Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. október 14. - 21:51

Írta 2006. október 14. - 19:14

Volt egyszer egy kislány, úgy hívták:Én:D.Ez a kislány gondolt egyet, és elment Turult futni.Csak futott és futott fel a hegyre, amikor egyszer csak szemben találta magát két jó kedélyû öreg futóbácsival.Az egyik beszól:hajrá kisasszony!A kislány mosolyogva fut tovább.És futott és futott fel a hegyre, amikor egyszer csak hirtelen egy furcsa, de ismerõs alakzat árnyéka jelent meg mellette.A kislány hírtelen oldalra kapta a fejét.egy biciklis!Ismét mosolygott, és még vidámabban eredt a bringás nyomába.Az nem is tudta lerázni, ezért megállt, és fáradtságát álcázandó, elkezdett telefonálni.A kislány rögvest meg is elõzte.aztán csak futott és futott a hegycsúcs felé.Kb 400m-el a cél elõtt visszaelõzte a bicós, és íly szavak hagyták el száját:hú. de jó tempóban nyomod!A kislány mosolygott, és még vidámabban futott és futott egészen a hegytetõre.A bicós még ott kõrözött, aztán elnyelte a sötét rengeteg.A kislány még nyújtott egy ideig, aztán hazafelé vette az irányt.Csak futott és futott, amikor egyszer csak egy motor hangjára kapta fel a fejét.Egy krosszmotoros volt, egykerékre rántva motorját elõzte meg a kislányt.Az nem is zavarta, hogy szemben is kocsi jött.És a kislány csak futott és futott egészen hazáig.
Jó éjszakát gyerekek!Azért ne álmodjatok rémeket
Írta 2006. október 14. - 18:38

és kösszentyû a választ...

Írta 2006. október 14. - 18:37

a nõk szerepe::)Misi rájött, h a pénz nem boldogít
ugye az elején elég anyagias volt meg csalt, lopott, hazudott.aztán megismerte azt a szõkét, és végül messze a civilizációtól, a természet lágy ölén találta meg boldogságát...
többet nem eröltetem az agyam, mert nem biztos, h túl sok jó sülne ki...
Írta 2006. október 14. - 18:27

miután megtudta, h. Misi meghalt, de különben nem halt, meg, hanem ellopták az iratait és a tolvaj halt és Õt találták meg és mindenki azt hitte, h. meghalt Misi, ezután Misi odaköltözhetett Noémihez, a senkiszigetére, vagyis a sajátszigetére, mert megvette a tulajdonjogát valami 90 évre...
de a nõk szerepére még mindig ne mjöttem rá

Írta 2006. október 14. - 18:17

Jó szórakozást hozzá!
Ki van otthon Jókai Móra Aranyember címû regényében? Ha van ilyen ember, akkor az msélhetne nekem arról, h. mi volt a szerepük Tímár Mihály életében a nõknek....
hát én akkor most elmondom neked.Misi ugyebár kicsit zakkant volt, meg össze-vissza megcsalta a feleségét, aztán lelépett azzal a szõkével.
de h mi volt a nõk szerepe, azon gondolkodni kéne...
remélem sokat segítettem:D
Írta 2006. október 14. - 17:29

Én olvastam, de ilyen dolgokra sosem jöttem rá, meg nem is emlékszem. Verset se tudtam elemezni soha.Jó szórakozást hozzá!
Ki van otthon Jókai Móra Aranyember címû regényében? Ha van ilyen ember, akkor az msélhetne nekem arról, h. mi volt a szerepük Tímár Mihály életében a nõknek....
Hotmaat: Nem tudtam jegyet rendelni telefonon, mert erre nem lehet. Te jársz a MOM Park fele mostanában? Ha igan akkor megvehetnéd a jegyeket, mert ez miatt külön nem szeretnék Pestre felvonatozni.
Írta 2006. október 14. - 17:22

Írta 2006. október 14. - 10:36

Te tudod, de azért néhe jó megnézni, hogy mi miket nem fogunk soha csinálni.Rájöttem, h. én állati nagy fogalomzavarban szenvedek, de rájöttem, h. a frírájd só sem érdekel különösebb képpen... így én kihagyom...
én ûzni szeretem nem nézni..

Írta 2006. október 14. - 07:53

...NWD7re linket kérünk, lusták vagyuk.
K100hoz már erõnlét és rutin is kell, no meg fejlámpa. Ridergirl, még neked is nagy falat lenne.
Én a CHA-ra akarok jövõre elmenni mindenképp ha már idén lemaradtam!
helyes!ezek naggyon álatok ezek a kalandtúrák.már én is nézegettem õket +ezt is, és milyen jó, h nincs benne lovaglás
futni fogjuk rá tudok
úszni majdnem annyira
bringa a magam módján
kenu az inkább kajak
sziklamászás falusi paraszt módjára
vízesésben ereszkedni még nem volt szerencsém
...
még pár évig fejlesztgetem magam+megteremtem az anyagi hátteremet, azt GO!
az öccsökrõl-Mx nyomán:az összes edzõ, -napi átlagban legalább 1*- rajtam kéri számon, h õ mért nem csinál semmit.miatta én szívok, és már baromi üncsi...
Írta 2006. október 13. - 22:44

jah és a bringázást szeretem ûzni, nem a freerideot...

Írta 2006. október 13. - 21:12

én ûzni szeretem nem nézni..

Írta 2006. október 13. - 20:14

500 a jegy. kb 5 körül vagyunk nálatok. ha jól tudom akkor 16.05-kor indul személyvonat. Holnap akkor rendelek 4 jegyet. Vagy valaki jön még? Még jelentkezhettek.Na megbeszéltem asszonypajtással megyünk:)
Mennyi a jegy és mikor lesztek itt TB-n?
Írta 2006. október 13. - 19:09

Mennyi a jegy és mikor lesztek itt TB-n?
Írta 2006. október 13. - 16:55

Majd jelezd, hogy mire jutottatok. Ha jöttök akkor megrendelem a jegyeket.Mert nekem mindig ilyen jó ötleteim vannak:D Még megbeszélem asszonyal, de nekem mint mondottam lenne hozzá kedvem.
Írta 2006. október 13. - 16:44

Írta 2006. október 13. - 16:18

Én a Déliig akartam menni vonattal de a te ötleted jobb.Megbeszélem asszonyal azt csinálhatnánk azt,hogy felszedünk titeket itt Törökbálinton az megyünk együtt tovább.

Írta 2006. október 13. - 14:53

Írta 2006. október 13. - 13:57

Én megyek fel öcsémmel. Azért kérdeztem. 18.00-ásra mennénk. Az neked is megfelel?Én rajtalennék a NWD7-en mégvalaki?
Írta 2006. október 13. - 12:53

Rájdgörl!
hogy miért biciklizgetek meg ülök a gép elõtt tanulás helyett? mert ez német és érdekes módon simán 4,0 felett van az átlagom úgy, h. napi 20-25 percet tanulok rá, és a mfben való leckét kimásolom a kulcsból, mert olyan gyépés...