Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hümm...hát örömmel tapasztalom, hogy akkor jól sikerült ez a Komáromos dolog...
mentem volna ám...csak...
d.e. túráztunk kis edzés tímmel, Turul, kilátó...
d.u. vazz...megint nagyon hülyék voltunk:Dbicóval ott mentünk fel Turulra(...hogy modjam?)nem a lépcsön, hanem arról az útról megy egy másik ösvény, és van egy ilyen csövestanya, annak a vonalában fel egy ilyen ritkítás...no és ott:Dérdekes volt...meg véres.váá
szal hoztuk a formánkat.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
42:11? Elég gyorsan el fognak kopni a fogaskerekeid!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

nnah vissza is értem...
odafelé nem volt az a nagy hajtás, visszafelé abban a hitben éltem, h. fúú tök jó idõ lesz a vége (42:11 és 42:12es áttétellel) erre 1 óra 25 perc alatt értem haza komárom közepérõl... :(

Elég gyorsan hazaértél. Ateet hol hagytad visszafele? Az idõd nem annyira rossz. Kb 23-as átlag lehet. Vagy hátszél volt?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Én letekertem idei év elsõ bringázása alkalmából 56 km-t. Ciki hogy még csak most ültem bringán idén elöszõr,de a jó idõ miatt nem éreztem kéztetést arra,hogy buszozzak.

Én most eltünõk vasárnapig,mert megyek Sopronba és Bécsbe kicsit körülnézni. Legyetek jók és tekerjetek minnél többet.

További jó pihenést a maradék 3 napra
:mmraise:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nnah vissza is értem...
odafelé nem volt az a nagy hajtás, visszafelé abban a hitben éltem, h. fúú tök jó idõ lesz a vége (42:11 és 42:12es áttétellel) erre 1 óra 25 perc alatt értem haza komárom közepérõl... :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Geri!
Múlthéten hiányoltalak a Premierbõl. Elmentem cipõt venni,amit kaptam is. Vártam hátha felbukkansz váratlanul,mint múltkor,de nem jöttél:-)

Mostanában nem voltam a Premierben, Decathlonabn gyakrabban felelhetõ vagyok.:)
De ha megyek akkor valószínûleg összefutunk.:)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Csak azt láttam,ogy a buszt elõtt megálltál és oldalról az öregnyanya elkezd neked magyarázni. A többi sajnos elmaradt,mert a busz vitt és az meg elindult.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
És azt ezek szerint már nem láttad hogy miként küldtem el a p*csába az öreglányokat!? :D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Geri!
Múlthéten hiányoltalak a Premierbõl. Elmentem cipõt venni,amit kaptam is. Vártam hátha felbukkansz váratlanul,mint múltkor,de nem jöttél:-)

Schnelltomiról tudok néhány dolgot,mert múltkor is végignéztem az Etele úton a buszról, aogy egy reg nyanya a járdáról éppen kioktatja,hogy mégis miként kell bringával közlekedni Büdöspesten!!!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

húha izom szagot érzek :D :D
akkor le sem írom, h. ma csak 1x voltam fent :o

Nyugi csak félálomban vagyok és ábrándozok.:)
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
húha izom szagot érzek :D :D
akkor le sem írom, h. ma csak 1x voltam fent :o

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

ja értem... akkor jó, utána még lesz erõm egy kis turulozásra, monnyuk legalább 5re :P

Csak 5-re annyit bemelegítésnek szánok elötte.:lol1:
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ja értem... akkor jó, utána még lesz erõm egy kis turulozásra, monnyuk legalább 5re :P

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

ezt a kifejezést még nem hallottam, gyorsan vagy lassan fogtok jönni??

lószolni=hajtani mint állat amíg szíved (utolsó)dobbanásait az agyadban nem érzed
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

bátyám miatt nem nagyon fogok lószolni,majd ahogy jól érezzük magunkat.

ezt a kifejezést még nem hallottam, gyorsan vagy lassan fogtok jönni??

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Üdv Sunset!!!!!!!!!!!
rég nem látott barátom! :)
velünk semmi xtra Anett Londonban, SchnellTamás futárkodik, mirõl maradhattál még le?? hmm nem is tudom.. Hootmaték snowboardozni vannak, 24Hra megyünk megint, a csapat összetétele még nem biztos, csak annyi, h. Hotmaat, Edit, Mx és én...
remélem a következõ hszed nem 6 hónap múlva érkezik :D

GT-Atee!
én továbbra is vevõ vagyok, fél 10 és 10között odaérek majd a közmûvházhoz és majd meglátlak és odamegyek. télleg melyik bicajoddal jössz, a GT-vel vagy a kaprinnal?? csak, h. melyiket keressem... :)

Szilárd a sárga-ezüst GT-mel megyek,biztos meg fogsz ismerni.
MX-nek:a táv kb:65km,odafelé álltalában egy bolyban-sorban szoktunk menni,hazafelé pedig ki ahogy bírja egyénileg.Én bátyám miatt nem nagyon fogok lószolni,majd ahogy jól érezzük magunkat.
GT-Atee

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Kösznöm az invitálást,de sajna idén ki fog maradni minden hétvégéken kivüli dolog, mert a szabadságomból már csak 6 napom van fönökségi dolgokból kifolyólag.
Holnap megyek párommal 3 napra Sopronba és egy napra Bécsbe. Április 5-tõl pedig megyünk 5 napos lengyel körútra ami elvisz megint 3 napot a szabijaim közül.
Szívesen elmennék,de nem fér bele a szabadságomba és az anyagi keretembe. Amúgy júniusba megyek megint céges sportnapra Linzbe ahol elmegyünk a hegyekbe egy 120-as laza túrára amin a tüdõmet biztos elhagyom!
Nagyon szép környék és így sejtem,hogy mibõl fogok kimaradni!

De ti majd egy jót fogtok túrázni, ami nagyon szép lesz!!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jaj jut eszembe, június elsõ hetében megyünk Ausztriába, kivonatozunk német osztrák határig (a város nevét is tudom álltalában, de most nem jut eszembe) és onnan a duna mentén vissza... kempingben alszunk, megnézünk mihndent, meg ilyenek, ha van kedvetek szerintem eljöhettek. Edit, Hotmaat, Mx és én megyünk eddig...

megvan Passauig megyünk...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Köszönöm a felvílágosítást!
most már szeretnék végre ismét visszatérni az élõk sorába,mert marhára hiányzik a társaság és a beszélgetések.

Neked is és MX-nek is utólagosan nagyon boldog névnapot!!!:cheers:

Lenne mit mesélnem,mert nagyon sok jó dolog törtnt velem az elmúlt idõszakban.Tavalynovemberben voltam párommal 4 napig az Õrségben ami felejthetetlen marad egy örök életre, és párom döntésére amit végignéztünk kocsival, azt bringával is meg szeretnénk tenni,mert úgy sokkal hangulatosabb az egész vidék. Szokásomhoz híven negyon sok képet csináltam és iszonyatosan jól éreztük magunkat.
2 hete jöttünk haza Olaszországból,ahol párom testvérét voltunk meglátogatni.
Elmentünk repülõvel Rómába ahol egy egész napot eltöltöttünk és megnéztük a várost, majd este 23:25-kor felültünk a vonatra és levonatoztunk a csizma orrába Reggio di Calabriára. íez ott van ahol Szicilia és Olasz összeér. Nagyon szép volt csak az olaszok mentalítása nagyon szokatlan volt. Mindenhol tiszta szemét mindenhol és aközlekedési morál az egyenlõ a nullával.

Szóval lenne mit mesélni,de azt két napig mondanám akkor sem érnék a végére.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Üdv Sunset!!!!!!!!!!!
rég nem látott barátom! :)
velünk semmi xtra Anett Londonban, SchnellTamás futárkodik, mirõl maradhattál még le?? hmm nem is tudom.. Hootmaték snowboardozni vannak, 24Hra megyünk megint, a csapat összetétele még nem biztos, csak annyi, h. Hotmaat, Edit, Mx és én...
remélem a következõ hszed nem 6 hónap múlva érkezik :D

GT-Atee!
én továbbra is vevõ vagyok, fél 10 és 10között odaérek majd a közmûvházhoz és majd meglátlak és odamegyek. télleg melyik bicajoddal jössz, a GT-vel vagy a kaprinnal?? csak, h. melyiket keressem... :)