1 óra 45 perc alatt nyomtam le a Tatabánya-Környe-Kömlõd-Dad-Bokod-Környe-Tatabánya kört...
nem tudom, szerintem elég szar, vagyis annak érzem...
hülye szél betett..
Pedig arra nincs is sok piros lámpa!
1 óra 45 perc alatt nyomtam le a Tatabánya-Környe-Kömlõd-Dad-Bokod-Környe-Tatabánya kört...
nem tudom, szerintem elég szar, vagyis annak érzem...
hülye szél betett..
Hotmaattel pedig felhívatjuk az ÖBB-t.
Hívom én. Legyen munkamegosztás. Hotmaattel pedig felhívatjuk az ÖBB-t.még nem, mert nem voltam biztos a dátumban, így csúszik holnapra..
hívod gysevet, vagy azt is hívjam??
az okmányirodától egészen az árpádhotel sarkáig húzódik ez a csatornafedél hálózat, elõször csak a járda közepén, majd a kínai bolttól a járda két szélénMég mindig nem értem,hol van ez a csatornafedél?
És miért zavarja a népet?
Nem én arra gondoltam,hogy ha szóváltásra kerül a sor éreztetni vele,hogy nekünk nem csak a lábunk erõs ha kell a karunk is és fõleg az eszünket használva kerekedjünk felül rajtuk.Amúgy agresszívan le kell ordítani a fejüket mint egy vadállat,ez álltalában nekem bejön,ki kell használni testi adottságainkat és nem kell azért megilyedni mert valaki kopasz meg nagy autója van,azokban ugyis annyi a refleksz mint a döglött lóban.kacsázzak, mint egy részeg az út közepén??? szoktam
De ami a legfontosabb nem szabad hagyni,hogy ezeket kihozzák belõlünk és akkor használjuk ezeket mikor tényleg egy tuskóval van dolgunk és nem bírjuk ki,hogy visszaszoljunk.