Nem megyek. Félek az esõtõl, nem akarok elázni.kimész??

Nem megyek. Félek az esõtõl, nem akarok elázni.kimész??
Mi 4-en szoktunk 2 paklival. Úgy sokkal jobb, tovább tart.így nem voltak olyan jó programok pénteken mint szoktak, így mi kártyáztunk 8an 2 paklival
....
hat nemtom, nekem a 903 jon fel...:confused:
http://www.merida.co...drace&bikeId=65
nálam is 903as jön be...
ANo szar a neted
A La maffia lett a király, a hajamodellék 2ak lettek...
hat nemtom, nekem a 903 jon fel...:confused:
http://www.merida.co...drace&bikeId=65
hat nemtom, nekem a 903 jon fel...:confused:van a hirdetésed végén egy link hogy milyenek geometriai adatok ... és amikor rámentem ... egy "Merida Crossway TFS 300-V" bringa került a szemem elé ... és ez nem outi ... ez egy trekking ... teleszkóppal ... biztos hogy ilyenek a geometriai adatok mint ennek?
szóval ha holnap véletlen a verseny felé tévednétek, sajna megeshet, h látjuk egymást.csak érdekelt volna, h ki jön...holnap kivel találkozok?
Miért ne lenne olyan, hogy nem kedvez a cc-seknek? Ha olyan nagy letörések vannak meg persze kövek és gyökerek amihez már 150-nél nagyobb rugóutas bicó kell, akkor az nem valószínû hogy cc-s paradicsom.
Azért megnézném a bicódat a keskeny kormánnyal, merevvillával egy Demo mellet pl.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Akkor már csak azt magyarázd meg hogy miért pont a Szilárd szövegét nagyítja?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Miért ne lenne olyan, hogy nem kedvez a cc-seknek? Ha olyan nagy letörések vannak meg persze kövek és gyökerek amihez már 150-nél nagyobb rugóutas bicó kell, akkor az nem valószínû hogy cc-s paradicsom.olyan nincs hogy nem kedvez cc-snek!Nem berezeltem,csak belegondolva kellemetlen lenne betenni a biciklimet a teherautúra a sok telós közé,meg beülni egy montis sisakban a full face-sok közé.
Akkor már csak azt magyarázd meg hogy miért pont a Szilárd szövegét nagyítja?
közbe rájöttem, h. a monitorn lett valami elállítva, nagyobbnak tûnnek a betûk..