Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2007. március 15. - 20:33

mentem volna ám...csak...
d.e. túráztunk kis edzés tímmel, Turul, kilátó...
d.u. vazz...megint nagyon hülyék voltunk:Dbicóval ott mentünk fel Turulra(...hogy modjam?)nem a lépcsön, hanem arról az útról megy egy másik ösvény, és van egy ilyen csövestanya, annak a vonalában fel egy ilyen ritkítás...no és ott:Dérdekes volt...meg véres.váá
szal hoztuk a formánkat.
Írta 2007. március 15. - 20:00

Írta 2007. március 15. - 19:25

Elég gyorsan hazaértél. Ateet hol hagytad visszafele? Az idõd nem annyira rossz. Kb 23-as átlag lehet. Vagy hátszél volt?nnah vissza is értem...
odafelé nem volt az a nagy hajtás, visszafelé abban a hitben éltem, h. fúú tök jó idõ lesz a vége (42:11 és 42:12es áttétellel) erre 1 óra 25 perc alatt értem haza komárom közepérõl...
Írta 2007. március 15. - 17:12

Én most eltünõk vasárnapig,mert megyek Sopronba és Bécsbe kicsit körülnézni. Legyetek jók és tekerjetek minnél többet.
További jó pihenést a maradék 3 napra
:mmraise:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2007. március 15. - 14:39

odafelé nem volt az a nagy hajtás, visszafelé abban a hitben éltem, h. fúú tök jó idõ lesz a vége (42:11 és 42:12es áttétellel) erre 1 óra 25 perc alatt értem haza komárom közepérõl...

Írta 2007. március 15. - 12:11

Mostanában nem voltam a Premierben, Decathlonabn gyakrabban felelhetõ vagyok.Geri!
Múlthéten hiányoltalak a Premierbõl. Elmentem cipõt venni,amit kaptam is. Vártam hátha felbukkansz váratlanul,mint múltkor,de nem jöttél:-)

De ha megyek akkor valószínûleg összefutunk.

Írta 2007. március 15. - 10:53

Írta 2007. március 15. - 09:09

Írta 2007. március 15. - 00:00

Múlthéten hiányoltalak a Premierbõl. Elmentem cipõt venni,amit kaptam is. Vártam hátha felbukkansz váratlanul,mint múltkor,de nem jöttél:-)
Schnelltomiról tudok néhány dolgot,mert múltkor is végignéztem az Etele úton a buszról, aogy egy reg nyanya a járdáról éppen kioktatja,hogy mégis miként kell bringával közlekedni Büdöspesten!!!
Írta 2007. március 14. - 23:30

Nyugi csak félálomban vagyok és ábrándozok.húha izom szagot érzek
![]()
akkor le sem írom, h. ma csak 1x voltam fent

Írta 2007. március 14. - 23:15

akkor le sem írom, h. ma csak 1x voltam fent

Írta 2007. március 14. - 23:13

Csak 5-re annyit bemelegítésnek szánok elötte.:lol1:ja értem... akkor jó, utána még lesz erõm egy kis turulozásra, monnyuk legalább 5re
Írta 2007. március 14. - 22:42

Írta 2007. március 14. - 22:40

lószolni=hajtani mint állat amíg szíved (utolsó)dobbanásait az agyadban nem érzedezt a kifejezést még nem hallottam, gyorsan vagy lassan fogtok jönni??
Írta 2007. március 14. - 22:35

bátyám miatt nem nagyon fogok lószolni,majd ahogy jól érezzük magunkat.
ezt a kifejezést még nem hallottam, gyorsan vagy lassan fogtok jönni??

Írta 2007. március 14. - 22:30

Szilárd a sárga-ezüst GT-mel megyek,biztos meg fogsz ismerni.Üdv Sunset!!!!!!!!!!!
rég nem látott barátom!
velünk semmi xtra Anett Londonban, SchnellTamás futárkodik, mirõl maradhattál még le?? hmm nem is tudom.. Hootmaték snowboardozni vannak, 24Hra megyünk megint, a csapat összetétele még nem biztos, csak annyi, h. Hotmaat, Edit, Mx és én...
remélem a következõ hszed nem 6 hónap múlva érkezik![]()
GT-Atee!
én továbbra is vevõ vagyok, fél 10 és 10között odaérek majd a közmûvházhoz és majd meglátlak és odamegyek. télleg melyik bicajoddal jössz, a GT-vel vagy a kaprinnal?? csak, h. melyiket keressem...
MX-nek:a táv kb:65km,odafelé álltalában egy bolyban-sorban szoktunk menni,hazafelé pedig ki ahogy bírja egyénileg.Én bátyám miatt nem nagyon fogok lószolni,majd ahogy jól érezzük magunkat.
Írta 2007. március 14. - 21:36

Holnap megyek párommal 3 napra Sopronba és egy napra Bécsbe. Április 5-tõl pedig megyünk 5 napos lengyel körútra ami elvisz megint 3 napot a szabijaim közül.
Szívesen elmennék,de nem fér bele a szabadságomba és az anyagi keretembe. Amúgy júniusba megyek megint céges sportnapra Linzbe ahol elmegyünk a hegyekbe egy 120-as laza túrára amin a tüdõmet biztos elhagyom!
Nagyon szép környék és így sejtem,hogy mibõl fogok kimaradni!
De ti majd egy jót fogtok túrázni, ami nagyon szép lesz!!!!
Írta 2007. március 14. - 21:19

megvan Passauig megyünk...

Írta 2007. március 14. - 21:12

most már szeretnék végre ismét visszatérni az élõk sorába,mert marhára hiányzik a társaság és a beszélgetések.
Neked is és MX-nek is utólagosan nagyon boldog névnapot!!!:cheers:
Lenne mit mesélnem,mert nagyon sok jó dolog törtnt velem az elmúlt idõszakban.Tavalynovemberben voltam párommal 4 napig az Õrségben ami felejthetetlen marad egy örök életre, és párom döntésére amit végignéztünk kocsival, azt bringával is meg szeretnénk tenni,mert úgy sokkal hangulatosabb az egész vidék. Szokásomhoz híven negyon sok képet csináltam és iszonyatosan jól éreztük magunkat.
2 hete jöttünk haza Olaszországból,ahol párom testvérét voltunk meglátogatni.
Elmentünk repülõvel Rómába ahol egy egész napot eltöltöttünk és megnéztük a várost, majd este 23:25-kor felültünk a vonatra és levonatoztunk a csizma orrába Reggio di Calabriára. íez ott van ahol Szicilia és Olasz összeér. Nagyon szép volt csak az olaszok mentalítása nagyon szokatlan volt. Mindenhol tiszta szemét mindenhol és aközlekedési morál az egyenlõ a nullával.
Szóval lenne mit mesélni,de azt két napig mondanám akkor sem érnék a végére.
Írta 2007. március 14. - 21:03

rég nem látott barátom!

velünk semmi xtra Anett Londonban, SchnellTamás futárkodik, mirõl maradhattál még le?? hmm nem is tudom.. Hootmaték snowboardozni vannak, 24Hra megyünk megint, a csapat összetétele még nem biztos, csak annyi, h. Hotmaat, Edit, Mx és én...
remélem a következõ hszed nem 6 hónap múlva érkezik

GT-Atee!
én továbbra is vevõ vagyok, fél 10 és 10között odaérek majd a közmûvházhoz és majd meglátlak és odamegyek. télleg melyik bicajoddal jössz, a GT-vel vagy a kaprinnal?? csak, h. melyiket keressem...