én a bokámmal, térdemmel és tenyereimmel "védtem" és én kaptam helyette (

gond: tegnap sikerült eltaknyolnom:(...
mondjátok hogy béna vagyok!:ode nagyon
szerdára Duna-kört terveztünk Szilárddal és Atee-val
Mi a gond? Egyébként mi lesz szerdán?jajj:(asszem le kellene mondanom a szerdát...:(valaki tud kölcsön adni egy mankót?=D
Gratula,szerencséje van.
Alábbiakban sem azt akartam kifejteni hogy úgyse lesz meg ezért hagyjuk a picsába,csak szerintem kicsit nagyra lett fúja a léggömb és túlságosan ki lett hangsúlyozva hogy KINEK a bringáját vitték el.Ha meglesz az a bringa meglesz,ha nem nem.
és nemutolsó sórban megjegyezném hogy nekem is MINDENEM a bringa!Lásd 3 is van és készül a 4. is lassacskán ami egy fixi lesz tatabányán mászkálósnak.
Hogy egy kis lelkesítést is írjak:
Tudjátok Edit öccsének nyár végén ellopták a bringáját egy Hardy volt. Na most, már mindenki letett róla, és ekkor pár napja hívták a srácot a rendõrségtõl, hogy meglett a cangája!!!! Hoppá !!! Egy razzia alkalmával találták meg és teljesen sértetlenül visszakapta.
Na az milyen? Ilyenkor elhiszi az ember, hogy vannak még csodák.
Egyszerû a megoldás mindenki hordjon a derekán 3kg-s Kryptonite láncot és ne hagyja sehol se lezáratlanul!Akkor összedobunk egy gépet az Elnökúrnak?Van egy 24küllõs hátsó kerekem!
úristen de nagy az üzenõfal, vagyis most más a neve, de akkor is...
annyira várom már a vasárnapot, elsõ hosszútávú tekerésem országúton túrazsák nélkül....
Gázlóhoz meg hajrá mindenkinek!!
ez a gyûjtés sztem elég meredek
ha az enyémet ellopják, akkor nekem ki gyûjt újra??? senki... ja nem én gürcölök érte a tescoban. no meg egy fél millás gépet nem teszek le akárhol...
lehet kicsit kemény lett a véleményem, sorry.
mondjuk a tálalás is érdekes, lehet ezért lesz bennem fura érzés, amikor toxictom hszét látom...
meg aki hallgat az is bûnös??
eddig hallgattam a témában, lehet itt van az ágyam mellett a vas, úgyis törött a vázam...
na jó ilyennel nem viccelek.
bocsesz
Edit!
a vasat szerintem szétkapták, a vázat átfestették és hadmenjen, lett valakinek olcsón két bicója(az alkatrészek átvándoroltak egy másikra), mert valljuk be felirat nélkül nem ismerek fel egy bicót, alvázszámot meg nem nézegetek....
ezért kell szakadt, de mûködõképes mobillal járni.