Visszatérve a CMre, csak annyit hogy amíg nincs tényleges összefogás a bicósok közt, márpedig menj el egy országutis mellett montival, és ints neki, majdnem biztos, hogy nem int vissza, meg hasonlók. A versenyen is halottam, hogy mondták, hogy az a két montis (Atya, és jómagam) végig rángatták a mezõnyt. Könyörgöm versenyen voltunk vagy mi a fene... Nézdd meg a motorosokat, mindegy milyen motor van alattuk tudnak egymásnak köszönni, még a nagymotoros is a robogósnak. Ez az ami nincs meg a bicósok nagy részében. Úgyhogy a helyzet szerintem már csak romlani fog. Ezek a rendezvények meg tényleg arra jók, hogy magunkra haragítsuk az autósokat, akik ilyenkor fél napot állnak a városban, vagy még többet. És utána még elvárjuk hogy normálisan odafigyeljenek ránk?? Mindegy nem idegesítem magam ilyeneken... Tök fel tudom húzni magam ezzel...
Szerintem nem így van, itt mindneki akin látszik hogy nem a boltba sörért megy le teszkóbájkkal csak köszönnek egymásnak.
És CM arról szól hogyvegyük emberszámba abicikliseket, legyen hol közlekednünk, legyen hol tartanunk a bicikliket, lehessen zuhanyozni esetleg. És hogy ne használjunk ész nélkül autót.
Azok az autósok akik pár percet nem tolerálnak azok mehetnek a levesbe. Külföldön is tekertél párszor? Éééég és föld. Az hogy itt sok a hülye, paraszt, köcsög, azon jópofzásal nem lehet segíteni, ezért kell hogy fentebbrõl is támogassák a bicikliseket.