Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Tíz percet talán be se mondanak. :)
Régebben álltunk már a Gyõri vasútállomáson min 2 órát mert akkor vették észre hogy hiányzik egy poroltó a kocsiról. :)
Nincs is ezzel baj csak legalább böfögtek volna oda valamit hogy bocs barmok ez történt. Ugyanis mi voltunk az utasok akik fizettek ezért a szolgáltatásért. :)
(nem volt tartalék poroltó az állomáson? :):):))

Van fotóm is, hogy üres poroltó tárolóról...
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Tíz percet talán be se mondanak. :)
Régebben álltunk már a Gyõri vasútállomáson min 2 órát mert akkor vették észre hogy hiányzik egy poroltó a kocsiról. :)
Nincs is ezzel baj csak legalább böfögtek volna oda valamit hogy bocs barmok ez történt. Ugyanis mi voltunk az utasok akik fizettek ezért a szolgáltatásért. :)
(nem volt tartalék poroltó az állomáson? :):):))

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

késés ? miért ? a menetrend az tájékoztató jellegû
nem azt jelenti, hogy akkor jön a vonat. körülbelül jön akkor
hóakadály, görbe lett a sín,ellopták a kábelt stb. ezernyi probléma fordulhat elõ. Tessék örülni ha az adott idõ +- 10 percben arra jár valami vonat.Nem kell túlzásokba esni.Örülni kell hogy jön a vonat és nem rozsdásodik a sín.

a felsõvezeték leszakadást és a gázolást kihagytad! :)
pullmann kocsival most is lehet utazni, csak meg kell fizetni, a máv nosztalgia kft közlekedteti :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Az a szerencse hogy nem japánban vagyunk mert már egy csomó közlekedési miniszter és még több vasutas vezetõ hullájával lenne tele a Duna a sok késés miatt.

késés ? miért ? a menetrend az tájékoztató jellegû
nem azt jelenti, hogy akkor jön a vonat. körülbelül jön akkor
hóakadály, görbe lett a sín,ellopták a kábelt stb. ezernyi probléma fordulhat elõ. Tessék örülni ha az adott idõ +- 10 percben arra jár valami vonat.Nem kell túlzásokba esni.Örülni kell hogy jön a vonat és nem rozsdásodik a sín.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

hát akkor passz... :/

Szilárd akkor hétfõtõl neki állhatsz a magyar királyi vasútnál rendet csinálni !!! Tanácsokért lehet fórum társakhoz fordulni.De minimum egy szabadjegy azoknak akik itt írogatnak.és nyáron külön kocsi a társaságnak ha megy valahová. Természetesen Pulmann kocsival.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
:o-;)

GT-Atee-Szilárd mint írta nem arra vágyik :)

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hát akkor passz... :/

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"a bicikli szállító vagonok ajtaja azért nem nyitható kívülrõl, hogy ne adogassák le a bicajokat, mikor Te utazol a vonaton, az más kérdés, hogy nem hagynám magára a bringuszt a vonaton"

Ez sem igaz így, mert 2 hete nyitható volt és azt én utasként elvárnám, hogy a Keletiben így is legyen, ha a vonat onnan indul. Én különben minden állomásnál a bicajom mellett állok.

Azt sem igazán értem, hogy ezeknek a vagonoknak láthatóan lépcsöje is van de ki nem nyílik én pedig bicajos cipöben nem ugrok le 110-120cm magasságból. Ez sem normális.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Az a szerencse hogy nem japánban vagyunk mert már egy csomó közlekedési miniszter és még több vasutas vezetõ hullájával lenne tele a Duna a sok késés miatt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az emberi tényezõ benne van a dologban, amúgy tényleg változtak a díjak szeptember elején, helyzetbe hozva a vasúti közlekedést, csak az a baj, hogy nem sikerült..

olyanokra gondoltam igazából, hogy "miért ilyen lassú a vonat", meg "miért késik állandóan", "miért olyan dzsuvás" stb..

a bicikli szállító vagonok ajtaja azért nem nyitható kívülrõl, hogy ne adogassák le a bicajokat, mikor Te utazol a vonaton, az más kérdés, hogy nem hagynám magára a bringuszt a vonaton, a jegyvizsgálónak kellene ilyenkor belülrõl nyitni az ajtót, vagy az utastársaknak, bár gondolom nem olyan sok bicajos megy nyíregyháza felé

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"és azt vettem észre magamon, hogy ha valaki fikázza a vasutat, tudok felhozni érveket, hogy miért rossz mindenki más, és hogy a vasút is csak szenvedõ fél"

- Akkor érvelj:) IC-n nem nyitható a bicajvagon ajtaja, mert belülröl lezárták. Mindez úgy, hogy a vonat indulása elött 11 perccel mondják be, hogy melyik vágányról indul, ami a kijelzön meg sem jelent.

- Több perces meggyözésbe került, hogy elfogadják, hogy Ny. egyházára bicóval egyszerüen nem lehetséges az 5300Ft-os menetdíj. Túl kevés. Állították, hogy szeptember elején változások voltak és ennyi.
Egyszerüen elfelejtették az 1290Ft-os bicajdíjat. Végig azzal érveltek, hogy ott van a bicaj helyjegy (ingyenes) az IC-re és nagyon lassan értették meg, hogy nekem van igazam. De udvariasak voltak és elnézést kértek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
most azért nem tekerek, mert már kezd fújni a szél :)
igen vasutas leszek, hétfõtõl él a szerzõdésem :-)

és azt vettem észre magamon, hogy ha valaki fikázza a vasutat, tudok felhozni érveket, hogy miért rossz mindenki más, és hogy a vasút is csak szenvedõ fél :D :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

azért nem fészbúkozom örökké, pl bicót sosem mondtam le a fészbúk miatt, általában kitalálok jobb indokot, hogy miért NEM tekerek :D

egy leendõ vasutasnak (vagy mi fene leszel) mindenre van válasza
:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
azért nem fészbúkozom örökké, pl bicót sosem mondtam le a fészbúk miatt, általában kitalálok jobb indokot, hogy miért NEM tekerek :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Imi!
én nézegettem a dominós csomagokat, de valahogy az összesben drágák a percdíjak, vagy sehogy sem volt jó nekem...
csak jönne már össze rá a lóvé, lenne már november, bár akkor meg lehet kéne még várni egy jó karácsonyi akcióra :D

miért drága a percdíj a Domino Aktív díjcsomagban ? mindenhol úgy van megcsinálva (elõfizetésesben) hogy minél nagyobb az elõfizu annál kisebb a percdíj. Ha meg okos a telód akkor légy te is okos és használj WhatsUp vagy Viber vagy Skypeout vagy egyéb csevegõ programokat. Vagy bicózz azt ne dumálj annyit :). Zenét meg már alapszarok kivételével mindenen lehet hallgatni. Én egy Samsung L700-ast használok. Vagyis van belõle kettõ is. 8 gb-os kártyán sok zene elfér. Még 192-es konvertálásban is. Van még egy amerikai telóm is tarcsiba de azt egyenlõre ritkán használom. Európában nem ismert gyártótól. Ha hiszitek ha nem van élet a fészbukón kívül is.nem gaz hogy ott kell lógni napi 24 órán keresztül.
GT-Atee-Szilárd mint írta nem arra vágyik :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Imi!
én nézegettem a dominós csomagokat, de valahogy az összesben drágák a percdíjak, vagy sehogy sem volt jó nekem...
csak jönne már össze rá a lóvé, lenne már november, bár akkor meg lehet kéne még várni egy jó karácsonyi akcióra :D

Vegyél egy 3e-es lidl-s mobilt azt csá,az elmegy két hétig egy töltéssel,nem 2napig se mint a simogatós.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Imi!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ebben a telefon témában nagyon elmaradtam, csak egy proli Motorola L7 telefonom van igaz tökéletesen megfelel telefonálás céljára ( ja alu házas és még hagyományos gombjai sincsenek). :):)
Nincs bajom a Dominóval csak qrva drágák a percdíjak. :)

Strapabíró egy teló volt az L7. milyen Dominós díjcsomagban vagy? *102# hívás és alul látod

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ebben a telefon témában nagyon elmaradtam, csak egy proli Motorola L7 telefonom van igaz tökéletesen megfelel telefonálás céljára ( ja alu házas és még hagyományos gombjai sincsenek). :):)
Nincs bajom a Dominóval csak qrva drágák a percdíjak. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Remélem 30-án minél többen eljöttök!

reméljük nem fog ömleni az esõ :)