Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

retisas

retisas

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Üdv minden földinek!
Tök jó,hogy már ilyen megyei élet zajlik a fórumon. Kár,hogy csak most találtam meg.:(
Ti mennyit tekertek így télidõben?
Ilyenkor is maradtok a nyáron megszokott távnál vagy a sötétedés miatt ti is kevesebbet mentek már?

További jó tekerést!Minden megyei õrültnek!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jah, lemaradtak a szerzeményeim :-)

Amivel rávettem a többieket hogy jöjjenek éjszakai tekerésekre (mármint délutáni, csak ugye sötét van akkor is)
http://mcpite.uw.hu/bike/fejlampak.jpg
Az enyém már nem újdonság, van másnak is régebbóta... http://www.safetysup...oducts/e83p.jpg
Szülinapomra kaptam kedvesemtõl:
Feltöltött kép

Amiben tekerek hidegben:
Feltöltött kép
(hátán 2 szellõzõ, nyakánál 2 oldalt cipzáros szellõzõ, persze középen is, alkaromtól a felsõ aljáig 2 cipzárral szellõzõt csinálhatok amekkorát akarok, meg egy adag zseb; természetesen vízhatlana cucc és szakadásálló anyagból van (elvileg).

Amin a seggem pihentetem pár napja:
http://mcpite.uw.hu/bike/nyereg1.jpg
Feltöltött kép
http://mcpite.uw.hu/bike/nyereg3.jpg

Selle Ro... akarom mondani Bikepositive Contour Gel Xsenium. Zselé, elasztométer, prosztatavédõ Xsénium borítás (elvileg elég strapabíró), és mindez az eredeti márka árának harmadáért ;-)!!! (ár szerinti sorrendben még pont az elsõ oldalon van az ebikeon...) Még zöldkosaras akit érdekel...
(Meglepõen jól teljesít a rugósomhoz képest, aszfalt és jó minõségû föld úton jobb a zselé kis úthibákat elnyelõ képességének köszönhetõen, nagy hupáknál nagy sebességnél nem olyan jó az elasztomer mint a rugó, de egész tûrhetõ és nagyságrendekkel puhább mint az acél, hehe :-D És nem nyomja amit nem kellene; sose, hosszú távon sem, és ez volt a váltás fõ oka...)

Ahogy itt is olvastam felmerült a 2 rugós B+ térdmelegítõ, ezt még idénb beszerzem; dupla nadrágnál jobb, nagyobb hidegben meg a 2 naci mellé fain...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hotmaat: Nice teló, el tudnám viselni... ez már a falevélkimozgós fajtából van :-)

Mi ez a fealmászós, 3 oldalt visszalestem de nem találom...

2 ünnep között vag yután egy nagyobb délutáni/éjszakai tekerés? Többen is voltaktok 24esen, szal eszközök megvannak. Én tuti mennék, de lehe thogy még 1-2 ember hozzánk csapódna, használható világításuk is van már :-).
Jah, természetesen nem aszfaltosra gondoltam, vagy legalább legyen benen vmennyi terep is...

Szilárd mit parázol, full jó idõ van, csak fel kell venni jó felsõt, védd a nyakad, dupla gatyó hogy a térded 10 év múlva is jó legyen (meg a mûszer), oszt csókolom! Mikor izzadsz felfele a felsõn enegedj ki meleget ha nem akarsz megfázni!

Felénk sincs köd :D (Myo XP fullon ill K750i vakuzott... a következõ felezõt nem láttuk még az elõzõn...)
Feltöltött kép

Áhm, közben látoma falmászós linket... beugrott hogy anno élmény fürdõben szórakoztam ilyennel, 2 napig fájtak az ujjaim... asszem már nem is izgat annyira :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
árak alapján nekem az 1. hely a szimpi... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Találtam mászóhelyeket.
Melyik legyen szerintetek? Kinek melyik a szimpatikus?
http://users.atw.hu/...boulderclub.htm
http://www.everestgym.com/
http://www.maszobirodalom.hu/

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

3ra haza is érek :S))

én meg 6ra:pbibibí
na jó mostmár tényleg húzok...:wyjezdzam szia ridergirl20!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Pöstre? csövezni. azt hallottam, hogy ott olyan menõk a csövesek, hogy még hálózsákjuk is van.hát osztán csak bekéreckedhetek valamelyikhez...

nekem jól telt a mai napom.3ig suli, aztán 1,5óra indián-zene hallgatás a fõtéren.úgy szeretem Õket...:serduszka
...és milyen jó, hogy nekünk nincs ilyen film kikockázós óránk...
és akkor kérhetném legközelebb kicsit pontosabban körülírni a találka helyet?thx
most megyek ajándékot gyártani.12bõl egy kész van(ezek csak barátok)a "kedves" családtagok, majd talán ez után...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
monnyuk télleg nem volt egyértelmû, mert én is ott születtem :P
minek mész Pöstre??
basszus ma 7+3 órám volt, a +3 azzal telt, h. a ponyvaregényt néztük kockánként megállítva, nem volt egy nagy élmény, most megyek emeltfzikára tanulni(( holnap 3 fizikám 2 németem lesz 1 matekom meg egy spanyolom és egy magyarom, 3ra haza is érek :S))

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
részemrõl azzal járultam hozzá a pangáshoz, hogy egész nep nem engedtek ide:mad: aztán már meg akartam kérdezni, hogy akkor szombaton az uszoda környéki korháznál volt(nélkülem) tali?mert én tök automatikusan a másikhoz mentem:o
és lehet hogy olyan jó lesz nekem, hogy szünetre felcuccolok Pestre....:jupi: már tök utálok itthon lenni(ezt csak így zárójelben)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mi jez a pangás?? :o
Tamás jó idõt és kevés esõt a jövõhétre :):)
vigyázz magadra!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
NYert a C. Sonka András, megyek aludni... :)
végre vége és mehetek pihizni :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Igazán nincs mit Rájdgörl...
csak azért tettem be, h. neked jó legyen a jövendõben is :P

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Rájdgörl!
csak Neked, csak ma csak itt a fórumon! ha még nem tudod mit kérj karácsonyra :P
http://www.testbike.hu/buko/

Szilárd!
csak Tõled, csak Nekem, csak Karácsonyra!:P
:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én egy elkopott talpú,majd boka résztõl levágott térdzokni felsõ részét használom térdmelegítõnek.Meg bokára is húzok ilyet.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én nem csináltam, csak én voltam az utolsó hozzászoló.

Edit:
Waze most nézem mért én vagyok kiirva, mint aki a topikot csinálta? Nem is én csináltam, csak hozzászoltam.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Levi tud hozni B+ térdmelegítõt. Nekem is olyan van. kb 2000 Ft
Hotmaat milyen topikot csináltál amit töröltek?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
majd meglátjuk, de akkor is januárra marad, mivel minden forintomnak megvan a helye... és mivel addig mindennapra van már valami programom, az izületeim is megmaradnak épségben :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Kb 500ft-ér tudsz venni piacon. Igaz nem kifejezetten bringás, meg nem annyira jó, de szerintem a célnak teljesen megfelel.

De ha kell akkor hozok neked akár én is, mert anyospajtás szokott járni olyan piacra, ahol ilyeneket árulnak nekem is onnan van.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
júúúúúúúúúúj de jó volt...
térdmelegítõt a sál meg a biztosítótû helyettesítette, de megyek melózni szünetben és beruházok egyre...
30 kilcsi teljesen kényelmes tempóban.... :)
-0,5 fok volt Vértessomlón.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem panaszkodni kell, hanem jól felöltözni. pl ajánlom a térdmelegitöt én már 2 hete abban futok.