Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2007. április 28. - 20:47

meglátom lesz-e idõm, most teszkózom 1000rel..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. április 28. - 20:47

Viszont elkövettünk egy végzetes hibát!!
El kellet volna kérni a telefonszámát!!! Vicc nélkül.
Mx kösze a DVD-ket.+1szer
El kellet volna kérni a telefonszámát!!! Vicc nélkül.
Mx kösze a DVD-ket.+1szer
Írta 2007. április 28. - 20:40

Örök hálám. Majd valamikor felmegyek értük. Addig nézegesd õket te is.Mx elhoztam a cd/dvd-ket kicsit megizzadtak, de asszem élvezték az utat :lol1:

Írta 2007. április 28. - 20:22

mivel Leslie most egy darabig nem lesz fórum közelben, ezért írom, hogy azt a r*hadt k*rva életbe, ugye elmentünk HOtmaattal még a törökbálinti kilátó felé(ezzel még nem is volt semmi gond), majd haza mindenki, 44kor megy a vonat törökbálintról, 45re értem oda, még cincogott a sin... 
na mindegy azért jó volt, mert talenttel jöttem haza, a képek is meglesznek, csak próbálom összeszedni magam...
de megérte elmenni, nagyon nagy élmény volt, nem csak a cézár sali, meg RÉTES, hanem a sok mászás, meg a szívás hüvösvölgyben (asszem), ahol majdnem Sunset segített felcipelni a bringámat.
jó volt a lejtõzés a nem túl heves hátsófékemmel, jó volt kipróbálni Hotmaat bringáját a reptéren.
A csajszit azért szólítottam meg, mert rohadt erõs volt és meghívtam a 24 órás verseny a csapatba, hátha eljön és mehetünk vegyesben, ha nem meggondolná magát sem történik semmi, egy próbát megért.
Mx elhoztam a cd/dvd-ket kicsit megizzadtak, de asszem élvezték az utat :lol1:

na mindegy azért jó volt, mert talenttel jöttem haza, a képek is meglesznek, csak próbálom összeszedni magam...

de megérte elmenni, nagyon nagy élmény volt, nem csak a cézár sali, meg RÉTES, hanem a sok mászás, meg a szívás hüvösvölgyben (asszem), ahol majdnem Sunset segített felcipelni a bringámat.
jó volt a lejtõzés a nem túl heves hátsófékemmel, jó volt kipróbálni Hotmaat bringáját a reptéren.
A csajszit azért szólítottam meg, mert rohadt erõs volt és meghívtam a 24 órás verseny a csapatba, hátha eljön és mehetünk vegyesben, ha nem meggondolná magát sem történik semmi, egy próbát megért.

Mx elhoztam a cd/dvd-ket kicsit megizzadtak, de asszem élvezték az utat :lol1:

Írta 2007. április 28. - 20:02

Hát errõl lemaradtál, méghozzá nem is akrámirõl illetve akárkirõl. Mászunk fel Janihegyre és egy gyönyörü lányzó elhúz melletünk egybõl gyorsítottunk asztán kicsit beszélgettünk vele fent.
Írta 2007. április 28. - 19:13

Történt valami a János hegyen visszafelé, amirõl lemaradtam??
)
Egyébként köszi a mai tekergést, jó volt a társaság is, útvonal is (a végén 3H-n a szivatás is). Távot nem tudok, nem mértem.
B

Egyébként köszi a mai tekergést, jó volt a társaság is, útvonal is (a végén 3H-n a szivatás is). Távot nem tudok, nem mértem.
B
Na ez is megvolt nekem 85.4km lett a vége és 04:19:58 a tekert idõ. Nagyon jó volt föleg az a csinos biciklis lányzó tetszett:)
Írta 2007. április 28. - 19:11

Kicsit elpilledtem. És a lábam is valahogy elnehezedett nem is értem miért

Írta 2007. április 28. - 19:09

Nagyon helyes.Szerintem nem van, de azt igérte, hogy felreggel forumra és jelentkezni fog

Írta 2007. április 28. - 18:58

Szerintem nem van, de azt igérte, hogy felreggel forumra és jelentkezni fog

Írta 2007. április 28. - 18:58

Írta 2007. április 28. - 18:53

Na ez is megvolt nekem 85.4km lett a vége és 04:19:58 a tekert idõ. Nagyon jó volt föleg az a csinos biciklis lányzó tetszett:)
Írta 2007. április 28. - 17:36

Aki ma a nyelvvizsgásokért izgult az sok emberért tette, mert RG-n és rajtam kívül még Loor is ott volt. Reméljük mindenkinek meglesz.
Írta 2007. április 28. - 08:02

de 9:28kor, csak szeretek elõbb érkezni mindenhova, meg vonatokat nézni stb...
de attól függetlenül, hogy beírtam, hogy meg kellene keresni a cuccaimat, fel sem álltam a székbõl, inkább írtam imélt, meg megnéztem nem-e jelölt valaki ismerõsnek...
de attól függetlenül, hogy beírtam, hogy meg kellene keresni a cuccaimat, fel sem álltam a székbõl, inkább írtam imélt, meg megnéztem nem-e jelölt valaki ismerõsnek...

Írta 2007. április 28. - 07:58

Írta 2007. április 28. - 07:56

mivel mindketten forumfüggõ vagyunk 
minnyá indulok a vonathoz, csak még keresem a nyereménymezemet a kesztyûmet és a kendõmet. ja meg kenek egy kis olajat a láncra meg begurulok a benzinkútra és keményre fújom a kerekemet, mert manuálisan nem igazán ment...

minnyá indulok a vonathoz, csak még keresem a nyereménymezemet a kesztyûmet és a kendõmet. ja meg kenek egy kis olajat a láncra meg begurulok a benzinkútra és keményre fújom a kerekemet, mert manuálisan nem igazán ment...

Írta 2007. április 28. - 07:43

Szilárd banyek kora reggel itt függözünk ez már beteges

Írta 2007. április 28. - 07:09

keddtõl igérték 
oké Atee, akkor 10 turul, de vigyél magaddal vkit, aki számolja
kellene valamit ennem, jó, hogy semmi nincs itthon, csak párolt zödség

oké Atee, akkor 10 turul, de vigyél magaddal vkit, aki számolja

kellene valamit ennem, jó, hogy semmi nincs itthon, csak párolt zödség

Írta 2007. április 28. - 06:15

Na én már ilyen korán fent vagyok. Sõt már másfél órája
Vittem ki anyuékat a reptérre.
Már nagyon várom a mai túrát. Remélem nem fog esni az esõ.

Vittem ki anyuékat a reptérre.
Már nagyon várom a mai túrát. Remélem nem fog esni az esõ.
Írta 2007. április 27. - 23:02

Inkább 10 és nem kell Tatára mennem.:paker:Atee!
osztoznod kell a tekerésünkben, amennyivel kevesebbet mész, annyivel kevesebbet kell másznod, csak, hogy az arányok meglegyenek...
mondjuk 8 turul és egy tata oda vissza
GT-Atee
Írta 2007. április 27. - 22:19

Atee!
osztoznod kell a tekerésünkben, amennyivel kevesebbet mész, annyivel kevesebbet kell másznod, csak, hogy az arányok meglegyenek...