Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

MI is Õt!!!!!!!!! :)
mikor gyüssz ezekért a "gumikért"??? ma is itthon vagyok egész nap, de este 9 után ne gyere, mert akkor már alszom :P
télleg milyen vot a film?? mirõl maradtam le a fizika kedvéért?

Nekem nagyon tetszett. Én inkább 1-est írtam volna fizikából, csak hogy megnézhessem. De inkább kérdezd Tomi meg Edit véleményét, mert nekik volt igazából újdonság.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MI is Õt!!!!!!!!! :)
mikor gyüssz ezekért a "gumikért"??? ma is itthon vagyok egész nap, de este 9 után ne gyere, mert akkor már alszom :P
télleg milyen vot a film?? mirõl maradtam le a fizika kedvéért?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Kedves Grolsch-nuk MINDENKIT üdvözöl!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tamás ment egy privi...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

40-50bõl tudnál egy szép sárga Merida MTB vázra építeni egy bicajt.

tudnék, ha tudnék

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

egy mobillal meg kulccsal a zsebedben úgy h. kimész Szárra, ahol megkínálnak kajával, de nem kérsz, mert nem vagy éhes, majd el komáromba 32es átlaggal (vagyis jóbaráátom ezt mérte) majd haza és Almásfüzítõn remegni kezdesz és tatáig nem kanyarodik az és nem látod a végét??? hát nekem maradandó élményt okozott (meg utána 1 órás kajálás, indult egy balaton szelettel, majd fõzelék és szendvics :D)
jah és ott a bárdosnnál a napsugárlakópark mellett a hegyre már csak feltolni tudtam abicajt :S
Tamás megyek keresek neked valami noném gumit...

És el szeretnéd felejteni ezt a lelki károsodást okozó élményt?Mert akkor ki kéne próbálnod a balatonkerülõt 30-akárhány fokban!150km után jön az hogy annyira fáradt vagy hogy kiállva nem tudsz tekerni,de ülni sem tudsz a nyeregben!;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
40-50bõl tudnál egy szép sárga Merida MTB vázra építeni egy bicajt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
egy mobillal meg kulccsal a zsebedben úgy h. kimész Szárra, ahol megkínálnak kajával, de nem kérsz, mert nem vagy éhes, majd el komáromba 32es átlaggal (vagyis jóbaráátom ezt mérte) majd haza és Almásfüzítõn remegni kezdesz és tatáig nem kanyarodik az és nem látod a végét??? hát nekem maradandó élményt okozott (meg utána 1 órás kajálás, indult egy balaton szelettel, majd fõzelék és szendvics :D)
jah és ott a bárdosnnál a napsugárlakópark mellett a hegyre már csak feltolni tudtam abicajt :S
Tamás megyek keresek neked valami noném gumit...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
tegnap az jutott eszembe, h bicót akarok építeni.viccesen hangzik?:):D
áh ezt még én se gondolom komolyan:lol1:csak eszembe jutott

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

ja.no kaja.azóta folyamatosan eszek.Almásfüzitõn?ajj...oly messze a hazádtól?hát én most már körültekintõbb leszek, és veszek kulacstartót...
holnap aki megy, vigyázni ám magatokra

Köszi, igyekszünk.:)
Egy Almásfüzitõ Tatabánya túra nem olyan vészes. Hosszra kb mint egy Gorba-kör. És teljesen sík. Azért 1 kulacs csodákra képes.:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

AZ nem gáz, ha szõlõsön halsz meg, én almásfûzítõn haltam meg tavaly nyáron és az valamivel több, mint szõlõsrõl hazajönni :D
kaját ezekszerint nem is vittél magaddal??? vadállat :D

ja.no kaja.azóta folyamatosan eszek.Almásfüzitõn?ajj...oly messze a hazádtól?hát én most már körültekintõbb leszek, és veszek kulacstartót...
holnap aki megy, vigyázni ám magatokra

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Most ugy néz ki, hogy nem tudok elétek menni Törökbálinton a megállóba, mert én is bent leszek a városban, ugyhogy ugy kéne, hogy a MOM perkban talizzunk. Mondjuk 17,15-kor

Rendben, akkor a Déliig vonatozunk, és onnan a MOM parkba. Majd rádcsörgök, ha beértünk, kb 17.15 körül ott is leszünk..

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Hotmaat holnap hogy lesz?
16.05-kor megy egy vonat tõlünk, mi azzal mennénk. Csak az a kérdés, hogy meddig menjünk, hol találkozunk?:)

Most ugy néz ki, hogy nem tudok elétek menni Törökbálinton a megállóba, mert én is bent leszek a városban, ugyhogy ugy kéne, hogy a MOM perkban talizzunk. Mondjuk 17,15-kor

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
AZ nem gáz, ha szõlõsön halsz meg, én almásfûzítõn haltam meg tavaly nyáron és az valamivel több, mint szõlõsrõl hazajönni :D
kaját ezekszerint nem is vittél magaddal??? vadállat :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Hotmaat holnap hogy lesz?
16.05-kor megy egy vonat tõlünk, mi azzal mennénk. Csak az a kérdés, hogy meddig menjünk, hol találkozunk?:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hú ez aztán pangás.akkor mesélek.tegnap az történt, hogy:

meghaltam
Sok-sok idõ elteltével biztos csak a jó dolgokra fogok emlékezni, de még frissek az emlékek.
Meghaltam, éhenhaltam, szomjan haltam eluntam magam egyedül és alig vártam hogy haza érjek.Szal Szõlõstõl már totál kómásan jöttem és az tuti, hogy még egyszer el nem indulok egy zsák kaja és legalább 2l pia nélkül.Elõször Tarján után hegyre föl kezdtem kidögleni, aztán tetõre föl is úgy 10 perccel több volt felmászni.Lefelé kicsit felfrissültem, de aztán Szõlõstõl már elég szenvedés fílingje volt a dolgoknak...
Igazából az elsõ körrel nem volt semmi gáz.Tarjánnál mondjuk érdekes dologgal találtam szembe magam, de legalább valami lekötötte a figyelmem.Tardosig majdnem folyamatos szembeforgalom volt a sávomban, az útról néha leszorultam, de túléltem.Aztán a krosszversenybõl is láttam úgy 10mp-et...
Összességében koránt sem volt olyan egyszerû, mint álmodtam.Nem akarok több ilyen hülyeséget álmodni.Így utólag elég nagy felelõtlenségnek tartom, amit csináltam.Ha azt vesszük, azt se próbáltam ki, milyen lehet a háztetõrõl repülni, pedíg csomószor álmodtam...
most így látom:
Idiot vagyok, ez nem újdonság.Így biztos nem vágnék bele mégegyszer.De ha köddé válnak a rossz emlékek, akkor még több elszántsággal örömmel indulok nagyokat bringálni...

Kemény volt, de megcsináltam.Kemény vagyok:)

írjon már valaki!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
lesz bárdos árpád foci meccs?? :o
nagyon nem vagyok otthon ebben... :( nekünk kampányolnak, ez a lényeg :D
azt nem írjuk, h. nem tudod letekerni, mert letudod, legfeljebb Tatán a vasútihídra nem tudsz felmenni, cska 10 perc alatt, hajrá hozzá és nem fog esni tutifix

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hömm-hömm.akkor majd elgondolgodok, h 2kört menjek, v 100at.
terveim szerint, úgy 10körül indulok, +/-2óra, aztán meg se állok, amíg el nem ütnek:D
ja, azért bíztathattatok volna, hogy úgyse tudok annyit tekerni, meg h béna vagyok ...stb, és akkor biztos elszántabban vágnék bele e nagyszabású tervembe.de igazából ha álmomban meg se kottyant, talán összejön. -milyen jó, h már én is tudok saját magammal beszélgetni

Szilárd,!? gondolom nem tudod mikor lesz jövõ héten Árpád-Bárdos lány focimeccs.ugye?ugyanis nálatok lesz, és ez így nem fer, h teljes bizonytalanságban éljünk...mert nem vagytok képesek szólni/eldönteni

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
40km +/-2km!!!(tutifix!!!!)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Nah.valaki mondja már meg a mélyen tisztelt Gorba kör hosszát:wykrzykni
nem akarok 90valahány kilómétert tekerni

háhá most megyek tennis spielen mit meiner schwester:D