Azt meg még kitalálom mi módom küldöm át, mert nem két sor
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2007. május 02. - 19:58
Azt meg még kitalálom mi módom küldöm át, mert nem két sor
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...
Írta 2007. május 02. - 19:55
az gáz???
Elton John - I'm Still Standin' címû száma megvan valakinek??
és elküldené nekem msnen, vagy valahogy??
Írta 2007. május 02. - 19:51
Csak ritkán állok ki. Amúgy bal térdem fáj elég régóta.Mx bocsi de kölcsön nem adhatom, apu naponta használja. De ha kell scennelek neked gyakorlatsort, csak tudastd velem pontosan hol fájsz és mióta (amúgy te kiszoktál állni terepen husszú lejtõknél?)
Az hogy ki szoktam állni az számít valamit vagy csak úgy kérdezted?
Írta 2007. május 02. - 19:49
Szia Loor !
Lehet hogy ismersz régebbrõl, régen CC-ztem és egy sárga-kék Peugeot-tal nyomultam.
Valami rámlik, de max csak látásból lehetsz ismerõs ...
Amúgy a könyv mellé erõsen ajánlott Bio Szelén és Bio Glükúz-amin-szulfát szedése.
Mx bocsi de kölcsön nem adhatom, apu naponta használja. De ha kell scennelek neked gyakorlatsort, csak tudastd velem pontosan hol fájsz és mióta (amúgy te kiszoktál állni terepen husszú lejtõknél?)
Írta 2007. május 02. - 19:41
Írta 2007. május 02. - 19:07
Nem is igaz RG, nem tévedtünk el. De ezt már megbeszéltük, ha nincs konkrét úticélod nem tévedhetsz el
Minden kedves TÉRD, CSUKLÓ, KÖNYÖK STB... FÁJÓS bicóstárs figyelmébe ajánlom: kiadták újra PETE EGOSCUE: FÁJDALOM NÉLKÜL c. könyvét (tescoban láttam a könyveknél minap). Ez egy nagyon hasznos kis könyv, különbözõ gyakorlatokat ír le amivel bizonyos fájdalmakat csillapítani/ megszüntetni lehet. Én szemályszerint is használtam már a könyvecskét, ugyanis egy régi sportsérülésem következtében a jobb csuklóm állandóan fájt.
Apu (akinek a térdével voltak évek óta gondok, de megtalálta ezt a könyvet és azóta már nincsenek problémái - megyjegyzés: nála annyira komoly volt a dolog, hogy mûtétgyanús volt-) a kezembe nyomta egyszer a könyvet. Aminek segítségével sikerült megszüntetnem.Szóval tényleg csak ajánlani tudom....
az elsõ részét nem tõlem hallottad még pár hónapja???
a második része kicsit olyan lett, mintha egy tv-shopos reklámot olvasnék... :lol1:
na mindegy, csak ennyit akartam.
Írta 2007. május 02. - 09:42
Szia Loor !Jó kis tekerés volt, köszi RG, hogy jöttél a "felderítõútra"
GM végre tudom ki vagy ...
Lehet hogy ismersz régebbrõl, régen CC-ztem és egy sárga-kék Peugeot-tal nyomultam.
Írta 2007. május 02. - 07:47
Minden kedves TÉRD, CSUKLÓ, KÖNYÖK STB... FÁJÓS bicóstárs figyelmébe ajánlom: kiadták újra PETE EGOSCUE: FÁJDALOM NÉLKÜL c. könyvét (tescoban láttam a könyveknél minap). Ez egy nagyon hasznos kis könyv, különbözõ gyakorlatokat ír le amivel bizonyos fájdalmakat csillapítani/ megszüntetni lehet. Én szemályszerint is használtam már a könyvecskét, ugyanis egy régi sportsérülésem következtében a jobb csuklóm állandóan fájt.
Apu (akinek a térdével voltak évek óta gondok, de megtalálta ezt a könyvet és azóta már nincsenek problémái - megyjegyzés: nála annyira komoly volt a dolog, hogy mûtétgyanús volt-) a kezembe nyomta egyszer a könyvet. Aminek segítségével sikerült megszüntetnem.Szóval tényleg csak ajánlani tudom....
Írta 2007. május 02. - 07:33
Írta 2007. május 01. - 22:00
Na-ná,hogy a miénk.:siema:úristen az milyen volt, az egész tekerésben az volt a legjobb....
persze visszaelõztek, de akkor is, az erkölcsi siker a miénk volt
Írta 2007. május 01. - 21:48
Köszönöm a felvilágosítást, igaz a kerítés le van szaggatva sok helyen...(gondolom vadak)leginkább telepített új erdõket, vagy tarvágások utáni sarjerdõket szokták bekeríteni hogy ne zabálják le a vadak a hajtásokat -mert akkor az életben nem lesz ott erdõ -
Ja és mielõtt elfelejtem:) Tessék válaszolni mán a privikre (akinek inge vagy magára
Írta 2007. május 01. - 21:34
leginkább telepített új erdõket, vagy tarvágások utáni sarjerdõket szokták bekeríteni hogy ne zabálják le a vadak a hajtásokat -mert akkor az életben nem lesz ott erdõ -Mindenfele tévejegtünk a Gerecsében (hála nekem egyszer eltévedünk
) pontosan merre azt, nem tom leírni. De jó volt Vértesszõlõs Tbánya között 40-45 el mentünk:).
Valaki nem tudja mért vannak körbe kerítve részek a Gerecsében?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 01. - 20:59
Én még mindig nem.
Amúgy merre voltatok?
Mindenfele tévejegtünk a Gerecsében (hála nekem egyszer eltévedünk
Valaki nem tudja mért vannak körbe kerítve részek a Gerecsében?
Írta 2007. május 01. - 20:46
A szöllõsi tényleg jó móka volt,nagyon élveztem amikor vissza elõztük a Zasztis suhancokat akik kinevettek mikor elmentek melletünk,jó volt látni a képüket mikor elsuhantunk melletük.:rofl:
úristen az milyen volt, az egész tekerésben az volt a legjobb....
persze visszaelõztek, de akkor is, az erkölcsi siker a miénk volt
Írta 2007. május 01. - 20:38
A szöllõsi tényleg jó móka volt,nagyon élveztem amikor vissza elõztük a Zasztis suhancokat akik kinevettek mikor elmentek melletünk,jó volt látni a képüket mikor elsuhantunk melletük.:rofl:Szilárd számításait GT-Atee egy telefon hívással keresztbehúzta, így nem tartott passzív pihenést, ehelyett 45 km-t ment 1:30alatt, sok gonosz heggyel...
de jó volt, megérte
Köszi Atee, jó móka volt kocsikat elõzni szõlõsön
Amúgy tényleg jó idõt mentünk a szél ellenére,piszok jól esett.:kupa_smie
Írta 2007. május 01. - 20:36
Én még mindig nem.Jó kis tekerés volt, köszi RG, hogy jöttél a "felderítõútra"
Amúgy merre voltatok?
Írta 2007. május 01. - 20:07
Írta 2007. május 01. - 19:24
Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen helyzetben. De jó érzés, hogy nem vagyok egyedül.
Úgy látszik akinek fáj a térde az még szakdogát is ír... én tegnap este besokalltam és kimentem a szomszédba a Városligetbe pár körre gõzt kiereszteni. Mán én is idegbajt kapok a dolgozattól, de még pár nap és kééééész. Aztán már "csak" egy államvizsga vagyogat és egyebek...
broáfff
B
Írta 2007. május 01. - 19:17
Ügyes vagy.
Én meg lassan a monitort ütöm. Már nagyon elegem van a szakdogából.:wallbange
B
Írta 2007. május 01. - 18:48
de jó volt, megérte
Köszi Atee, jó móka volt kocsikat elõzni szõlõsön

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére