Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

senkinek nem jutott volna eszébe, ha nem írom ki ;)
ááááá imádom a bólingot, fõleg, h. taroltam is egy csomót, szal volt sikerélmény...
hó nem lesz, a tájfun nem hoz havat, csak szelet, kidönt 3 fát, meghal 2 ember és megy tovább...

Üdv

Csak nehogy mi legyünk az akét ember.Sok szerencsét mindenkinek a holnapra beigért szellõcskéhez,ha ideér eggyáltalán.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
senkinek nem jutott volna eszébe, ha nem írom ki ;)
ááááá imádom a bólingot, fõleg, h. taroltam is egy csomót, szal volt sikerélmény...
hó nem lesz, a tájfun nem hoz havat, csak szelet, kidönt 3 fát, meghal 2 ember és megy tovább...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!Tényleg nagyon édik vagytok:)Holnap vigyázzatok a széllel nehogy elfújjon valakit!;)
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hohó
Holnap reggel megyek Tatabányára a MÜTF-re jegyetbeiratni 7.30-ra. Fúúú jó korán kell kelnem. MX ha szépen megkérlek nem hozhatom el az NWD filmeidet megnézés céljából?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Boldog Szülinapot Edit és még jó sokat.
GT-Atee

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

én az elsõre szavazok.... :)

de limit feletti áthidalónak tökéletes ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Gyere el!Nézd meg!jöhetsz ám velünk:D:pmert ilyent tényleg nem látsz minden nap!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Hó Esetén Szános Verseny, Hó Hiány Esetén Dryland:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ilyen versenyek vannak a környéken? Nem is tudtam.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen havon fogják a kutyák húzni a szánt.:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Azért mert ugye a Duna lefele folyik, tehát a talaj is elméletileg leejt 1 picit,

úúú ennyire hülye lennék?:o

na figyu!ilyen lesz ni:
http://www.nordi.hu/..._vargesztes.jpg
tiszta jóó:)nekem már sikerült valakit befûzni, szal meggyek:jupi:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Edit Boldog Születésnapot!!!:impreziar

Ma megvolt az elsõ esésem. Pont amikor hazaértem. Már le akartam szállni a bringáról, erre eldõltem.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

ha mondjuk nem egész egy hétig, hanem mondjuk 4-5 napig tartana még lehet hogy megoldható lenne, mennék nagyon :)

Pontos dátum még nincs. Szerintem tuti kell neki egy hét, mert nem akarjuk végigrohanni az utat.

mért nem kifelé bringáztok?

Azért mert ugye a Duna lefele folyik, tehát a talaj is elméletileg leejt 1 picit, és mi nagyon lusták vagyunk ám.
Meg sokkal jobb az elején vonatozni, és utánna bringázni, mint bringázni 1 hétig és utánna hazavonatozni.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Nyáron kimegyünk Passauba (DE) és hazabringázunk a Duna mentén

mért nem kifelé bringáztok?mert mondjuk ilyen kisebb távolságoknál én sokkal jobban szeretek elfelé menni
de nem akarok ám beleszolni...csak megjegyeztem:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
na jó.majdnem írtam valami csúnyát:o

na és a tesi?:)
hát nálunk én vagyok a mérce:Dúgyhogy valaki hiába állt 5ösre, mivel engem meg sem közelít, gyorsan +pár rossz jegy órai munkára(közben fel volt mentve!)és kész

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nyáron kimegyünk Passauba (DE) és hazabringázunk a Duna mentén ha minden jól megy.Kb. 1 hetes nyaralás.Amit eddig el is felejtettem úgyhogy nagyon jó, hogy Szilárd eszembe juttatta ja neked is köszi szépen

Húvazze... :(
Akkor asszem errõl lemaradok :(. Bár pontos dátum és terv esetén (ha mondjuk nem egész egy hétig, hanem mondjuk 4-5 napig tartana) még lehet hogy megoldható lenne, mennék nagyon :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem kémiából van 2 db kettesem, igen 2 és erre 3ast kaptam :P
vagyis le kell rajzolnom a víz természetes vízforgását és elõ kell adnom, de az most is megy fejbõl :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
húúúúúúú.sértõ??áááá...nem.ez gonosz.jaa
nincs is kettõ...már jó útra térek.vagyis ki tudja...

na és valakinek órai munkára ad 5öst, h félévkor 5ös lehessen.hát...öhömm...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mivel 2 helyre írod a jegyeidet, nem is tudod valójában milyen jegyeid vannak, tehát az átlagodat sem tudhatod, és ilyeneket meg lehet veled csinálni... :D :D :lol1:
remélem nem volt sértõ...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
aha...
boriska halott ember(a töri tanár?)ilyet szólott, h beírhatna még két 1est, és akkor simán 2re állnék, és mit akarok a 3sal.amikor igazából 3.16ra állok.és a végén két ötös...
ööö...most nem jut eszembe semmi témába vágó...
ja, Boldog szülinapot!:)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Mikor/hova, mehetek én is? :D

Tényleg, Salzkammergutra ki akar jönni? Én megyek, az fix :). Még nem tudom hogy, de megyek :). Szállást is lassan február,legkésöbb március magasságában kell keresnem, és ha jön más is akor egy helyen/együtt menjünk már...

Nyáron kimegyünk Passauba (DE) és hazabringázunk a Duna mentén ha minden jól megy.Kb. 1 hetes nyaralás.Amit eddig el is felejtettem úgyhogy nagyon jó, hogy Szilárd eszembe juttatta ja neked is köszi szépen
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)