Azt meg még kitalálom mi módom küldöm át, mert nem két sor

LooR said
Csak ritkán állok ki. Amúgy bal térdem fáj elég régóta.Mx bocsi de kölcsön nem adhatom, apu naponta használja. De ha kell scennelek neked gyakorlatsort, csak tudastd velem pontosan hol fájsz és mióta (amúgy te kiszoktál állni terepen husszú lejtõknél?)
GM said
Szia Loor !
Lehet hogy ismersz régebbrõl, régen CC-ztem és egy sárga-kék Peugeot-tal nyomultam.
LooR said
Nem is igaz RG, nem tévedtünk el. De ezt már megbeszéltük, ha nincs konkrét úticélod nem tévedhetsz el
Minden kedves TÉRD, CSUKLÓ, KÖNYÖK STB... FÁJÓS bicóstárs figyelmébe ajánlom: kiadták újra PETE EGOSCUE: FÁJDALOM NÉLKÜL c. könyvét (tescoban láttam a könyveknél minap). Ez egy nagyon hasznos kis könyv, különbözõ gyakorlatokat ír le amivel bizonyos fájdalmakat csillapítani/ megszüntetni lehet. Én szemályszerint is használtam már a könyvecskét, ugyanis egy régi sportsérülésem következtében a jobb csuklóm állandóan fájt.
Apu (akinek a térdével voltak évek óta gondok, de megtalálta ezt a könyvet és azóta már nincsenek problémái - megyjegyzés: nála annyira komoly volt a dolog, hogy mûtétgyanús volt-) a kezembe nyomta egyszer a könyvet. Aminek segítségével sikerült megszüntetnem.Szóval tényleg csak ajánlani tudom....
LooR said
Szia Loor !Jó kis tekerés volt, köszi RG, hogy jöttél a "felderítõútra"
GM végre tudom ki vagy ...
Kosina Szilárd said
Na-ná,hogy a miénk.:siema:úristen az milyen volt, az egész tekerésben az volt a legjobb....
persze visszaelõztek, de akkor is, az erkölcsi siker a miénk volt
Bikertigger said
Köszönöm a felvilágosítást, igaz a kerítés le van szaggatva sok helyen...(gondolom vadak)leginkább telepített új erdõket, vagy tarvágások utáni sarjerdõket szokták bekeríteni hogy ne zabálják le a vadak a hajtásokat -mert akkor az életben nem lesz ott erdõ -
LooR said
leginkább telepített új erdõket, vagy tarvágások utáni sarjerdõket szokták bekeríteni hogy ne zabálják le a vadak a hajtásokat -mert akkor az életben nem lesz ott erdõ -Mindenfele tévejegtünk a Gerecsében (hála nekem egyszer eltévedünk
) pontosan merre azt, nem tom leírni. De jó volt Vértesszõlõs Tbánya között 40-45 el mentünk:).
Valaki nem tudja mért vannak körbe kerítve részek a Gerecsében?
mxpro said
Én még mindig nem.
Amúgy merre voltatok?
GT_Atee said
A szöllõsi tényleg jó móka volt,nagyon élveztem amikor vissza elõztük a Zasztis suhancokat akik kinevettek mikor elmentek melletünk,jó volt látni a képüket mikor elsuhantunk melletük.:rofl:
Kosina Szilárd said
A szöllõsi tényleg jó móka volt,nagyon élveztem amikor vissza elõztük a Zasztis suhancokat akik kinevettek mikor elmentek melletünk,jó volt látni a képüket mikor elsuhantunk melletük.:rofl:Szilárd számításait GT-Atee egy telefon hívással keresztbehúzta, így nem tartott passzív pihenést, ehelyett 45 km-t ment 1:30alatt, sok gonosz heggyel...
de jó volt, megérte
Köszi Atee, jó móka volt kocsikat elõzni szõlõsön
Amúgy tényleg jó idõt mentünk a szél ellenére,piszok jól esett.:kupa_smie
LooR said
Én még mindig nem.Jó kis tekerés volt, köszi RG, hogy jöttél a "felderítõútra"
GM végre tudom ki vagy ...
Balage_ said
Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen helyzetben. De jó érzés, hogy nem vagyok egyedül.
Úgy látszik akinek fáj a térde az még szakdogát is ír... én tegnap este besokalltam és kimentem a szomszédba a Városligetbe pár körre gõzt kiereszteni. Mán én is idegbajt kapok a dolgozattól, de még pár nap és kééééész. Aztán már "csak" egy államvizsga vagyogat és egyebek...
broáfff
B
mxpro said
Ügyes vagy.
Én meg lassan a monitort ütöm. Már nagyon elegem van a szakdogából.:wallbange