Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2007. május 22. - 20:09

hú halljátok tegnap újfajta bringás stílussal ismerkedtem meg.egyik osztálytásrammal 20km-t tekertünk1.40 alatt:oés totál leszívta az agyam(a tempó is, meg hogy be nem állt a szája...)
so muszáj volt levezetni egy turullal.lefelé meg csak vitt és vitt a lendület, aztán 2 csávó meg rámüvölt, hogy nem zavar, hogy piros a lámpa?egyébként kicsit zavart, de most mit tegyek?
Mx! a porfestés most tervezési fázisban van;)
mehetek szombaton?:icon_mrgr
so muszáj volt levezetni egy turullal.lefelé meg csak vitt és vitt a lendület, aztán 2 csávó meg rámüvölt, hogy nem zavar, hogy piros a lámpa?egyébként kicsit zavart, de most mit tegyek?
Mx! a porfestés most tervezési fázisban van;)
mehetek szombaton?:icon_mrgr
Írta 2007. május 22. - 19:26

Hotmaat!
Vasárnap nem mész Szilvás marcira? Én sajna Kõszegre megyek túrázni a párommal és a fent maradó idõmben pedig a matek füzet felett fogok hûsölni. Mióta voltunk az utolsó túrán veletek én azóta jóformán bringán se ültem. Na jó volt két bejövetelem pestre és vissza, de azon kívül semmi.
Vasárnap nem mész Szilvás marcira? Én sajna Kõszegre megyek túrázni a párommal és a fent maradó idõmben pedig a matek füzet felett fogok hûsölni. Mióta voltunk az utolsó túrán veletek én azóta jóformán bringán se ültem. Na jó volt két bejövetelem pestre és vissza, de azon kívül semmi.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2007. május 22. - 19:24

akkor szombat???
mondjuk 10:14kor a törökbálinti vasútállomáson??
távban mennyi lenne?? ((100-110ig jó vagyok))
mondjuk 10:14kor a törökbálinti vasútállomáson??
távban mennyi lenne?? ((100-110ig jó vagyok))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. május 22. - 19:23

Tényleg hosszúhétvége
el is felejtettem
Így mégjobb.
Merre menjünk???? Velencei hegység körbetekerése esetleg?

Merre menjünk???? Velencei hegység körbetekerése esetleg?
Írta 2007. május 22. - 19:16

részemrõl okés, hosszúhétvége lesz úgyis.
Jelentkezem!
Jelentkezem!

Írta 2007. május 22. - 19:14

Na ma megint egész nap tanultam
és most kicsit pihizek és utánna folytatom szerintem megint éjszakába nyúló tanulás lesz. Holnap vizsga. Utálom a pénzügyet!!!
Hétvégére mondjuk szombatra nem szervezünk valamiféle tekergõzést????
Nagyon rámférne. Idejét se tudom mikor tudtam elszabadulni hosszabb útra.Mondjuk tegnap is voltunk éjszaka egy 13km-et Baluval, de ezek nem elégítik ki a tekerés utánni vágyam.

Hétvégére mondjuk szombatra nem szervezünk valamiféle tekergõzést????
Nagyon rámférne. Idejét se tudom mikor tudtam elszabadulni hosszabb útra.Mondjuk tegnap is voltunk éjszaka egy 13km-et Baluval, de ezek nem elégítik ki a tekerés utánni vágyam.
Írta 2007. május 22. - 18:43

jót tekertem, befigyelt egy 1órás észnélküli száguldozás.
Gt-Ateetól elmentem a kertvárosi körforgalomig, majd onnan fel az OMVhez a fõúton, mivel ott piros volt a lámoa dobtam egy jobbost és az ASG felé felmentem a temetõ mögé, elmentem a Grabofloornál, el a bányászkörtér mögött és utána el balra, majd megint és utána visszamentem a temetõ felé, majd el a népház elõtt, majd a felsõúton (asszem Táncsics) el egészen a turul moziig, majd az interspárnál ki a fõútra és fõúton fel a focipályáig/sporthotelig , a dombtetõn le balra és hazagurultam. 55percet mértem Ateetól és ez úgy 20-24 kmre saccolom a távot. ha tévednék jelezzétek légyszi
és tényleg megmelegedett a vizem
Gt-Ateetól elmentem a kertvárosi körforgalomig, majd onnan fel az OMVhez a fõúton, mivel ott piros volt a lámoa dobtam egy jobbost és az ASG felé felmentem a temetõ mögé, elmentem a Grabofloornál, el a bányászkörtér mögött és utána el balra, majd megint és utána visszamentem a temetõ felé, majd el a népház elõtt, majd a felsõúton (asszem Táncsics) el egészen a turul moziig, majd az interspárnál ki a fõútra és fõúton fel a focipályáig/sporthotelig , a dombtetõn le balra és hazagurultam. 55percet mértem Ateetól és ez úgy 20-24 kmre saccolom a távot. ha tévednék jelezzétek légyszi

és tényleg megmelegedett a vizem

Írta 2007. május 22. - 15:38

szóval Ateen kívül senki.
ok.
meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((meg fog melegedni a vizem
))
ok.
meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((meg fog melegedni a vizem

Írta 2007. május 21. - 21:14

ha valaki jönne, írja fel du. 4ig, hogy hol találkozzunk/honnan menjünk GT-Ateehoz

Írta 2007. május 21. - 21:09

Kosina Szilárd said
Aha,nekem így jó ha nekedis,többiek senki.?5kor a házatok elõtt??
GT-Atee
Írta 2007. május 21. - 20:43

5kor a házatok elõtt??

Írta 2007. május 21. - 20:41

MX-No Problem.
Szilárd-holnap csapatás,vagy aki még akar aszfaltot gyürni?
GT-Atee
Írta 2007. május 21. - 18:10

Atee bocs, de mégsem kell a váz.
RG egy idõben én is jobban szerettem a Vértest mint a Gerecsét, de ma már nem tudok különbséget tenni. Mindkettõben van valami jó. Hogy alakul a vázfestés projekt?
RG egy idõben én is jobban szerettem a Vértest mint a Gerecsét, de ma már nem tudok különbséget tenni. Mindkettõben van valami jó. Hogy alakul a vázfestés projekt?
Írta 2007. május 21. - 08:34

áááááááh de fáradt vagyok.... 
nem jó ez így, hogy most suliba kell menni, inkább aludni akarok még...
mindegy ez van, úgyis csak fél 4ig vagyok...
egyik osztálytársam beállt, de nagyon, rá úgy hatott az alkohol, hogy beindult minden fiúra és lányra... mondták neki, hogy jön ofö kussoljon, és erre csak annyit mondott, hogy Õ is jó lesz
a másik osztálytársam meg állítólag 8 olasz csávóval tengett lengett Pécsen, szóval jó volt, jó sok szaftos pletykát csináltak

nem jó ez így, hogy most suliba kell menni, inkább aludni akarok még...
mindegy ez van, úgyis csak fél 4ig vagyok...

egyik osztálytársam beállt, de nagyon, rá úgy hatott az alkohol, hogy beindult minden fiúra és lányra... mondták neki, hogy jön ofö kussoljon, és erre csak annyit mondott, hogy Õ is jó lesz

a másik osztálytársam meg állítólag 8 olasz csávóval tengett lengett Pécsen, szóval jó volt, jó sok szaftos pletykát csináltak

Írta 2007. május 20. - 22:46

na itthon vagyok...
jó móka volt.
képeket majd felteszem kép.tár.hura, mert lettek jó képek is
jó móka volt.

képeket majd felteszem kép.tár.hura, mert lettek jó képek is

Írta 2007. május 20. - 22:28

ridergirl20 said
Én szeretem is,ma délelött is tekertünk a bratyómmal egy kört benne amit szinte minden hétvégén megismétlünk.no megjártam a Vértest =D voltam Mátyás kútnál, szép volt, meg minden. láttam furi dolgokat...hát igen.a Vértes sokkal izgalmasabb mint a Gerecse.ezért fogom jobban szeretni:)szeressétek Ti is!
GT-Atee
Írta 2007. május 20. - 21:03

no megjártam a Vértest =D voltam Mátyás kútnál, szép volt, meg minden. láttam furi dolgokat...hát igen.a Vértes sokkal izgalmasabb mint a Gerecse.ezért fogom jobban szeretni:)szeressétek Ti is!

Írta 2007. május 20. - 11:30

Hotmaat said
Kaptam szüleimtõl Passau-Bécs utvonalról bringatérképet
Remélem bírtok németül, mert én nem
Teljes mpértékben lefordíthatom. nem vagyok belõle penge, de letudom a lényeget fordítani, ami nektek lényeges!!!!!
Tegnapi nap itt a faluba nagyon király volt.Idén volt az elsõ,hogy nem engedték be a kocsikat és nagyon jó lehetett ígx közlekedni. Voltak azért meglepõ dolgok, mikor dugó alakult ki a gyalogosok között is. Kb 3-tól vettük célba a falut és felmértük a terepen 9-ed magunkkal. Nagyon sokan voltak és iszonyatosan jó idõ volt. Én már kétszer leégtem idén,de a tegnapi napsûtést érzem a kezemen. A ténylegeslétszámot nem tudom,hogy mennien voltak,de ami a legdurvább volt, hogy egyszerre 4 csuklósbusz érkezett egymás után, mert az Etelén nem fértek fel az amúgy 1 expressz buszra. Ismmerõsünk jött ezzel és õ mondta,hogy a szemem kikerekedett mikor meglátta, hogy az Etyeki megállóba kb 300-an tömörülnek az 1 buszra. De hála a kedves Volánbusznak indított mentesítõjáratot és így mindenki el tudott jönni.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Írta 2007. május 20. - 11:07

Hotmaat said
Nincs új vázam, csak RG-nek tetszik a színe.Új vázad van vagy valami?

Írta 2007. május 20. - 11:01