Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Ez gyors volt akkor max péntekre keresek neked dolgot. (ne várj azonnali hatást szal egy két hétnek el kell telnie...) Majd mellékelek magyarázatot is,
Azt meg még kitalálom mi módom küldöm át, mert nem két sor :D
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én kiszoktam, ha nagyon meredek, pölö most buadi hg túrán is kiálltam.
az gáz???

Elton John - I'm Still Standin' címû száma megvan valakinek??
és elküldené nekem msnen, vagy valahogy?? :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

LooR said

Mx bocsi de kölcsön nem adhatom, apu naponta használja. De ha kell scennelek neked gyakorlatsort, csak tudastd velem pontosan hol fájsz és mióta (amúgy te kiszoktál állni terepen husszú lejtõknél?)

Csak ritkán állok ki. Amúgy bal térdem fáj elég régóta.
Az hogy ki szoktam állni az számít valamit vagy csak úgy kérdezted?

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

GM said

Szia Loor !

Lehet hogy ismersz régebbrõl, régen CC-ztem és egy sárga-kék Peugeot-tal nyomultam.

Valami rámlik, de max csak látásból lehetsz ismerõs ...

Amúgy a könyv mellé erõsen ajánlott Bio Szelén és Bio Glükúz-amin-szulfát szedése.

Mx bocsi de kölcsön nem adhatom, apu naponta használja. De ha kell scennelek neked gyakorlatsort, csak tudastd velem pontosan hol fájsz és mióta (amúgy te kiszoktál állni terepen husszú lejtõknél?)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Loor majd esetleg kölcsönkérhetem a könyvet valamikor egy pár napra? Kíváncsi vagyok. Ha tényleg jó akkor megveszem.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

LooR said

Nem is igaz RG, nem tévedtünk el. De ezt már megbeszéltük, ha nincs konkrét úticélod nem tévedhetsz el :P

Minden kedves TÉRD, CSUKLÓ, KÖNYÖK STB... FÁJÓS bicóstárs figyelmébe ajánlom: kiadták újra PETE EGOSCUE: FÁJDALOM NÉLKÜL c. könyvét (tescoban láttam a könyveknél minap). Ez egy nagyon hasznos kis könyv, különbözõ gyakorlatokat ír le amivel bizonyos fájdalmakat csillapítani/ megszüntetni lehet. Én szemályszerint is használtam már a könyvecskét, ugyanis egy régi sportsérülésem következtében a jobb csuklóm állandóan fájt.
Apu (akinek a térdével voltak évek óta gondok, de megtalálta ezt a könyvet és azóta már nincsenek problémái - megyjegyzés: nála annyira komoly volt a dolog, hogy mûtétgyanús volt-) a kezembe nyomta egyszer a könyvet. Aminek segítségével sikerült megszüntetnem.Szóval tényleg csak ajánlani tudom....

az elsõ részét nem tõlem hallottad még pár hónapja??? :o
a második része kicsit olyan lett, mintha egy tv-shopos reklámot olvasnék... :lol1:
na mindegy, csak ennyit akartam.

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

LooR said

Jó kis tekerés volt, köszi RG, hogy jöttél a "felderítõútra" :)
GM végre tudom ki vagy ...

Szia Loor !

Lehet hogy ismersz régebbrõl, régen CC-ztem és egy sárga-kék Peugeot-tal nyomultam.

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Nem is igaz RG, nem tévedtünk el. De ezt már megbeszéltük, ha nincs konkrét úticélod nem tévedhetsz el :P

Minden kedves TÉRD, CSUKLÓ, KÖNYÖK STB... FÁJÓS bicóstárs figyelmébe ajánlom: kiadták újra PETE EGOSCUE: FÁJDALOM NÉLKÜL c. könyvét (tescoban láttam a könyveknél minap). Ez egy nagyon hasznos kis könyv, különbözõ gyakorlatokat ír le amivel bizonyos fájdalmakat csillapítani/ megszüntetni lehet. Én szemályszerint is használtam már a könyvecskét, ugyanis egy régi sportsérülésem következtében a jobb csuklóm állandóan fájt.
Apu (akinek a térdével voltak évek óta gondok, de megtalálta ezt a könyvet és azóta már nincsenek problémái - megyjegyzés: nála annyira komoly volt a dolog, hogy mûtétgyanús volt-) a kezembe nyomta egyszer a könyvet. Aminek segítségével sikerült megszüntetnem.Szóval tényleg csak ajánlani tudom....

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Loor!azt írtad, 1szer tévedtünk el??hát szerintem az egész egy jó nagy eltévedés volt:Dés ha én nem vagyok ott, akkor még mindíg ott kõ/öröznél a Westel rádiótoronynál:pde tényleg jó volt.fõleg az a tigrisbukfenc, amit bedobtam ott szõlõs elõtt...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Kosina Szilárd said

úristen az milyen volt, az egész tekerésben az volt a legjobb.... :)
persze visszaelõztek, de akkor is, az erkölcsi siker a miénk volt :)

Na-ná,hogy a miénk.:siema:
GT-Atee

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Bikertigger said

leginkább telepített új erdõket, vagy tarvágások utáni sarjerdõket szokták bekeríteni hogy ne zabálják le a vadak a hajtásokat -mert akkor az életben nem lesz ott erdõ -

Köszönöm a felvilágosítást, igaz a kerítés le van szaggatva sok helyen...(gondolom vadak)

Ja és mielõtt elfelejtem:) Tessék válaszolni mán a privikre (akinek inge vagy magára :P)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

LooR said

Mindenfele tévejegtünk a Gerecsében (hála nekem egyszer eltévedünk :D) pontosan merre azt, nem tom leírni. De jó volt Vértesszõlõs Tbánya között 40-45 el mentünk:).

Valaki nem tudja mért vannak körbe kerítve részek a Gerecsében?

leginkább telepített új erdõket, vagy tarvágások utáni sarjerdõket szokták bekeríteni hogy ne zabálják le a vadak a hajtásokat -mert akkor az életben nem lesz ott erdõ -
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

mxpro said

Én még mindig nem.:(
Amúgy merre voltatok?

Mindenfele tévejegtünk a Gerecsében (hála nekem egyszer eltévedünk :D) pontosan merre azt, nem tom leírni. De jó volt Vértesszõlõs Tbánya között 40-45 el mentünk:).

Valaki nem tudja mért vannak körbe kerítve részek a Gerecsében?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

GT_Atee said

A szöllõsi tényleg jó móka volt,nagyon élveztem amikor vissza elõztük a Zasztis suhancokat akik kinevettek mikor elmentek melletünk,jó volt látni a képüket mikor elsuhantunk melletük.:rofl:

úristen az milyen volt, az egész tekerésben az volt a legjobb.... :)
persze visszaelõztek, de akkor is, az erkölcsi siker a miénk volt :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Kosina Szilárd said

Szilárd számításait GT-Atee egy telefon hívással keresztbehúzta, így nem tartott passzív pihenést, ehelyett 45 km-t ment 1:30alatt, sok gonosz heggyel... :)
de jó volt, megérte :)
Köszi Atee, jó móka volt kocsikat elõzni szõlõsön :)

A szöllõsi tényleg jó móka volt,nagyon élveztem amikor vissza elõztük a Zasztis suhancokat akik kinevettek mikor elmentek melletünk,jó volt látni a képüket mikor elsuhantunk melletük.:rofl:

Amúgy tényleg jó idõt mentünk a szél ellenére,piszok jól esett.:kupa_smie

GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

LooR said

Én még mindig nem.:(
Amúgy merre voltatok?

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Balage_ said

:) Úgy látszik akinek fáj a térde az még szakdogát is ír... én tegnap este besokalltam és kimentem a szomszédba a Városligetbe pár körre gõzt kiereszteni. Mán én is idegbajt kapok a dolgozattól, de még pár nap és kééééész. Aztán már "csak" egy államvizsga vagyogat és egyebek... :D broáfff
B

Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen helyzetben. De jó érzés, hogy nem vagyok egyedül.:)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

mxpro said

Ügyes vagy.
Én meg lassan a monitort ütöm. Már nagyon elegem van a szakdogából.:wallbange

:) Úgy látszik akinek fáj a térde az még szakdogát is ír... én tegnap este besokalltam és kimentem a szomszédba a Városligetbe pár körre gõzt kiereszteni. Mán én is idegbajt kapok a dolgozattól, de még pár nap és kééééész. Aztán már "csak" egy államvizsga vagyogat és egyebek... :D broáfff
B

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Szilárd számításait GT-Atee egy telefon hívással keresztbehúzta, így nem tartott passzív pihenést, ehelyett 45 km-t ment 1:30alatt, sok gonosz heggyel... :)
de jó volt, megérte :)
Köszi Atee, jó móka volt kocsikat elõzni szõlõsön :)