tegnap aszontad, h terembe tekersz.:chin: mind1
hú ma olyan jó ötletem támadt.bicóm új felirattal fog gazdagodni:D
igen. a jövõ nyári túra, az jó.jó lesz.én vizimentõzni akarok a Balcsin:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. november 10. - 22:23

Írta 2006. november 10. - 20:19

jó jó tudom, gondoltam visszakérdezek, h. pörögjünk..
én még mindig benne vok ám...
én még mindig benne vok ám...

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2006. november 10. - 19:57

Jövõ nyáron nem? Amirõl már szó volt korábban is. Gondoltam feldobom a témát, hogy ne legyen annyira lapos a topik.túra???
mikor lesz??

Írta 2006. november 10. - 18:41

húú
ma voltam biciklizni..
Tatáig kox pofaszél középtányér 14es fogaskeérkkel szenvedés végig...
hazafelé 42:11el döngettem végig, és szõlõs elején láttam egy tûzoltókocsit, ami szirénázott, gondoltam követem, hátha látok valami eksönt, követtem bent szõlõsön vagy 5-6 km-n keresztül, óriási sprintekkel, meg minden, majd egy építkezésen találtam magam és ott áskálódtak, néztem egy picit, nem volt semmi xtra és otthagytam õket...
hazafelé végigmentem a város kerékpárúthálózatán, jó volt...
túra???
mikor lesz??
ma voltam biciklizni..
Tatáig kox pofaszél középtányér 14es fogaskeérkkel szenvedés végig...
hazafelé 42:11el döngettem végig, és szõlõs elején láttam egy tûzoltókocsit, ami szirénázott, gondoltam követem, hátha látok valami eksönt, követtem bent szõlõsön vagy 5-6 km-n keresztül, óriási sprintekkel, meg minden, majd egy építkezésen találtam magam és ott áskálódtak, néztem egy picit, nem volt semmi xtra és otthagytam õket...
hazafelé végigmentem a város kerékpárúthálózatán, jó volt...

túra???
mikor lesz??

Írta 2006. november 10. - 17:25

Írta 2006. november 10. - 14:45

nekem is 5ös lett a matek témazáróm:), pedíg az elõzõ 0 pontos.mi is irtunk Az ember tragédiájából idézetfelismerõs dogát, meg ma témazárószerûséget=3oldalas fogalm.
ma lehet h szerelek:D
a pangásról:hát igen.megint sikerült elterelnem a szót úgy h ne tudjon senki hozzászólni.ezt megmondta talán szmörre(?)is.szóval nyugodtan folytassátok, ahol abbahagytátok; tarjáni idõfutam, könyöklõ ...stb
ma lehet h szerelek:D
a pangásról:hát igen.megint sikerült elterelnem a szót úgy h ne tudjon senki hozzászólni.ezt megmondta talán szmörre(?)is.szóval nyugodtan folytassátok, ahol abbahagytátok; tarjáni idõfutam, könyöklõ ...stb

Írta 2006. november 09. - 20:56

mi jez a pangás??
5ös lett az emelt matek dolim

és egyes a magyar röpim, nem tudtam megmondani, h. az ember tragédiájában melyik színben ki mondja az adott idézetet, pedig olvastam a könyvet... :S
holnpa péntek és megyek tekerni terembe
5ös lett az emelt matek dolim

és egyes a magyar röpim, nem tudtam megmondani, h. az ember tragédiájában melyik színben ki mondja az adott idézetet, pedig olvastam a könyvet... :S
holnpa péntek és megyek tekerni terembe

Írta 2006. november 08. - 21:27

Barátnõm felajánlotta, h csinál nekem egy "fakerekût" amit 8astalaníthatok, aztán lelök vele valami jó nagy dombon.és röhög:D
nah megyek tanulni, h ne bukjak meg.bár akkor már inkább az, minthogy 2essel átmenjek, mer ennek semi értelme.ha valamit csinálok, akkor szívvel-lélekel, v sehogy.
bye
nah megyek tanulni, h ne bukjak meg.bár akkor már inkább az, minthogy 2essel átmenjek, mer ennek semi értelme.ha valamit csinálok, akkor szívvel-lélekel, v sehogy.
bye
Írta 2006. november 08. - 21:13

akkor tegyél ellene h. ne nyekeregjen a lánc, az neked sem jó... 
ha 8ast nem aakrsz kisezdni, akkor lazíts a fékeden, bár akkor ne menj gorbázni, mert így sem az igazi, úgy meg amúgy sme lesz..

ha 8ast nem aakrsz kisezdni, akkor lazíts a fékeden, bár akkor ne menj gorbázni, mert így sem az igazi, úgy meg amúgy sme lesz..

Írta 2006. november 08. - 20:59

ááááh. ilyen eszembe se jutna.én szeretem Õt:love1: és a szivem szakad meg, amikor sírni hallom.meg amikor nem lehetek vele.Az ember a legjobb barátjával sose tenne ilyet.
Írta 2006. november 08. - 20:49

állítólag lehet csavarhúzóval is, de az amacerás, egyik ismerõsöm, amikor rádobott egy focikaput, utána ugrálni kezdett a kerekén, de sztem ezeket Te ne tedd

Írta 2006. november 08. - 20:41

majd próbálkozok.
max elmesélhetem majd az unokáimnak, h mami anno, amikor fiatal volt, még 8ast kiszedni a kerékbõl is megpróbált.
max elmesélhetem majd az unokáimnak, h mami anno, amikor fiatal volt, még 8ast kiszedni a kerékbõl is megpróbált.

Írta 2006. november 08. - 20:33

egyszerû...
van küllõ kulcsod??
a.: nincs
akkor nem tudom elmondani.
b.: van
akkor pörgesd meg a kereket és ahol van benne 8as (hozzáér a fékhez), akkor azt a küllõt, amelyik a kitérés irányában van, azt elkezded forgatni, úgy,h. benne a menet lazuljon, a másik oldali küllõt meg forgatod, értelem szerûen a másik irányba, h. a küllõ jobban feszüljön...
a lényeg, h. nem sokat kell tekerni, csak max fél fordulatot 1szerre ((itt szoktam elrontani és szakítani a küllõt))
sok sikert hozzá, de ha nem így kell és elrontod a kereked, akkor nem én segítettem
itt általában nem csak egy küllõt kell lazítani és húzni...
van küllõ kulcsod??
a.: nincs
akkor nem tudom elmondani.
b.: van
akkor pörgesd meg a kereket és ahol van benne 8as (hozzáér a fékhez), akkor azt a küllõt, amelyik a kitérés irányában van, azt elkezded forgatni, úgy,h. benne a menet lazuljon, a másik oldali küllõt meg forgatod, értelem szerûen a másik irányba, h. a küllõ jobban feszüljön...
a lényeg, h. nem sokat kell tekerni, csak max fél fordulatot 1szerre ((itt szoktam elrontani és szakítani a küllõt))
sok sikert hozzá, de ha nem így kell és elrontod a kereked, akkor nem én segítettem

itt általában nem csak egy küllõt kell lazítani és húzni...

Írta 2006. november 08. - 20:28

ne akarjá má kötöszködni!
szombaton történt:felb*ták az idegeimet, so elmentem tekerni, havasesõs idõben...és még élveztem is.de melegítõgatya vót rajam, no vizálló!akkor még no sárhányó!mentem mint egy barom... ...
hazaértem, az egész bicó+én nyakig sár, nagyjából letöröltem, megolajoztam a láncot!de az is tiszta sár volt...aztán megpörgettem a kereket, és hallottam, ahogy minden fordulatnál fékhez ér... ...
savvy?
a 8as kiszedésrõl mesélhetsz:)
szombaton történt:felb*ták az idegeimet, so elmentem tekerni, havasesõs idõben...és még élveztem is.de melegítõgatya vót rajam, no vizálló!akkor még no sárhányó!mentem mint egy barom... ...
hazaértem, az egész bicó+én nyakig sár, nagyjából letöröltem, megolajoztam a láncot!de az is tiszta sár volt...aztán megpörgettem a kereket, és hallottam, ahogy minden fordulatnál fékhez ér... ...
savvy?
a 8as kiszedésrõl mesélhetsz:)
Írta 2006. november 08. - 20:14

1 perc amíg csöpögtetsz rá egy kis olajat, ha nincs már lopj étoljat, vagy kacsazsírt 
a 8ast meg fél óra alatt kikapja egy átlagos szerelõ

a 8ast meg fél óra alatt kikapja egy átlagos szerelõ

Írta 2006. november 08. - 20:06

a hosszadalmas karbantartási mûveletekhez nem volt elegendõ idõm, mer már szarrá voltam fagyva...
de arra tök büszke vagyok, h nem lettem utána beteg:)
de arra tök büszke vagyok, h nem lettem utána beteg:)
Írta 2006. november 08. - 19:40

ha csöpögtetsz egy kis olajat a láncodra, akkor nem fog nyikorogni..
a kereked meg sztem nem sártól let 8asos, hanem a sár rejtett valamit, monnyuk kõ, vagy kátyú, vagy nem mtom mit... azon is lehet segíteni..
a kereked meg sztem nem sártól let 8asos, hanem a sár rejtett valamit, monnyuk kõ, vagy kátyú, vagy nem mtom mit... azon is lehet segíteni..

Írta 2006. november 08. - 19:35

edzésre mentem volna, de mire visszakeveredtem, hót sötét volt...
de akko má inkább járnék bicóval, mint gyalog, csak szegény nem nagyon birja az igénybevételt, a lánc nyikorog, meg minden egy kis sártól, a kerék 8asos lett, a fék csak akkor fog, ha nem kéne...stb.de már fölpakoltam a sárhányót
de gõzerõvel nézem a bicóhirdetéseket, meg gyûjtöm a manit....
de akko má inkább járnék bicóval, mint gyalog, csak szegény nem nagyon birja az igénybevételt, a lánc nyikorog, meg minden egy kis sártól, a kerék 8asos lett, a fék csak akkor fog, ha nem kéne...stb.de már fölpakoltam a sárhányót
de gõzerõvel nézem a bicóhirdetéseket, meg gyûjtöm a manit....
Írta 2006. november 08. - 19:28

rossz buszra szálltál?? áháháháhh
nem gáz elõfordul, de inkább járj gyalog, akkor nem fordulhat ez elõ és megsprórolsz havi 1500 pénzt

Írta 2006. november 08. - 19:24

aye. megint rá kellett jönnöm, milyen hülye vagyok.a 9est 5ösnek néztem, so több mint másfél óra alatt értem ma haza.ez már fáj:(
agyilag zokni vagyok. . .
agyilag zokni vagyok. . .