13-14-én lesz a szóbelim. Úgyhogy tanulok ezerrel. De ezért egy kis tekerés néha belefér.Szióka!na megint itt vagyok!véééggreee!sikerült megjavitattni a gépem!
Mx!amúgy mikor lesz a szóbelid?-és igen,bepotolhatjuk a tekerést!

13-14-én lesz a szóbelim. Úgyhogy tanulok ezerrel. De ezért egy kis tekerés néha belefér.Szióka!na megint itt vagyok!véééggreee!sikerült megjavitattni a gépem!
Mx!amúgy mikor lesz a szóbelid?-és igen,bepotolhatjuk a tekerést!
Köszönöm. Egyelõre egy jó tekeréssel ünnepeltem. A többi majd a szóbeli után. De akkor nagyon.:matahara:
Ha ráérsz majd akkor majd szólj, és bepótolhatnánk a múltkorelmaradt tekerést.
Az álom egyszer vagy megvalósul v. szertefoszlik!nem gyenge, de én lenyomom
![]()
(az álmaimban)
Aki 24 óráson soloban második az nem mehet gyengén.Kuchta Atiról annyit hallottam, hogy Õ egy állat, szóval nem meglepõ....
Na-ná,hogy kell,elõre is köszi szépen.Hali.
A múlt héten kerestem egy képet a szekrényembe, és találtam egy olyat is amin szerintem, te is rajta vagy a bátyáddal együtt. Schwinn Csepelel nyomtátok azt hiszem, hogy full LX szereléssel 1993-4-5 körül.
A kép nem túl jó, de ha kell elküdöm e-mail-ben.
Tegnap egy marhajót tekertem Kukta Ati-val,egy mátyáskút kört tekertünk 1óra 30prec alatt háztól-házig(46km)nem semmi volt,alig bírtam néhány helyen tartani vele a tempót,úgy megy mint egy állat.
hülye....Ma majdnem sípolt.
...
Neked pittyegne? És nekem? Ma majdnem sípolt.hamarabb megértettem a matekot, mint gondoltam és elmentem turulozni, 1x felmentem lejöttem, találkoztam Mx-szel, és egy dologra rájöttem, pulzusmérõm soha nem lesz, nem tudnám hallgatni a pittyegést, meg nekem örökké pittyegne, hogy magas a pulzusom
Üdv wiloz,én hasonlóképpen Szilárd kolegánkhoz többnyire aszfalt nyûvõ vagyok a környéket járva minden felé,sokszor Szilárdal eggyütt.
Miért nem kerülted ki a lámpákat?
Miért nem kerülted ki a lámpákat?nekem végül is mind1:Dcsak fokozott rendõri ellenõrnés volt, és az ilyenér megbûntethetnek:ougyebár.de rohadt idegesítõ volt ám ott állni és várni, amikor "ketyeg" az óra...
RG!
Piros,sárga,vagy zöld...nem mindegy melyik alatt mész át?