Félreértettél a telefonba.A hegymászás az biciklizéssel fog történi!hegymászosátor

Félreértettél a telefonba.A hegymászás az biciklizéssel fog történi!hegymászosátor
De ha van kocsi akkor az majdnem olyan mint több 1 napos túra. A csomagtartó jobb lenne mint a túrazsák, mert az nem húzza egész nap a hátad. Tényleg van olyan csomagtartó, aminek nem kellenek a csomagtartó szemek? Mert nekem azok hiányoznak.Na jön az az utvonal? Mondjuk MSN-en
Turazsákokkal is simán megvalositható, de azért sokkal kényelmesebb, ha van kocsi.
Nekem is ez a véleményem. Felesleges. Legfeljebb nem 25-30-as átlagot megyünk, hanem csak 20-ast.HÉHÉ!!!Ha csak mi vagyunk kb 5en +/-1 vagy 2 fõ akkor nem kell kocsi!Csomagtartó és túrazsák aztán szevasz!
Az útvonalat elmentettem,nem kell sírni!
Az más szitu volt.Azok a tagok akik jelezték korábban hogy jönnének azok hirtelen eltüntek.Nem maradt senki se csak a Zoli meg a Feri.Így felmondták az egészet.hááát õõõõõõõ volt idén nyárra is egy ilyen szervezés és meghalt...
de részemrõl ok, ha valaki hoz sátrat, ha kell cipelem, nem igazán van kedvem venni
Ki mit vesz?? mit kell nekem venni??