta, hogy péntekig nem lesz...de már szombat van...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem írta, h. jönne... szal sztem kihagyja ezt a megmozdulást...
esetleg MÁrk?? nagyon eltûnt rájdgörl20-szal egyetemben....