Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Visszatérve a CMre, csak annyit hogy amíg nincs tényleges összefogás a bicósok közt, márpedig menj el egy országutis mellett montival, és ints neki, majdnem biztos, hogy nem int vissza, meg hasonlók. A versenyen is halottam, hogy mondták, hogy az a két montis (Atya, és jómagam) végig rángatták a mezõnyt. Könyörgöm versenyen voltunk vagy mi a fene... Nézdd meg a motorosokat, mindegy milyen motor van alattuk tudnak egymásnak köszönni, még a nagymotoros is a robogósnak. Ez az ami nincs meg a bicósok nagy részében. Úgyhogy a helyzet szerintem már csak romlani fog. Ezek a rendezvények meg tényleg arra jók, hogy magunkra haragítsuk az autósokat, akik ilyenkor fél napot állnak a városban, vagy még többet. És utána még elvárjuk hogy normálisan odafigyeljenek ránk?? Mindegy nem idegesítem magam ilyeneken... Tök fel tudom húzni magam ezzel...

Szerintem nem így van, itt mindneki akin látszik hogy nem a boltba sörért megy le teszkóbájkkal csak köszönnek egymásnak.

És CM arról szól hogyvegyük emberszámba abicikliseket, legyen hol közlekednünk, legyen hol tartanunk a bicikliket, lehessen zuhanyozni esetleg. És hogy ne használjunk ész nélkül autót.

Azok az autósok akik pár percet nem tolerálnak azok mehetnek a levesbe. Külföldön is tekertél párszor? Éééég és föld. Az hogy itt sok a hülye, paraszt, köcsög, azon jópofzásal nem lehet segíteni, ezért kell hogy fentebbrõl is támogassák a bicikliseket.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
[quote name='Jarfijoci']Nézdd meg a motorosokat, mindegy milyen motor van alattuk tudnak egymásnak köszönni.[QUOTE]

bár lényegtelen, de azért erre ne köss fogadást...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jarfijoci

Jarfijoci

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Visszatérve a CMre, csak annyit hogy amíg nincs tényleges összefogás a bicósok közt, márpedig menj el egy országutis mellett montival, és ints neki, majdnem biztos, hogy nem int vissza, meg hasonlók. A versenyen is halottam, hogy mondták, hogy az a két montis (Atya, és jómagam) végig rángatták a mezõnyt. Könyörgöm versenyen voltunk vagy mi a fene... Nézdd meg a motorosokat, mindegy milyen motor van alattuk tudnak egymásnak köszönni, még a nagymotoros is a robogósnak. Ez az ami nincs meg a bicósok nagy részében. Úgyhogy a helyzet szerintem már csak romlani fog. Ezek a rendezvények meg tényleg arra jók, hogy magunkra haragítsuk az autósokat, akik ilyenkor fél napot állnak a városban, vagy még többet. És utána még elvárjuk hogy normálisan odafigyeljenek ránk?? Mindegy nem idegesítem magam ilyeneken... Tök fel tudom húzni magam ezzel...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én is felismerhetõbb avatart tettem ki; hehe, ezzel fogják ijesztgetni a rossz gyerekeket :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
oksi.... én is ismerek egy tagot aki a befutóknál lesz, lehet egyrõl beszélünk (csak a konditerembõl ismerem, régebben szakács vagy vmi ilyesmi volt a srác, meg persze bringa õrült:-))...

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
sajnos nem de ha tudom holnap megkérdem havert ö tavaj is részt vett a szervezésben ha mindenigaz most fönt lesz a nimrodnál idömérö és ha ráérek én is ott leszek ha lesz kedved és eröd:) és látc egy ronda nagydarab fickot aki hasonlit az avataromra gyere oda bátran dumálni egy kicsit:D amugy is érdemes megvárni az eredmény hirdetést mert tök sok ajándék lesz kisorsolva egy szóval jó buli lesz:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Helyet talán tudok, de valahogy meg kéne beszélni velük. Milyen formában próbáltad?

Mél/privi, de szerintem nem érdekli õket...

A 2 logot lehetne felhasználni, persze ez korlátozza velyest a kép méretét, de úgysem terítõ méretõ képeket akarunk rá :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
köszönöm szépen Juby. Nem tudod, hogy egy montis milyen átlag idõt megy (amatõr)? Csak, hogy mire számítsak... kössz

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Nem reagáltak sem hogy felhasználhatjuk, sem hogy csinálnák :(
Sztem valahol nyomtatassunk oszt csõ. Tudsz helyet?

Helyet talán tudok, de valahogy meg kéne beszélni velük. Milyen formában próbáltad?

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
hali 8-tól lehet nevezni 9:45-ig 1500 hufért 10-töl inditás elég sok az elönevezö igy érdemes már 8-ra odamenni hogy minnél elöbb indulhas sok sikert jó idöt neked;)
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
az a nagy helyzet, hogy itt csak nekem van igazam...
egyszer hallottam egy nagy igazságot, ami így szól:
minden autó zúzva jó!...
azért kell CM, mert jó, hogy annyi bringás együtt van, és felhívják a figyelmet a nemes céljukra...:)meg sok érdekes ember, sok érdekes bringával:)
minek kell motoros demonstráció autómentes napon...???

szerintem.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!

Szept. 30.-án megrendezett (Esztegom-Dobogó-kõ) idõfutamra mikor kell megérkezni? 8 órára a Tesco parkolóba?
Köszi

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem reagáltak sem hogy felhasználhatjuk, sem hogy csinálnák :(
Sztem valahol nyomtatassunk oszt csõ. Tudsz helyet?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Pite poló ügyben van valami hír?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Börzsönyre jöttök?
Melyiken és mennyire toljátok? Met acconypajtit megfûzöm hogy jöjjön és másnem ha lightosan toljátok csatlakozunk...

Jaaaa, kozma 60:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem mérgesíti, de nem is javít szerintem semmit.
mivel bunkó autósok mindig lesznek, és bunkó bringások is. és az ilyen autósok és bringások között lezajló párbeszédek mérgesítik el a helyzetet. meg azok az is, hogy mögöttetek tuti lesz olyan autós aki könyékig nyomja a dudát.
sajnos és nem leszek ott, mivel holnap reggel 6:45kor indulok sopronba életem (elvben) utcsó osztálykirándulására.
jók legyetek :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kuchta Attila

Kuchta Attila

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
nem tudom miért kell demonstrálni,de egy bicout már kijárna nekünk.gyerekekkel elég veszélyes átmenni körbe tatára.meg amugy is-minek pesten egy CM!??az csak mérgesiti a helyzetet szerintem nem javit a kerékpáros-autos kapcsolatán.vagy nincs igazam?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Okésokés! Követlek Mester... :D

Nem térsz inkább át a sötét oldalra?
GT-Atee

Jarfijoci

Jarfijoci

vendég

• fórumtag