Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

Nem hiszem, hogy egész este kint leszek. Sõt tuti nem. Szerintem az lesz, hogy kinézek, aztán elmegyek bulizni és hajnalban ha nem esik amikor megyek hazafele akkor benézek kicsit. :P

oké, de nem tudom ez mire volt a válasz :) én konkrétan a sárgummára gondoltam, hogy szeretném elkérni amit beszéltünk. remélem nem lesz rá szükség. köfi

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hy all.

Szláj persze hogy hozok neked!! Egy koala jó lesz?

Balalge: Nem hiszem, hogy egész este kint leszek. Sõt tuti nem. Szerintem az lesz, hogy kinézek, aztán elmegyek bulizni és hajnalban ha nem esik amikor megyek hazafele akkor benézek kicsit. :P

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A túl nagy biztos nem fenyeget, 130as úton asszem a túl kicsi sem, rámérek holnap.
3 lábú miniszléket viszek, de azt fotózáskor használni is fogom :D

Sütit?... Hmm, meg kéne húgomat fûzni hogy gyártson :D

Jajj, teészámokat én is kérexépen, enyém adataimnál...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
még valami: házi sütit ki hoz??? :P

Hotmaat: még a 2 medúzát plíííz, a törékenyet viszem cserébe :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Õõõ, vázat befogós a tartó? Mert akkor 90% hogy azzal nem lesz a Scottocskám kompatibilis...

Nem váz befogós. Az elsõ kereket ki kell szedni és azt fogja. Ha nem túl nagy a tengelytávod vagy túl kicsi akkor ne lesz vele gond.

Ami kérés lenne, az ugye Hotmaat a sasszem éjjelre, ill. valaki/k ülõalkalmatosságot.

2 db kemping széket meg egy 3 lábú horgász széket viszek. Ha kell még pokrócot lehet vinni.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Számot elküldtem Szilárdnak és verza.
Hát, én viszek elõszöris bicziklit :), meg szerszámos pakkot. Ide jön még a lámpa, elem/akksi, pótbelsõ, folt, mûhelypumpa. Aztán ruha - bringázni, meg lenni. Számítok hûvösre éjjel, így lesz többféle... Kaja: részben könnyû energiapótló alkalmatosságok-csokik, energiaszelet, stb. ill "tartósabb" kaják zacskós tészták, virsli, fölvágott, stb formájában. Lötty is lesz - izó, üdítõ, teafilter, instant kvpor. Aztán hálózsák, éjjelre világítós párna :D
Úristen, ezt a sok cuucot, nyaralásra nem viszek ennyit.
Ami kérés lenne, az ugye Hotmaat a sasszem éjjelre, ill. valaki/k ülõalkalmatosságot. Hõsugárzót viszem, meg szétnézek még mûhelyben, hátha akad még valami okosság.
Már csak erõnlétet kéne szerezni... ehh.... a legfontosabb
B

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Olyan hátsó lámpát tudok aminek a tartója letört; az arésze van meg amivel rá kéne csíptetni. Így szoktam szíjjjra rakni, fejlámpáéra, vagy akármire. Merevfarún a 3 tartóletörés után megúntam a lámpákat és ilyenbõl van 3 :D.

Õõõ, vázat befogós a tartó? Mert akkor 90% hogy azzal nem lesz a Scottocskám kompatibilis...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma én megse próbáltam elmenni tekerni,tuti Szilárd helyzetébe kerültem volna,inább csili-vilibe vágtam a paripát(a nap fénye feketelyuk hozzá képest).
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Na végre nethez jutottam. Pesten vagyok koliban azért nem tudok bringázni és azért nem válaszoltam az üzenetre sem. Holnap megpróbálok futni, ha nem esik.
Csapatsátorból szeritem nem kell tulzásba esni. Elég lesz egy meg a sörsáror, különben nem hiszem hogy elférnénk. Én viszek hajszárítót meg 2 kemping széket+egy kis horgászszéket, palackot, ruhát, belsõt, rengeteg foltot, szerszámokat,elosztót, elektromos hûtõtáskát.
Balázs ha te érsz ki korán akkor valakinek küld el a számod priviben hogy megtaláljunk, a hellyelkapcsolatban nekem csak annyi kérésem lenne, hogy Ádámtól minél messzebb.:)
Szilárd én hátsólámpát tudok kölcsönadni.
Ha valamit kihagytam, akkor írjátok meg.
Pite privi ment!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ja ma meg megáztattam Maggit :o
persze, hogy ma esett, amikor tekerni tudok. :(
folyt köv holnap :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mi is utálunk mert elhúzol a kengurúkhoz ;)
hozol ajándékot NEKEM? :D:D:D:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Egyébként most utállak titeket! Na jó nem is csak irigy vagyok

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
messze legyen Ádám sátrától, a zenét hallani fogjuk, csak mégsem lesz agyig ható!
Balage a telszámodat küldd el priviben légyszives, hogy reggel megtaláljuk egymást.
a hõsugárzó jó ötlet lenne, mert éjjel ruhátszárítani jó.
én viszem a sátrat nappalra, meg éjjelre is jó, ücsörögni alatta.
hálózsákot hozzatok, az mindenképpen jól jöhet, kabátot éjjelre.
knorr kaját is viszek.
Mxéknek sztem van 3 hely a kocsijukon, mert amikor ausztriába mentünk, akkor 3 bicó felfért a tetõre.
steklámpát azt hiszem én is tudok hozni. elosztót próbálok felszabadítani, mert az is jól jön ilyenkor.
hátsólámpát tud valaki adni :o
pénteken megyek lehet triatlon váltó versenyre biciklizni :)
és én is edzettem ma, szarrá áztam.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mi tavaj 7.30-ra felmentünk és úgy az elsõ közt voltunk akik elfoglalhaták a sátorhelyet kb 8.30-9-re jön a tömeg

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Valószínûleg én érek ki elsõnek szombaton, így én veszem át a nevezést, foglalok helyet, stb. Körkérdés: van külön igény a csapatsátor helyére vonatkozóan? Ha igen, tájoljátok már be a honlapon lévõ térkép alapján, hogy hol legyen (minél pontosabban) és írjátok meg, megpróbálom befoglalni. Persze ez lehet, hogy hiú ábránd, lehet hogy már annak is örülhetünk, ha kapunk egyet az Ádám pultja mellett. Tapasztalatom nuku ezügyben.
Tomi hoz 4 fõs sátrat, bytheway.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
na én most ehhez nem szólok hozzá...

inkább egy kicsit off:kinéztem magamnak egy versenyt:)nagyon jól hangzik, és ezeket már amugy is régóra nézegetem:
http://www.3x2s.hu/d...=181&Itemid=150
mondjuk '89-'84 es korosztály... :S
ÉS! kaptam TKTK tól levelet a Gerecse kupáról(vagy most hogy híjják)tök jó:Dilyen fontos ember vagyok:Dvagy csak fájdítani akarták a szivem, hogy nem lehetek ott:(

Pite! piát csak miután nyertünk!;)
...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hú, az jó lenne, mert enyém nagyon nem kompakt, made in USSR ha ezt mond vmit :D.

Öhm, lesz 'csapatsátrunk' (többszemélyes) vagy mindenki a maga x személyesében? (Ha lesz viszünk kártyát meg piát is :D)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
...en viszek konyvet :)
a hosugarzo lehet nem rossz otlet, melobol tudnek en is hozni egy ujat, az eleg kis kompakt es 2 kW-os, tolja a meleget rendesen.
a tobbit osszeirom magamnak este es feldobom ide is.
B

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ki mit hoz pontosan; mit kellene még hoznunk, miket szoktatok, akármi.

Viszek:
-Sátor
-hidegkaja, esetleg virslit (sütni,fõzni,nyersen, ilyen melegben sztem ki fogja bírni)
-Vizek, izotóniás porocska, zselé, müzliszeletek
-Fejlámpa, a telóvállra/kormányra valókkat megszabotálta a biciklis :(
-Fényképezõ, állvány, vaku, derítõlap :)
-ha MX válaszol hogy tudok menni és kell tartó akkor hozok bicikli tartót a tetõre... de nem válaszol egy ideje... elérhetõséget tudtok még amin elérhetem?
-több garnitúra cuccot

vihetek:
-laptopot hangfalacskákkal zenét hallgatni, fényképet visszanézni, arármi amire dvd olvasóval egy PII-es noti képes :D
-steklámpa
-elvileg villamos fûtõalkalmatosságot is (hõsugárzó), de ez relatíve sok helyet foglal, és reméljük nem lesz rá szükség

Öhm... hirtelen ennyi.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Helyes, mert kb péntekig délutánonként melózni fogunk, pedig a görcsölési hajlamot ki kéne dolgozni a jobb lábamból :(. Úgyhogy pörgetõsen edz helyettem :D
Teló milyen; fincsibb a merevvilánál? :)