vbár ott nem sok országútis van, szóval nem irigyellek
Országút mindenhol van

vbár ott nem sok országútis van, szóval nem irigyellek
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
ja majdnem, de azért az Övé a 4 forgáspont etalon megoldása
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
ja majdnem, de azért az Övé a 4 forgáspont etalon megoldása:prosze: Élnék vele; ha AM setuppal érdekela Scott akkor kipróbálhatod az elvileg öregecske 1 forgáspontos mit tud
... bár azt nézem mintha a tied is inkább 1 forgáspontos rendszer lenne, nem? :chin:
...
Szóval:
Nem nyert a távelöl 100 hátul 120 azt mondták zavarni fog, hogy hátul többet mozog, de engem nem zavar teljesen jó így. Telót meg most vettem, tehát nagyon morcos lennék, ha újat kéne venni.
75-80? HEHE(röhög nagyon) Igen voltam annyi, de ha folytatom a tendenciát akkor pár hónapon belül 30 leszek. Most 69 vagyok87.5-rõl indultam.
Tartály meg olyat tud, hogy van benne egy szelep ami leúszik az aljára, ha nem egyenetlen a talaj és lezárja a tagot ami ezáltal nam pogozik, viszont ha éri egy ütés akkor egybõl megmoccan a tag. Ennyi kb és nekem be is jön, tényleg kevésbé pogozik.
Ha legközelebb talizunk szívesen odaadom kiprobálásra ha gondolod.
Beállításokra inkább útra gondoltam, de akkor gondolom 115/115 (mert Reba asszem nem tud 130at) és maraton gépet építettél; tetszik, lehet 1× kipróbálnám, kiváncsi vagyok az a gép hogy dolgozza el a talajegyenetlenségeket (súlyban úgyis kb 1 kategória lehetünk, 75-80kg)
.
Taghoz a tartály az mi célt is szolgál? Ill a hátsó sár/tagvédõ az gyári vagy házi? 1 ilyen nekem sem lenne rossz...
Mostanában nekem nem jelzett túrterheltséget. Meg is vagyok lepve.((a fórum éjjel kiürül, legalább nem lesz túlterhelt a szerver és tudsz olvasgatni
))
Ne csináld már Szilárd nem fogok tudni aludni az izgalomtól.Atee!
holnap, ha látlak reggel, adok valamit((nem mondom meg, hogy mit, meglepetés