Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem gondoltam volna, h. anyukámat szídod, meg ha tetted volna sem érdekelt volna... :)
amúgy anyukám itt csak ilyen alkalmi munkás hétvégente...
elmesélte anyukám, h. mi történt bent a kórházban...
-felfektették a röngetasztalra Balázst, de jött a hír, h. lelõtte az egyik rendõr a másikat, így ki kellett üríteni a röntgent, mert a lõttsérültek elsõbséget élveznek, függetlenül attól, h. rendõr-e vagy sem...
-CT azért nem volt, mert most kapnak a negy null kilométeres gépet és most üzemelik be, tehát mindenkit kivittek a tétényibe CTre...
-amúgy a jános tényleg retek hely, vagyis ami a munkakörülményeket illeti, még nem gyógyítottak ott engem. azt tudom, h. 20 év alatt nem kaptak új hûtõt a melósok, nem meszeltek ki, az ablakokon nem lehet kilátni olyan mocskosak.
-Balázsnak bent kellett maradnia, mivel eszméletvesztése volt, így alapból bent kell maradnia, az hogy átment máshova, az az Õ dolga, de ilyenkor senkit nem engednek el...
Jah anyukámnak is szimpi volt, mivel ápoltan jött be, meg viccelõdött is még a törvénytervezettel, hogy mivel nem kell fizetnie, így röntgenezzék még meg... ((Vannak igénytelen emberek is dögivel))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Ö az aki mikor mentünk hármashatárhegyre a nyáron sokan akkor amikor kicsit lemaradtál mindig megvárt, meg hátulmaradt veled. Emlékszel? Õ volt az akin nem volt bukó.

Ja igen emlekszem.
Es miert akartak megmuteni? Azt ok se tudjak, mi?
Es a falmaszok nem mondtak semmit?

Hat nem csodalkozom hogy meghalt a rendor...bizti nem volt eleg tamponuk, vagy jod a szikere :(
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ezt nem is mondtad tegnap hogy ilyen súlyos a dolog, meg hogy Balázs az aki leesett. Mielõbbi gyógyulást neki.
Most jötem rá, hogy a falmászás nem egy veszélytelen sport. Asszem ezentúl csak boulderezni fogok.:(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Ki az a Balazs en talalkoztam vele?

Ö az aki mikor mentünk hármashatárhegyre a nyáron sokan akkor amikor kicsit lemaradtál mindig megvárt, meg hátulmaradt veled. Emlékszel? Õ volt az akin nem volt bukó.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

anyukám röntgenezte a Jánosban, tegnap reggeltõl ma reggelig ott melózott...
emléxik a srácra...

állítólag rendõrök is voltak kint, h. megállapítsák kinek a hibája, vagyis anyukám azt mondta most, de hogy honnan tudja, azt nem tom...

Nem azért voltak ott a rendörök, mert nem akarták elengedni a János-ból. Nem akart abban a korházban maradni, mert iszonyat gáz. Öszinte részvétem anyukádnak, hogy ott kell dolgoznia.
Visszatérve el akart jönni, és átmenni máshova, ahol van ismerös, mert a Jánossal nagyon rossz tapasztalataink vannak. Bevitték szegényt, és nem szoltak hozzá majdnem 1 órán keresztül. Mi van akkor, ha mondjuk valami komolyabb baja van? Simán meghalt volna és a kutya se törödött volna vele. Nem volt CT a korházban!!!!!!! Azt mondták neki, hogy szerdáig bent kell maradnia és akkor majd megmütik. Hát köszi nem kell, hogy a Jánosban mütsék. Inkább elmegy a Honvédbe, mert ott rendes sebészet van.
Nehogy félreérsd én véletlenül se akarom szidni anyukádat, sõt a röntgenes hölgyek voltak körübelül az egyetlenek, akik nem ugy viselkedtek vele, mint egy munkadarabbal, hanem mint egy emberrel.
Fúúú nagyon felcseszték tegnap az agyam a Jánosba. Iszonyat az a korház.

Ja pont ott voltunk amikor behozták azt a rendört aki meghalt, mert lelötte a társa. Abban az volt a legszebb, hogy a barátnöjének azt mondták, miközben mütötték a srácot, hogy valoszinüleg tuléli, mert nem ért létfontosságu szervet a lövés, erre meghalt 20 percel késöbb. A csaj mit érezhetett?!?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mielöbbi gyógyulást kívánok én is Balázsnak,ugyan nem ismerem de most rá fér szegény srácra.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
anyukám röntgenezte a Jánosban, tegnap reggeltõl ma reggelig ott melózott...
emléxik a srácra...

állítólag rendõrök is voltak kint, h. megállapítsák kinek a hibája, vagyis anyukám azt mondta most, de hogy honnan tudja, azt nem tom...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
huhh bakker ez nagyon durvan hangzik.

Es mit mondtak a falmesterek? Basszus hogy tud kinyilni egy karabiner?
Es nem tartottak bent a korhazban? Szep gyogyulas lesz, tud egyaltalan mozogni?

jujj hat ezen nem tudok most elmenni... milyen latvany lehet latni leesni a baratodat es nem tudsz semmit csinalni?
Ki az a Balazs en talalkoztam vele?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Ó Muter!13 méterrõl?bakker...

most eszembe jutott, amikor mi voltunk ott, és megkérdeztem, h: "Itt meg szoktak halni?":(
Mielõbbi Gyógyulást Neki!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Elöször is:

BOLDOG SZÜLINAPOT Anett.

Gyerekek tegnap olyan történt. Pfffu tuti lett még egy pár ösz hajszálam.
Barátaimmal voltam mászni, velünk volt Balázs is, akit az egyik közös bringázásról ismerhettek.
A dobozos falat akarta megmászni, de elötte leelenöriztük a karabinereket, hogy rendesen be vannak e zárva, még probaként bele is esett kb 1.5 méterrõl, hogy minden fasza e. Már a fal tetején járt, éppen a felsõ dobozra probált felmászni, ami ugy nézett ki, hogy a kezével a doboz oldalába kapaszkodott fent, a lábával pedig lent volt. Ekkor történt a baj. Valahogy kinyilt a karabinere, és kicsuszott a kötél a beülöjébõl, aminek következtében õ biztositás nélkül lógott a fal tetején kb 13m magasan. Persze pont ekkor nem volt bent egy falmester se aki a srác segitségére tudott volna sietni, tölünk kezdett el mászni az egyik srác. Pont mikor felért a Balázs nem birta tovább, és kicsuszott a kezébõl a fogás. (kb 5 percig tartotta magát csak a kezeivel)
Balázs leesett, és az jobb oldalára érkezett. Eszméletét vesztette, és fogalmunk se volt, hogy mi van vele. Megprobáltuk minél jobban biztositani olyan értelemben, hogy fogtam a nyakát, ahogy tanultam egészségügyen, hogy ha esetleg valami van a nyakával akkor ne legyen nagy gáz. Mentöthivtunk ami viszonylag hamar megérkezett. Ekkorra már eszméletéhez tért és kicsit megnyugodtunk, mert tudta mozgatni minden végtagját, csak elég zavart volt kb 30szor megkérdezte, hogy mi történt, és honnan esett le.
Bevitték a Jánoskorházba, ahol "ellátták" . Megállapitották, hogy eltört a lába a lapockája és a bordája. Kb 4 orát voltunk a Jánosba, ahol semmit se törödtek velünk, ezért ugy döntöttünk, hogy eljövünk, és átmegyünk máshova. Elmentünk a Tétényibe, ahol elvégeztek egy CT-t, és megállapitották, hogy a fejének nincs baja. Majd hazavittük Balázst és elindultunk haza. 3 órára értünk haza.
Hát senkinek se kivánok egy ilyen éjszakát, mint a mostani volt nekem. Iszonyatosan nagy mázlija van a srácnak, hogy egy darabban maradt. Azt mondták a dokik, hogy ekkora esést nem szoktak tulélni. Abból a szempontból is szerencséje van, hogy az Extrémsportos biztositásos törvény még nincs életben, és így nem kellet kifizetnie a "csodás" ellátást.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Elõszöris is mint látom a többiektõl én is szeretnék neked Anett "Boldog Születésnapot!!!" kívánni,tekerj örökké boldogan.

Másodszor,piszok jó volt a hóban csúszkálni és újjra hallani a még le nem taposott hó fülbemászóan jó érzést keltõ hangját.

Harmadszor jó estét és éjszakát mindenkinek,vigyázzatok magatokra a jégen.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én havatlapátoltam meg száron sétálgattam a friss levegõn, fényképezgetni is akartam, de kimerült az elem a gépben, mörfi dolgozik...
Anett én is koccintok az egészségedre, de szigorúan narancslével ((vodka nélkül :D))
minnyá április 15, idén össz vissz 3x tekertem.... ((és nem azért mert lusta vagyok, hanem azért, mert olvasnom kell egy csomót, ma meg...))

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
na ki tekert ma rajtam kívül?:D
gondolom mindenki:)aki szeret bicózni.
én délelõtt voltam kint a síkvölgyi vadonban:Dnaggyon fini volt.annyit borultam, mint kb utolsó 10 évben össz.jujj de jó volt!

Anett, Boldog Szülinapot!!:-)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Koszonom-koszonom hogy gondoltatok ram.

alap! ;)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Koszonom-koszonom hogy gondoltatok ram.:love1:

Akkor most szigoruan a ti nevetekben is koccintok ma este, jo? :D:)

jajj mindjart itt van aprilis 15, ejj-ejj en meg el vagyok maradva mint a borravalo

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Boldog Szülinapot Anett!:impreziar

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Boldog szülinapot Anett!:impra: :muah1: :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

de holnap már elmegyek tekrni.... :) ((kiv. ha esik a hó, de úgysem fog, szerdára ígérték, de a fentiek kedveznek Tamás barátunknak))

sztorno.... ;)
inkább havatlapátoltam tekerés helyett....

Anett!!!
hepi börzdéj!!!!!!!!!!!!! :tort:

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Ma meg esik az is biztos.

Na végre esik,mégiscsak így tél a tél legalább egy kicsit.
GT-Atee

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ma meg esik az is biztos.