Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ez nekem magas:omég elolvasom párszor:Dhátha...:Dgõzöm sincs, soha nem is volt, mere van észak meg ilyenek...:o

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás

óóó tegnap milyet "felfedeztem":Delmentem erre-arra, megnéztem Vitány várat meg talán a Szép Ilonka-forrást, de nem biztos, de ez volt eddigi legszebb felfedezõ túrám:)valaki valamikor arrafelé?:)én a kék vonalka jelzésen mentem egy darabon, de vannak elég húzós szakaszok.aki még nem próbálta ki, feltétlen tegye meg!:D

A Szép Ilonka-forrástól indul egy kaptató és egy geodéziai mérõtoronyhoz visz.
/Piros karikán ÉK irányba, majd errõl DK-re/jobbra/ lekanyarodnia piros útra, ezen kb 1-1,5 km és lesz DNy/jobbra/ egy elágazás a piros háromszögre, ezen 150m és már ott is lehettek a Körtvélyes tetején /480méter magas/, ha a pirosra visszatérsz és tovább gurulsz, a terv úton jutsz ki./
Érdemes felmászni /SPD-vel külön élmény a vaslépcsõ/ a kilátás csodálatos !
Bár kb 1,5 éve voltam ott utoljára, országútival nem lenne lekem azon az úton menni.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
óóó tegnap milyet "felfedeztem":Delmentem erre-arra, megnéztem Vitány várat meg talán a Szép Ilonka-forrást, de nem biztos, de ez volt eddigi legszebb felfedezõ túrám:)valaki valamikor arrafelé?:)én a kék vonalka jelzésen mentem egy darabon, de vannak elég húzós szakaszok.aki még nem próbálta ki, feltétlen tegye meg!:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó sajnálom :o :D
majd máskor... :)
húúúúú ma megyünk a polgimesterhez cukrosszénsavas üdítõt inni, meg fornettit enni :lol1: (nem tudni mitõl hízik a diák:D)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Jaja,ma hoztam haza a telót is.Egy iszonyatsimán futó RS Judy TT.80mm úttal.Be is tettem már a vázba.Szóval hétvégén az elsõ kerék is meglesz!;)
Minden csupa zsír!Alakul a cicca!

Nosza,csak így tovább és nem is kellett egy hetet várni a válaszra mint azt Szilárd kolegánk felvezette.:cool2:
GT-Atee

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Alakul a gép?

Jaja,ma hoztam haza a telót is.Egy iszonyatsimán futó RS Judy TT.80mm úttal.Be is tettem már a vázba.Szóval hétvégén az elsõ kerék is meglesz!;)
Minden csupa zsír!Alakul a cicca!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mijaz, hogy nem ír senki?!?!?!?!?!?! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
akkor ne írjatok sokat jó, sõt kifejezetten keveset, nem akarok 1 hét múlva 5000 hszt visszaolvasni :P :D
persze váratlanul meg fogok jelenni, de még én sem tudom, hogy mikor, mennyi idõre és hány hsz-t fogok írni... :)
jók legyetek és jó szelet mindenkinek! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nálunk eltörölték az évvégi vizsgákat, tavaly volt utoljára... :)
meg ha lenne is, még korán lenne hozzá, június elsõ napjaiban szokott lenni... :)
((én többet szoktam rá tanulni, kidolgozom a tételeket és 1 héttel elõtte elkezdem olvasgatni hogy tudjam mirõl van szó :D))

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
nektek nincsenek most vizsgáitok?(Szilárd, LooR)nekem szerda, csüt, német magyar, de még nem sikerült ráhangolódnom a tanulásra:o
((2 nap alatt az éves anyagot:confused: ))
tegnap voltam sártekerni:Dnaggyon fini volt, aztán megint eltévedtem:ono problem.anyám meg egy koszos cigányhoz hasonlított:mad: ...
szóval én is szivesen mennék mostanság terepre!de én nem szoktam "zúzóst" tekerni...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Alakul a gép?

ez egy olyan kérdés volt, amire majd csak jövõhéten kapunk választ... :P
egyév múlva ilyenkor magyarérettségit fogok írni... húba*sza meg...
és héhány óra múlva (pontosan 7) itt lesz a cserediákom is :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Bevágtam 5 ugyanolyan hsz-t a kormányok,kormányszárak... topikba.:D

Alakul a gép?
GT-Atee

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Mindig is tudtuk, hogy ügyes gyerek vagy te :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem lenne, de idõm nem igen lesz... :)
valaki egy tandemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Ha valakinek jövõhéten kedve van egy zúzóst tekerni írjon vissza plz... szeretném elterelni gondolataim a jhéten, úgyhogy nagyrészt tekerni meg gyúrni fogok ...
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
holnap ilyenkor itt lesz cserediákom, szóval ez az utolsó hszeim egyike az elkövetkezendõ 1 hétben...
ma üzembe helyeztem egy densees extreme (teszkó gazdaságos) bicajt.
ez a profibb verzió, mert full vas hajtókar van rajta... kanti fékkel volt szerelve, ami annyit jelentett, hogy egy lemezbõl volt hajtva egy fékformájú valami, meghúztam rajta egy csavart és tekeredett el az egész :o
nagyon ilyesztõ volt.
az tényleg jó, mert elmondhatod, hogy olyan helyen élsz, ahol ilyen problémák vannak, nem pedig az, hogy a feletted lakó eláztatott és az 1 hetes tapéta alatt 1 liter víz áll ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nincs is szebb, mint amikor reggel hazamész a buliból még picit be vagy rugva vagy másnapos vagy és faterod azzal vár, hogy akkor most egész nap locsolórendszert szerelünk.
Brrrrrrrr

Egyszer feltétlen probáljátok ki ;)

Nincs is szebb mint fizikai munkát végezni másnaposan. Az emberrõl nem picit tud folyni a víz.

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
MX dolgozom lassan a cuccon amit ígértem ... nagyon lassan nem találom a scennelem telepítõ CDjét :D
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hotmaat a múltkor belinkeltél egy honlapot ahova az edzéseidet raktad fel. Még írtad is, hogy nyertél valamit. Belinkelnéd azt nekem megint? Nem akarom visszakeresni.

Megtaláltam már nem kell.