Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Schnell!
na hogy vizsgázott a seroki nadrág?? bírta az esõt, meg a hideget? :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
csak az óraszám miatt, illetve, hogy az iskola felvághasson az évkönyvében azzal, hogy a diákjai 6 nyelv közül választhatnak...
sem papírom, sem bizonyítványom nem lesz...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
kösz a felajánlást,de van egy nagy rakat könyv már most páromtól. Én ha fogok menni akkor csak is a Cervantes-be, mert ott biztosan tudom,hogy megtanítanak mindenre. Németre is a Göthebe jártam és nagyon jó volt!

Tényleg ebbõl év végén,majd vizsgáznotok is kell,vagy csak lesz egy papírotok róla,hogy tanultátok
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
5 éve heti 4 órában.
utálom.
tudok 8féle képpen igét ragozni.
ha egy spanyollal kellene beszélnem, gáz lenne.
de én elfogult vagyok a spanyollal szemben.
amúgy tanulható nyelv, csak nálunk ez második nyelvként van tanítva és így nem olyan színvonalas sajnos.
rengeteg féle képpen ragoznak igét, szóval az elsõ pár hónap sikerélményben szegény lenne, de ha ez megy onnantól már csak szókincset kell összeszedni...
katedrában pesten kb fél milla ellenében 0ról középfokig eljuttatnak, spanyoltanárom ott tanít, Õ mondta.
nem akarlak lebeszélni róla, de azt hallottam, hogy most ami menõ, hogy az alapnyelv(angol,német) mellett egy egzotikus (inkább ritkább nyelvet) érdemes tanulni, mint svéd dán holland...
tudnék adni spanyolkönyvet, mert nekem 5 hónap múlva már nem fog kellene, csak darabokra esett szét sajnos...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Kíváncsi leszek nagyon Schnell eredményére,mert nincs jó tapasztalatom a tuskós cucokkal kapcsolatban!
Tesóm vett múltkor Tuskó gazdaságos túró rudit,mert pöttyös sajnos nem volt!Direkt megnézte a szavatosságát mielõtt megvette és hazaérve lám-lám szép zöldes színe volt neki! Hát innentõl kezdve nekem bárki bármit mondhat és lehet jó minõségû termék, mert megvenni nem fogom!

Szilárd!
Te mióta tanulsz spanyolt? Azért kérdezem,mert meglesz nemsokára a német nyelvizsgám és utána neki akarok állni egy második nyelvnek ami nagyvalószínûséggel ez lesz! Párom már bene van 4 éve,de õ nálam sajnos nem mérce,mert ha õ nem tanulná akkor is perfekt tudna beszélni,met annyira jó érzéke van hozzá!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a cherokee már egy új márka, egy jobb minõség! olcsó, de jó!!! ((állítólag, nem tudom))
holnap spanyoltémazáró.. nem akarok holnap oskolába menni...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Helló népek!
Ma egy világrengetõ tesztet végzek el! :)
Tegnap vettem egy nadrágot,mert már az összes sajátomat elültem és a nyereg kikoptatta.Szóval ma bevetésre indulok egy nagyon nagy márkás nadrággal mely csak 1300Ft volt a TE*CO-ban! :D
Este jövök az eredménnyel.Pá
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
addigra az én hajam is rövid lesz, ma megbotránkoztam, hogy milyen csúnya... :o

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

majd lesz a következõnek... akkor sanszos, hogy típustársak leszünk????

erõsen...

De remélem nem okozok vele gondot! :) Annyit meg csak nem növök, h jövõre 24óráson összekeverjenek minket :)

B

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
majd lesz a következõnek... akkor sanszos, hogy típustársak leszünk????

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
tavaszig nincs bringázás, elkelt szegény... :( és még csak beceneve sem volt... majd gyakran nézegetem a közös fotókat :) meg megyek terembetekerni.

MX, várlak holnap.

B

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ha bedagadt a bokád akkor tényleg ne terheld lehetõleg semennyire míg le nem apad a duzzanat,különben annál tovább fog tartani a gyógyulási idõ is és a fájdalom is.

Most szállttam le elöbb a görgõn lévõ bikomról 1 órás tekerés után,egész hamar meg lehet szokni az egyhelyben tekerést.

GT-Atee

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
RG!

A te alkatod mellett 2 hét pihenés nem fog semmit sem jelenteni és nyugodtan pihenhetsz,mert a kerekedés veszélye nem fog veszélyeztetni!:mmraise: Most pedig pihentesd míg tudod,mert a késõbbiekben jobban fogod érezni nagyobb terheléseknél mint most!

Itt Sopronba ma szakadt az esõ kb 2 órán keresztül olyan 11 környékén, pont mikor tennivalóim voltak. Jól jött,mert múlthétre gyógyúltam ki a betegségembõl!:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
1-2 héten szerintem semmi nem múlik... 1-2 hét alatt nem lehet elhízni. csak a hízás útjára lehet lépni. de a te bokád, Te látod mindennap, Te tudod mi a jó neki...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
áhh igényelek mûbokát.amugy most is pihentetem.csak aztán nem csak a bokám lesz dagadt, hanem én is.mint a ház.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a bokádat nem lehet, hogy pihentetni kellene?? nem jó ám, hogy kétszer akkora és terheled mellé, mert ha csak kiment volna az oké, de ha kimegy, akkor nem dagad fel.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

szé idõnk van... holnap filó doga.. igen mi filozófiát is tanulunk (csak tudnám minek.... :()

Azért, hogy okos legyél.:)
Ilyenkor én szeretem a rossz idõt, mert nem azon bánkódok, hogy szép idõben tanulni kell.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

szé idõnk van... holnap filó doga.. igen mi filozófiát is tanulunk (csak tudnám minek.... :()

já mi is!:)de az tök érdekes(sõt mi etikát+társadalom ismeretet is)
és igen.szép idõnk van.ma megint esõben tekertem haza suliból.váá
és itt ez a szutyok lábam is, és itthon kell punnyadnom.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
írjál máskor is!!!! :)