Azért a qvadozás csak drágább mint a bringázás. Legalábbis szerintem, meg ugye az a benzint is falja, meg nem is erösit, ugyhogy nem poén.
Én mikor voltam kint Egyiptomban, merülni akkor qvadoztunk és baromi jó, csak rohadt drágák. Egy alap qvad 600eft és abból már jó bicót veszel, és az csak egy alap.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. november 21. - 16:49

Írta 2006. november 21. - 16:37

Írta 2006. november 21. - 15:59

nekem anyum kórházban dolgozik, majd megoldja okosban 
különben kitárgyalták már a hírek a nagyvilágból topikban is asszem...
majd quadozni kezdek, nagyságrendileg u.a. pénz kell hozzá, h. legyen egy igényes bicajom, és szeressem az egészet a küllõanyától a telókupakon át a szelepsapiig és semmi ne zörögjön rajta, mint egy quadhoz...
rájdgörl Te nem jársz suliba??

különben kitárgyalták már a hírek a nagyvilágból topikban is asszem...
majd quadozni kezdek, nagyságrendileg u.a. pénz kell hozzá, h. legyen egy igényes bicajom, és szeressem az egészet a küllõanyától a telókupakon át a szelepsapiig és semmi ne zörögjön rajta, mint egy quadhoz...
rájdgörl Te nem jársz suliba??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2006. november 21. - 10:01

megtaláltam a választ:bukó és fék nélkül kisebb az esélye, h rákban fogok elpatkolni...majd még gondolkodok, és megpróbálok ésszerû választ adni
aztán még az is lehet h benõ a fejem lágya, mielõtt betörne...
már sokan mondták, h legyek normális +azt is,h pont azért szeretnek, mert nem vok az...
komolyra fordítva a szót, azért ennek a fele se tréfa
Írta 2006. november 21. - 09:02

egyébként ennyi erõvel a kórosan elhízott emberek, a dohányosok és az alkoholisták vagy a kábszeresek is "extrém sportoloknak" számítanak, mert az õ ellátásuk legalább annyira megemeli az állami pénzkiadást.
Szóval nem értem hogy az egészségtelen életmódhoz miért jár alanyi jogon ellátás és bizonyos sportolóknak meg nem!?
Szóval nem értem hogy az egészségtelen életmódhoz miért jár alanyi jogon ellátás és bizonyos sportolóknak meg nem!?
Írta 2006. november 21. - 08:50

Gondolkodhatunk rajta sokat, de sajnos ez a tényen nem fog változtatni ha elesel az erdöben és korházba kell vinni akkor stefivan(te fizetsz). Mindenesetre tényleg elég szomorú, mert ilyen alapon az elhizott semit se mozgó fater majd mondhatja azt a gyerekének, hogy nem kapsz bicajt, mert nem akarok fizetni az eséseidért. Ja egyébként az tényleg jó, hogy nincs benne a motorcross, meg a qvadozás sem, amikor azok kicsit veszéjesebbek szerintem, mint a bringázás.
Írta 2006. november 21. - 08:40

Írta 2006. november 21. - 00:07

menniyért adod oda a görgõdet egy hónapra???
Schnell görgõje most épp nálam van kölcsibe, úgyhogy velem lehet üzletelni

Írta 2006. november 20. - 22:48

kicsit másképp érzem a dolgok súlyát
most nem mondanám, h le vok égve, inkább új bicóra koncentrálok
meg nem nagyon szeretem a normális embereket
majd még gondolkodok, és megpróbálok ésszerû választ adni
most nem mondanám, h le vok égve, inkább új bicóra koncentrálok
meg nem nagyon szeretem a normális embereket
majd még gondolkodok, és megpróbálok ésszerû választ adni
Írta 2006. november 20. - 22:38

ok, szard le hogy van e bukod vagy nincs...de kepzeld el, hogy az Ifjumunkas uton kilep eled egy kisgyerek, es nincs feked. Lehet hogy nem a fek miatt fogod elutni, de a szuleit ez nem fogja erdekelni, azt jo felnegyelnek...nem beszelve a felnegyelt kisgyerekrol...:-(igaz:)
de ezt még megosztom veletek:
Én felmentem a Turulhoz fél fékkel.
Suhantam le mint az álat fél fékkel.
Jóho-johho édes bicóm mégis van egy fél fékem.
énekeljétek!
Le vagy egve anyagilag azert nem csinaltatod meg a feket, vagy csak ennyire nem erdekel?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. november 20. - 22:09

rájdgörl nem vicces, de TE tudod
írtam, h. több hszem legyen, mint Schnellnek
írtam, h. több hszem legyen, mint Schnellnek

Írta 2006. november 20. - 21:26

Mivel bringával is lehet elérni igen nagy sebeséget
80 felett már édesmindegy hogy van-e bukó rajta vagy nincs!

"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. november 20. - 20:39

igaz:)
énekeljétek!
énekeljétek!

Írta 2006. november 20. - 20:19

Olyan jó, hogy elõjönnek a régi témák, amiket ezerszer kitárgyaltunk. De nem baj, legalább biztosan van mirõl beszélgetni.

Írta 2006. november 20. - 20:19

Sorry nem bántani akartalak vele nehogy ugy vedd. Csak gondold végig. Meg a másik fele a bukohordásnak, hogy akkor legalább kicsit komolyabb bicosnak nézik az embert.
Írta 2006. november 20. - 20:13

Írta 2006. november 20. - 19:08

Nem kezdem el mondani, hogy mennyire felelötlen dolog bukó nélkül bringázni, mert eddig se halgattad meg a tanácsainkat. Mondjuk amikor tini voltam én se halgattam senkire.
A fék viszont nem vicc rendes fék nélkül el se szebed indulni othonról. Mit csinálsz, ha hirtelen kilyön eléd egy kocsi és pont azért nem tudsz megállni, mert ramaty a féked. Megsugom nagy koppanás után a föld lesz aminek nekicsapotsz, és mivel bukot se hordasz ezért még esetleg szétkened az agyadat is az aszfalton. Mivel bringával is lehet elérni igen nagy sebeséget, szerintem ezekre oda kéne figyelned.
A fék viszont nem vicc rendes fék nélkül el se szebed indulni othonról. Mit csinálsz, ha hirtelen kilyön eléd egy kocsi és pont azért nem tudsz megállni, mert ramaty a féked. Megsugom nagy koppanás után a föld lesz aminek nekicsapotsz, és mivel bukot se hordasz ezért még esetleg szétkened az agyadat is az aszfalton. Mivel bringával is lehet elérni igen nagy sebeséget, szerintem ezekre oda kéne figyelned.
Írta 2006. november 20. - 16:47

nos.
a fék:hömm.no idea...fél szar fék is fék.és meg tudtam állni a turul alján, pedíg kikanyarodott elém valami faszfej.és azért nem inkább gorga, mert az hoszabb, többet kell koncentrálni...stb, és ugye messzebb is van, és telefonom sincs:(
a bukó:majd jövõre a tatabánya dh-n:Dés amikor veletek voltam, akkor azé volt, mert elötte jól megfélemlítettetek
a köszönés:én igazából nem veszem nagyon zokon, ha nem köszönnek, szerintem könnyen néznek falusi suttyó rájdernek.de aki köszön, az aranyos, és sztem mindíg visszaköszönök:)
részvétem Hotmaat, ha te ennyi taplóval találkozol nap mint nap, de nekem a szomszédaim ilyenek...
a fék:hömm.no idea...fél szar fék is fék.és meg tudtam állni a turul alján, pedíg kikanyarodott elém valami faszfej.és azért nem inkább gorga, mert az hoszabb, többet kell koncentrálni...stb, és ugye messzebb is van, és telefonom sincs:(
a bukó:majd jövõre a tatabánya dh-n:Dés amikor veletek voltam, akkor azé volt, mert elötte jól megfélemlítettetek
a köszönés:én igazából nem veszem nagyon zokon, ha nem köszönnek, szerintem könnyen néznek falusi suttyó rájdernek.de aki köszön, az aranyos, és sztem mindíg visszaköszönök:)
részvétem Hotmaat, ha te ennyi taplóval találkozol nap mint nap, de nekem a szomszédaim ilyenek...
Írta 2006. november 20. - 15:57

Pont télen kezdel az kökemény lesz. Ja akkor multkor az csak ilyen probanapvolt ugye.
Írta 2006. november 20. - 15:29

váááááááááááááuuuuuuuu gratula!!!!