Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2013. április 06. - 19:37
Írta 2013. április 02. - 20:54
már õszülök... nem viccelek én sosem, fõleg a korommal nem
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2013. április 02. - 20:38
...mikor még fiatal voltam,...mondta az öreg masiniszta.
egyébként meg tudhatnád, hogy mikor ilyeneket mondanak a lányok akkor alig várják, hogy elõvegyed a locsolódat
egyébként meg tudhatnád, hogy mikor ilyeneket mondanak a lányok akkor alig várják, hogy elõvegyed a locsolódat
Írta 2013. április 02. - 19:44
én nem locsolok...
mikor még fiatal voltam, mindig azt hallottam, hogy jaj kevesebb kölni locsoljak a lányokra, aztán iskolában már azt hallottam a lányoktól, hogy elmenekülnek otthonról, hogy ne locsolják meg õket, így inkább hagyom a francba
szétszedtük a Mx-szel a Puch hátsó kontrás agyát, kapott új zsírt, és láss csodát, azóta már fog, lassan Levi meghozza a dinamót, aztán lehet vele csapatni jobbra balra
már csak egy rudas féket kell beújítani rá
mikor még fiatal voltam, mindig azt hallottam, hogy jaj kevesebb kölni locsoljak a lányokra, aztán iskolában már azt hallottam a lányoktól, hogy elmenekülnek otthonról, hogy ne locsolják meg õket, így inkább hagyom a francba
szétszedtük a Mx-szel a Puch hátsó kontrás agyát, kapott új zsírt, és láss csodát, azóta már fog, lassan Levi meghozza a dinamót, aztán lehet vele csapatni jobbra balra
már csak egy rudas féket kell beújítani rá
Írta 2013. április 02. - 17:35
végre valaki
egy 20ast tekertem én is, kipróbáltam milyen az spd cipõ és pedál isteni
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ!
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2013. április 01. - 22:08
vagy valamit jól csinál, és a csajok mennek hozzá locsolásért
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. április 01. - 21:59
Vasutaséknál a férfiakat locsolják , hogy vártad a vendégeket ?ja, én is legurultam Mx-hez, meg visszatekertem Tõle... volt vagy 4 km oda vissza
vendégvárás volt ma, gáz lett volna lelépni tekerni, pedig a héten ma lehetett egyedül úgy néz ki.. na mindegy
Írta 2013. április 01. - 21:48
Próbálom menteni a még menthetõ km-eket ezen a tavaszon,kisebb-nagyobb sikerrel.
GT-Atee
Írta 2013. április 01. - 21:31
ja, én is legurultam Mx-hez, meg visszatekertem Tõle... volt vagy 4 km oda vissza
vendégvárás volt ma, gáz lett volna lelépni tekerni, pedig a héten ma lehetett egyedül úgy néz ki.. na mindegy
Írta 2013. április 01. - 21:29
Írta 2013. április 01. - 21:25
Írta 2013. április 01. - 21:21
Tél? Hol? sütött a nap ma ezerrel. Mindenki locsolni volt? Nagy a csend fiatalok.pukkadjon meg ez a tél. Teringettét!
Írta 2013. március 31. - 22:34
pukkadjon meg ez a tél. Teringettét!
Írta 2013. március 25. - 23:14
Nekem is csak kampányszerûen jut eszembe.. Hétvégén pl fejfájást csillapítottam, nem a Puchal foglalkoztam..
Írta 2013. március 25. - 20:18
Tig!
Valami hasonlót csak a klasszikus fém borításút keresem elsõ sorban.. Otthon van kettõ is, de azok jobb oldalra szerelhetõek
Oh bazz, mé nem szóltál hétvégén. Teljesen kiment a fejembõl.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ!
Írta 2013. március 25. - 10:27
Tig!
Valami hasonlót csak a klasszikus fém borításút keresem elsõ sorban.. Otthon van kettõ is, de azok jobb oldalra szerelhetõek
Írta 2013. március 24. - 23:38
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2013. március 24. - 23:16
rád jött a retró gyûjtés ?idén már kétszer elraktam a téli cipõmet. teringettét!
bal villaszárra szerelhetõ dinamója valakinek olcsón?
Elõnyben a régebbi darabok, amik fémbõl vannak, nem úgy, mint az újak, hogy mûanyagból.
körülnézzek itt Tatán a tavaszi nagytakarításra kitett cuccok között ?
Írta 2013. március 24. - 21:46
idén már kétszer elraktam a téli cipõmet. teringettét!
Elõnyben a régebbi darabok, amik fémbõl vannak, nem úgy, mint az újak, hogy mûanyagból.