Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Hotmaat nekem is volt hasonló tekerés közben. Egy pillanatra megmerevedett a lábam aztán onnan sehova. Eléggé fájt. Igaz nekem a térdem volt a bûnös. Szerintem a squasht inkább hagyd ki és pihentesd, nehogy komolyabb baj legyen belõle!

Rg nekem is van már. Tegnap elmentem érte.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Persze, persze, jó magyarázat arra hogy hogy tûntetek el a lánnyal a bokorban :D

Hát akkor úgy nézem ebbõl nem nagyon lesz 24 órás, ha mégis szóljatok!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Mi, 24órásra kéne még egy ember? :D
Beférnék? :)
Sátor, fejlámpa, hálózsák, mindenem van :D

Most 5-en vunk, de van Balu akit kérdeztem még annó, csak még nem válaszolt, meg Szilárd kérdezte Ateet na most ha õk nem jönnének akkor szívesen látunk.

Skacok olyan történt velem tegnap éjszaka:
Voltunk bulizni. Szitu:
Fut felém egy lányzó, felkapom megpördülök vele, majd érzem, hogy valami elromlott a lábamban és konkrétan összeestem lánnyal együtt, be egy bokorba.
Utánna nem tudtam járni, még most is elég nehezen megy. Valami becsípõdött a ball lábamban.
Olyan mintha begörcsölt volna, de nem tudtam kinyújtani. Pedig vagy fél órát nyújtottam. Majd be is xartam a fájdalomtól.
Most bekentem ilyen izomlazítóval, azt várom hogy mi lesz, mert holnapra van squash pálya foglalva, tehát addigra mozgóképesnek kéne lennem.

Láttatok már ilyet?!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
volt 14-én turul kupa?????????????
miért nem indultam rajta????? wááááááááááááá nem hiszem el, jó móka lett volna pedig...
teló témán majd ausztria után gondolkodom el, lehet sznobság, de rst-t nem szeretnék, és ha valóban nem lehet bele csak rst-t tenni, akkor inkább lecserélem, egyszer úgyis meg kellene lépni, ha nem most, akkor jövõre, vagy két év múlva...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hát ha nem találok magamnak valakit akivel tudok menni akkor szerintem maradok itthon :( mert egyedül nem az igazi.

Megyünk kb túrázós tempóban DM középtáv pályabjárásra... jössz?

Szilárd, RST Omegával jól jársz, az egész korrekt.

Mi, 24órásra kéne még egy ember? :D
Beférnék? :)
Sátor, fejlámpa, hálózsák, mindenem van :D

szerk: RG, az díj és nem túl drága a nevezés.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
vegyél valami kox kormánylámpát, fejlámpát adok, sátor lesz, tavaly is volt, hálózsák nem olyan drága, nevezési díj 25000/CSAPAT, szal úgy 5 ropi...
((lámpára érdemes költeni))

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

RG:
Akkor most te jövöl velünk 24 órásra?
Mert akkor már vagyunk 5-en
RG, Szilárd, Mx, Balage_, Hotmaat

És akkor még találunk 1 embert és megvan a csapat.
Idén egyébként 25000Ft a csapat nevezés.
Szerintem ha hazajövünk Passauból azt is el kéne intézni.

jövöl.:Dgern!((Mx tudod mim van?nyelvvizsga bizi :)))
nincs is annál nagyobb öröm, mint veletek felállni a dobogó tetejére:)de azért van 1-2 apróság, pl nincs hálózsákom, se sátram..., Geld az remélhetõleg lesz, de nem sok ez a nevezési díly?mit kapunk mi ezért?

mi lesz Esztergomban??

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
múltkor is anélkül volt...
jól mutat az íróasztalán, szépen karcok nélkül :D:D
ma nézegettem a bicóm és egy csomó felcsapódott bogár tetemet láttam rajta, olyan volt mint a kocsink... :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma tekertem délután egy lazítós Tatát arra még futotta az idõmbõl,jó meleg volt és fincsi szél hazafele mikor látam RG-t Tata felé húzni na persze,hogy bukó nélkül. Ja holnap lehet jön Kuchta Ati is tekerni.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
igen, azt mondta rst-t bármilyent beletesz... de rst-k háát hogy is mondjam nem sok jót hallottam róluk és egyszer úgyis meg kellene lépni...
((most is rst van benne))

((begurulok a neuzerbe is, nehogy Levi csak arra játszon, hogy vegyek nála egy vázat...))
csomi tartó 3600ért volt, volt nálam 5000ezer, 2 pár fékbetétet adott 2600ért, ricsiket. majd holnap a hervisben lesek valamit...
de az is lehet, hogy leszedek egyet egy bicóról, úgyis van egy csomó a házunkban, amit 5 éve nem használtak :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Akkor szombaton senki nem jön Esztergomba? Vonattal akartam menni, de elég szar idõpontokban indulnak. Buszra felengednek bringával?

Buszra biztos nem. max ha szétszeded.

bassza meg, új vázat kell vennem....
bementem ma Leventéhez, mondom neki, hogy milyen lehetõségem van teló vásárlás elõtt 1"os vázzal, azt mondja vegyek új vázat.. mondom szuper, eljöttem...

De azért csomagtartót vettél? Biztos meg lehet oldani, hogy 1"-os vázba tudjál telót rakni. Elvégre a tiedben is van, tehát gyártanak olyan telót aminek 1"-os a nyaka. Csak utána kell járni, vagy ügyeskedni kell.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor szombaton senki nem jön Esztergomba? Vonattal akartam menni, de elég szar idõpontokban indulnak. Buszra felengednek bringával?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
bassza meg, új vázat kell vennem.... :(
bementem ma Leventéhez, mondom neki, hogy milyen lehetõségem van teló vásárlás elõtt 1"os vázzal, azt mondja vegyek új vázat.. mondom szuper, eljöttem...
:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mér???
mp3 lejátszó a táskába, füles a fülbe, neten vannak programok, amivel be lehet gyorsítani a zenéket, bedobsz rajtnál 2 zselét, oszt végig nyomod és megnyered.... :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hát ha nem találok magamnak valakit akivel tudok menni akkor szerintem maradok itthon :( mert egyedül nem az igazi.

Majd amikor célba érsz akkor tapsolsz magadnak.:D

Más: Meg kéne beszélni, hogy mit kell magunkkal vinni ausztriába. Én csak a héten tudok vásárolni. Hotmaat te hozol gázfõzõt ha jól tudom. Vannak hozzá edények is?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
majd szurkolok a hûs szobából...
vagyis forró, mer' a panel ilyenkor nehezen nevezhetõ hûsnek....

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

kõszeg a mega nehéz mega köves maraton?
igaziból nem sok....

Hát ezt most nem tom. De nincsenek nagy távok. :D
Meg én kifejezetten szeressem a nehéz terepet mint tudjátok :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én nem megyek. Szoboszlón fogom a fájós tagjaimat áztatni.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kõszeg a mega nehéz mega köves maraton?
igaziból nem sok....