Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

HOtmaat!
milyen volt bükk?

Nagyon jó volt. Mondjuk volt egy defektem aminek annyira nem örültem, mert amig szereltem mindenki visszaelõzött akit addig leelõztem. Brrrrr meg a végén minimal eltévedtem, mondjuk ott max 1 percet dobtam el. :D Összeségében eddig ez volt idén a legjobb verseny.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mert ahhoz GYENGE vagyok :D
és pofa szél volt...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

ma egy quad mögött mentem tatáig ::D:D:D:D
tök zsír volt :)

De miért nem elötte? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ma egy quad mögött mentem tatáig ::D:D:D:D
tök zsír volt :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
HOtmaat!
milyen volt bükk?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Rg neve Kiss Marina, nem Marian ;)

24H nevezést elírták.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rg neve Kiss Marina, nem Marian ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
muszáj nyomni, kell ez+az az új váz mellé, no meg a sítáborom elsõ részletét ki kell csengetnem... :)

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Tescoba melózól? hmm...majdnem kolléga:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jövõhéten is melózom... hétfõtõl szombatig a teszkóban (szombaton is) minden délután pakolom az EPO-s szõlõt :D
jó az avatarod SchnellTamás... ;)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Új avatarom van! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

ilyenkor a rendörség tehetetlen.

A rendõrség a legtöbbszõr tehetetlen!/b*sznak dolgozni.Amikor meg dolgoznak,engem b*szogatnak hogy miért mentem át a piroson,meg miért kapaszkodok mindenbe ami útba esik :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

esetleg nem lehet kölcsönözni õket?

Megbeszélhetjük ;) Ha tényleg érdekel írj privit, de csak vasárnap este tudok majd válaszolni, mert most elmegyek Bükk maratonra.

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

Hát ha teljesen biztos lennék: Van pár szállítmányozós haverom akik 120kg körül vannak meg 2m magasak és kopaszok na velük felkeresném öket és megprobálnám "meggyözni", hogy nagyon szeretném visszakapni a bringámat.

Szerintem más megoldás nincs, hisz mindanyian tudjuk, hogy ilyenkor a rendörség tehetetlen.

Sok sikert

esetleg nem lehet kölcsönözni õket?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hát köszi Szláj!!! Most pakoltam be a kocsit, 1 körül indulok.
A térdem nagyon szar szerdán már jól volt, csak szabin voltam és rátekertem egy 100-ast, na azóta megint szétvan. MOst éppen jeges borogatás van rajtuk.
Remélem bírni fogom a közép távot. Mondjuk írtam a Bükk marci topickjába, hogy ha valakit érdekel szívesen elcserélem rövidtávra. Még ebben bízok.

Hát valamivel növeszteni kell azt a szöllõt:D Vajon a tecsós szöllõ doppingnak minösül? HEHE Ja meg az jutott eszembe dopping ügyben, hogy akkor mi van, hogy ha mondjuk a bringás elszív egy füves cigit és azt mutatják ki? Az is dopping, vagy olyankor csak szimplán elvisznek a rendörök?

rajta van a listán.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Tomy bükkön ügyesen ám! ;)
térded megvan??
az milyen már, hogy a teszkós szõlõre csupa nagy betûvel rá van írva, hogy epo??? :D:D:D:D

Hát köszi Szláj!!! Most pakoltam be a kocsit, 1 körül indulok.
A térdem nagyon szar szerdán már jól volt, csak szabin voltam és rátekertem egy 100-ast, na azóta megint szétvan. MOst éppen jeges borogatás van rajtuk.
Remélem bírni fogom a közép távot. Mondjuk írtam a Bükk marci topickjába, hogy ha valakit érdekel szívesen elcserélem rövidtávra. Még ebben bízok.

Hát valamivel növeszteni kell azt a szöllõt:D Vajon a tecsós szöllõ doppingnak minösül? HEHE Ja meg az jutott eszembe dopping ügyben, hogy akkor mi van, hogy ha mondjuk a bringás elszív egy füves cigit és azt mutatják ki? Az is dopping, vagy olyankor csak szimplán elvisznek a rendörök?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

sziasztok

meg tudtam, ki lopta el a bicajt.tudom azt is hol lakik, de a zsaruk házkutatása nem járt eredménnyel.
ti mit tennétek a helyembe?

:(

Hát ha teljesen biztos lennék: Van pár szállítmányozós haverom akik 120kg körül vannak meg 2m magasak és kopaszok na velük felkeresném öket és megprobálnám "meggyözni", hogy nagyon szeretném visszakapni a bringámat.

Szerintem más megoldás nincs, hisz mindanyian tudjuk, hogy ilyenkor a rendörség tehetetlen.

Sok sikert

toxictom

toxictom

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
sziasztok

meg tudtam, ki lopta el a bicajt.tudom azt is hol lakik, de a zsaruk házkutatása nem járt eredménnyel.
ti mit tennétek a helyembe?

:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mi ez a pangás?
Tomy bükkön ügyesen ám! ;)
térded megvan??
az milyen már, hogy a teszkós szõlõre csupa nagy betûvel rá van írva, hogy epo??? :D:D:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tigger te esetleg erre a túrára?

kösz asszem nem
2 hónapja csak boltba jártam bringával , úgyhogy ez most nem nekem való
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való