Ne már azt én akartam.Ha ilyen kemény mezõny lesz vállalom az utolsó helyet

Ne már azt én akartam.Ha ilyen kemény mezõny lesz vállalom az utolsó helyet
Wiloz nem téged láttalak ma héreg és tarján közt.
Láttam egy RG-nek kinézõ leányzót is de az biztos õ volt mert integetett.
Atya van valami infó?(ez már megvan amint látom)
nem lesz cc.jövö héten lesz!botondal beszéltem gumiszéleség lényegtelen.roszhirek!!!-jön egy pár jo tekerö montis: weigartner balázs-gortva laci-marton attila-gelle laci-szilágyi.szép mezöny lesz.oda kell rakni magunkat rendesen.nem lesz xc verseny hétvégén?
![]()
![]()
:D:D:D
Atya ezért rákérdezhetnél te is mire számitsunk,oszt ird meg nekünk.
szerintem a kerékméret számit.sosem foglalkoztak a gumimérettel tatabányán,de ha kell megkérdem a Ronait!Szilárd ezt hol hallottad,mert ennek akkor utánna kell járni,hogy mivel guruljunk ki(mounti gumi ha mintás is nem csak 2.0-ás lehet szerintem,túl szük behatárolás lenne).
Réges régen volt olyan szabály országuti versenyeken,hogy mounti kat.-ban min.1.75 pozitív mintás gumi volt a megengedett.
Réges régen volt olyan szabály országuti versenyeken,hogy mounti kat.-ban min.1.75 pozitív mintás gumi volt a megengedett.
valaki? mondjuk én akkor is slickkel megyek...az igaz, hogy ha idõfutamon 2.0 alatti gumival megyek, akkor o.útisok között leszek értékelve? :chin:
Úgylegyen,ha nem te leszel érte a felelõs.:oczko:Holnapra elmegy ez az idõ. A hét többi részében lehet majd tekerni.
én idén már voltam terepen, legközelebb 24H-n...
Holnapra elmegy ez az idõ. A hét többi részében lehet majd tekerni.Na ahogy elnézem ismét tekerésben gazdag hetünk lessz ami az idõjárást illeti.
Sebaj,verseny elött úgyis pihenni kéne.